aynen kuzum aynen hep aklım evde bilmiyorum ne olucak anneciğimi düşünmekten strese giriyorum hep
Evi tuttuk canım tül perde siparişi verdik haftasonuda mobilya siparişi vericez beğendik bakalım nasıl olucak
Kübram o perdeler benim ki Pek kahve sevdiğimiz söylenemez kuzum biz çaycıyız
Aynıyız kübram sıkıldım bunaldım kayınvalidemle bir gerginliğim var benim babam ayrı sorun nişanlım arada kalıyor benim hiç bir şey istediğim gibi olmuyor.aileler evlendirince böle oluyormuş.kendimiz yapsak bu kadar olmazdı
Hoşgeldin canım büşraa bendeaynı sorun bendede var hiç bakmadım daha o şarkı türkü olaylarına bilmiorum ne olucak sonumuz böyleeee
Arzuuuuuu bayıldım evine helede salonuna çok güzelvalla senin evini görünce niyeyse evim güzel olmucakmış gibi geldizaten perde konusunda sorun yaşıyoruzznese kuzum çok ama çok güzel olmuş allh nazarlardan korusun sizide evinizide inş
büşrammmmmmmmmnasılsnnnn
kızzz okadar dalgınımkııı karstrmsss ayrıcaaa o perdelerıııı nedrenn aldınnn bakemmm bayıldımdaaa acepp bndemı alsammmm
Ayrıcaa kuzummm azcıkkk daha sabrett dugun stresıı hepımızzz farklı sorunlarr yasıyozzz ama sukurkıı bak nısanlın senı tutuyoo bebegım benımmm