• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

dün aklımdaydın vallahi nerlerde bu kız diye endişelenmeye başlamıştım :9:

Allah gerçekten yuva kurana yardım ediyor işler yolunda ilerliyor çok şükür.. senden bir gün önceyim ya ben hani? o bakımdan heyecanım bi tık yukarda benim :1: :1:
çeyizim çıktı pazar günü imam nikahımız da kıyıldı.. şimdi kına ardından düğün ardından balayı ooooooohhhhh :16: :16:
yaşasın tatil!! :9: :9:

ayy arzucum sende burdasın ne güzel iyi haber almış oldum valla benimde aklım hep burdaydı açar açmaz hemencik yazdım:)
ya canım heyecanla karışık stres mutluluk hepsi tıktık yani:)
evet çeyizin çıkıyodu kuzum bende seni takip ediyorum şimdi cumartesi çıkıcak inş benimde pazarteside nikahlarımız kıyılıyor hayırlısıyla:))
balayı yerimiz belli değil bi o sıkıntı var olsun artık bu haftaiçide onu ayarlarız herşey hallolur:)
evini yerleştirdin mi nasıl durumlar şuan

niye böyle oluyoo :( çok kötü bi drum iki insan birbirinden uzaklaşıyor konuşamıyolar bu yuzden bizde böyle :18:

bence al karşına konuş ben öyle yaptım şuan problem kalmadı :) bizim olay 'tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış' a dönmüş hatta ikimizde birbirimize küsmüşüz :) ama şükür hallettik :)

mekseline sen de evinde musmutlu ol inş :) benm düğün de akşam 4te başlıcak :)

ayy arzucum sende burdasın ne güzel iyi haber almış oldum valla benimde aklım hep burdaydı açar açmaz hemencik yazdım:)
ya canım heyecanla karışık stres mutluluk hepsi tıktık yani:)
evet çeyizin çıkıyodu kuzum bende seni takip ediyorum şimdi cumartesi çıkıcak inş benimde pazarteside nikahlarımız kıyılıyor hayırlısıyla:))
balayı yerimiz belli değil bi o sıkıntı var olsun artık bu haftaiçide onu ayarlarız herşey hallolur:)
evini yerleştirdin mi nasıl durumlar şuan

bir kaç fotoğraf istersiniz diye düşündüğümden dolayıııı :9: :9:
düzenliyorum az sonra paylaşıciim :16:

buuu salonumm :16: :16: :nazar: :nazar: :nazar:
$evv1.jpg $evv14.jpg $evv8.jpg $evv7.jpg $evv5.jpg $evv4.jpg $evv6.jpg $evv2.jpg $evv3.jpg $evv15.jpg

canım benim çok çok çok güzellll.. Allah ağız tadıyla mutlu ,huzurlu yaşayabilmenizi nasip eder inşallahhh :nazar::nazar:

Ablacımmm
Salon takımına çok bayıldım

Allah güle güle oturmayı nasip etsin :)

Ablacım birşey sorucam sana..
Şu ayakkabılarına isimlerinizi yazdırmıştın ya ne kadara yaptırdın ?

teşekkür ederim edamm :16: beğenmene sevindim.. her köşesinde alın terim var :9: :9:

100 liraya yaptırmıştım canım noldu ki?

yalnız kızlar herkestemi var bilmiyorum masraflar arttıkça düğün yaklaştıkça para yüzünden hep sorun yaşamaya başladık bu yüzden tartışıyoruz falan.kaynanamla biraz gerildik sanki:30:

büşramm nasılsnnn canım:21::21:

Emın ol aynı sorunlar bıdede var hem stress hemmm maddıyattt durumuuu sıkma canınıııı atlatıcazzz kuzummm benımmmm valla benım kv 1 ay kalmısss ne arıyo ne soruooo ama ben artık nişanlımla ıyı olmaya calısyommmm

bence al karşına konuş ben öyle yaptım şuan problem kalmadı :) bizim olay 'tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış' a dönmüş hatta ikimizde birbirimize küsmüşüz :) ama şükür hallettik :)

mekseline sen de evinde musmutlu ol inş :) benm düğün de akşam 4te başlıcak :)

denicem kuzumm bakalım değişicekmi sorunnlar çözülücekmii:))

cokk güzel olmuşşş :nazar: mutlu mesut oturunn :17:

kusura bakma tatlım ancak yazabiliyorum. ismim candan yaşım 26. ne güzel tarihimiz aynı :) saat kaç? :)) bu arada evin hayrlı olsun :) anlattıklarına göre bayaa büyük, güzel bi ev tutmuşsunuz. erz de öyle jakuziler faln :)

Hiç önemli değil candancım herkesin işi başından aşkın bu aralar normaldir.Akşam 19 ile 23 arası canım:7:
Sağol canım evet oda sayısı çok fazla ama odalar öyle çok büyük değil mesela sadece yemek odası olucak bir oda koltuk takımı koyamıcam vs vs olsun ama hep hayalimizde nargile ve tavla alıcaz eve diye ona özel odamız olmuş oldu armut minderler falan alıcaz oraya . Nargile tavla falan koyucaz.Bir duvarınıda kitaplık yapıcam güzel olucak sanki:1::1:

Ne diyim kuzum evlenince değişir merak etme her şey senin elinde dinletirsin sözünüde lafınıda:1: Ama çokda sorun etme ayakkabı konusunu bak bende kınada bindallının altına sözde giydiğim gümüş rengi ayakkabımı giyicem.Ki kimse bana böle bir şey demedi hatta daha nişanlıma bile demedim.Ama gereksiz masraf diye düşündüm Bu tarz ayakkabılar zaten bir daha kırk yılda bir giyiliyor:12:[/QUOTE]

inşş değişir tatlımm... olmadı kendim alırım artık :17:

merhaba gelincikler uzun zaman oldu yazmayalı:26: ( arzu büşra kübra umarım iyisinizdir fıstıklar )

büyük sıkıntılar atlattık şu bir iki haftada annemin işyeri kapandı işsiz kaldı şuan bir iş buldu allaha şükür babamda işyeriyle sorunlu o da işten ayrılıcak yakın zamanda anlıycagınız düğün arifesinde çok zor bi durumun içine düştük hayırlısı olsun dua edin kızlar :(

inanr mısınız ama Allah öyle bir yardım ediyor ki yuva kurucaklara bazen aklıma hayalime sığmıyor yani eksikler bir şekilde tamamlandı herkes elini bir şeye attı çoğu şey halloldu şükürler olsun ki...

bu arada artık geri sayım hızlandı stres heyecan tavan :18:

24 ağustosda çeyizim çıkıyor...26 agustosda nikahımız kıyılıyor..6 eylül kına... vee 7 eylül düğünnn...
tıktıkktıkktıktık kalbimin atışları :1::1:

büşrammm KUZUMMM NASILSNNN:21::21:
UMARIMMM AILEN ICINDEN HAKKINDAN HAYRLISI NEYSE OOLURR BEBEMMM SIKMA CANINI MEVLAM BUYUKKK

BUDA SENN SIZIN SINAVNZZZ BIZIMDEE FARKLI SORUNLARIMIZZZ VARR AMA GERCEKTEN RABIM YARDIMCIMIZZZ OLUYOO SUKURRR

BUAARADA AZ KALMISSS KUZUM DUGUNUNEEE UMARIM MUSMUTLU OLRSNNNN

harbiden kübra gene inzivaya çekildi :9: :9:

Aman sıkıntısı olmasın da..

kızlarrr nete ısyerındee gıremıyommm malummmm:44::44:

Sanırım benı ozledınzzz kuzucuklarr:9::9::9:ama gercektenn bendee sızlerıı cok ozluyommm kızlarrrr

2 gndurrr dugunleree gıdıyodum ısten cıkıpp oyuzdenn fırsat bulup gıremedımmm

sıkıntım yok ama arada bıı maddıyatttan dolayı tartsmalar oluyooo ama atlatıyozz sukur canlarım:
:::

Back