• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

aynen kuzum aynen hep aklım evde bilmiyorum ne olucak anneciğimi düşünmekten strese giriyorum hep:5:

Evi tuttuk canım tül perde siparişi verdik haftasonuda mobilya siparişi vericez beğendik bakalım nasıl olucak:1:

Kübram o perdeler benim ki:1::1::1: Pek kahve sevdiğimiz söylenemez kuzum biz çaycıyız :1:

Aynıyız kübram sıkıldım bunaldım kayınvalidemle bir gerginliğim var benim babam ayrı sorun nişanlım arada kalıyor benim hiç bir şey istediğim gibi olmuyor.aileler evlendirince böle oluyormuş.kendimiz yapsak bu kadar olmazdı:50:

Hoşgeldin canım büşraa bende:1:aynı sorun bendede var hiç bakmadım daha o şarkı türkü olaylarına bilmiorum ne olucak sonumuz böyleeee:1:

Arzuuuuuu bayıldım evine helede salonuna çok güzel:16:valla senin evini görünce niyeyse evim güzel olmucakmış gibi geldi:17:zaten perde konusunda sorun yaşıyoruzz:5:nese kuzum çok ama çok güzel olmuş allh nazarlardan korusun sizide evinizide inş:16:

büşrammmmmmmmm:16::16:nasılsnnnn
kızzz okadar dalgınımkııı karstrmsss ayrıcaaa o perdelerıııı nedrenn aldınnn bakemmm bayıldımdaaa acepp bndemı alsammmm:9::9:
Ayrıcaa kuzummm azcıkkk daha sabrett dugun stresıı hepımızzz farklı sorunlarr yasıyozzz ama sukurkıı bak nısanlın senı tutuyoo bebegım benımmm

Slmmm kızlarr:16::16::16:

Kımsecıklerr yok sanırımmm :26::26:bugun ızınlıyımmm busracıklarrrr---arzusss nırdesınzzz bakımmm gelın azckkkk sohbett edekkk

dun evımınn anahtarını aldıkkk bıde askumaaa yedegını cıkarttıkk koccamannn bıtanee kapımızaa nazar boncuguu aldıkkkk:9::9::9:aşkoşşşş tuttrduuuu alalımm dıyeee anahtarlık aldıkkkkkk ayy okadann degısıkk bı duygukıııı aılemdennn ayrlcamm dıyee cok uzuluyodmmm ama evımızı tuttuktann sonraaa azcıkkk daha kabullendım benımsedımm dddmmmm 7 yıldırrr buanııı beklıyozzz suannn evcıgımeee gıtmekk ıstıyom falannn:9::9::9:

Allahın ıznylee pazartesııı evımınnn temızlıgınee baslıcemmm haftayadaa esyalarımızzz yerlescekkkk vee ogreneblrsemm sızlerleee evımııı paylassmakkk ıstyrmmmm kızlar.......:21::21:

kuzummmmmm:21::21:kolayy mıı sevdıgıneee kavusmanaaa 2 haftadannn az bı zamann kladııııı heycanınnn normallll:9::9:yırımm senııı...

Buaradaaa bız daha ev temzlgınee baslamdıkkk bebemmm pztsıı baslıycazz bu hafta vardıyam aksam 16:30 gece 01:00 bndee sabah 9da gıdıp temızlıycemmm gorumcemleee bılgın ıcın saol kuzummmmmm:16::16:

:16:

evet aynen yazdığın gibi heyecandan panikten ne yapacağımı bilemez haldeyim artık :9: :9:

yakında olsan koşa koşa gelirdim yardıma..

Slmmm kızlarr:16::16::16:

Kımsecıklerr yok sanırımmm :26::26:bugun ızınlıyımmm busracıklarrrr---arzusss nırdesınzzz bakımmm gelın azckkkk sohbett edekkk

dun evımınn anahtarını aldıkkk bıde askumaaa yedegını cıkarttıkk koccamannn bıtanee kapımızaa nazar boncuguu aldıkkkk:9::9::9:aşkoşşşş tuttrduuuu alalımm dıyeee anahtarlık aldıkkkkkk ayy okadann degısıkk bı duygukıııı aılemdennn ayrlcamm dıyee cok uzuluyodmmm ama evımızı tuttuktann sonraaa azcıkkk daha kabullendım benımsedımm dddmmmm 7 yıldırrr buanııı beklıyozzz suannn evcıgımeee gıtmekk ıstıyom falannn:9::9::9:

Allahın ıznylee pazartesııı evımınnn temızlıgınee baslıcemmm haftayadaa esyalarımızzz yerlescekkkk vee ogreneblrsemm sızlerleee evımııı paylassmakkk ıstyrmmmm kızlar.......:21::21:

o ilk heyecanlar sürüklüyor insanı fenaaa :1: :1:

bizde ilk nazar ayeti almıştık anahtarı teslim alır almaz eve aldığın ilk parçanın uğuruna inananlardanım :16:

fotoğrafları da keyifle bekliyorum ayrıca.. şimdi evine ufak tefek yerleş bu seferde evimi özledim mi ne diyeceksin aha da buraya da yazıyorum canım :1: :1:

:16:

Evet aynen yazdığın gibi heyecandan panikten ne yapacağımı bilemez haldeyim artık :9: :9:

Yakında olsan koşa koşa gelirdim yardıma..

O ilk heyecanlar sürüklüyor insanı fenaaa :1: :1:

Bizde ilk nazar ayeti almıştık anahtarı teslim alır almaz eve aldığın ilk parçanın uğuruna inananlardanım :16:

Fotoğrafları da keyifle bekliyorum ayrıca.. şimdi evine ufak tefek yerleş bu seferde evimi özledim mi ne diyeceksin aha da buraya da yazıyorum canım :1: :1:
oyy arzusummm dusunmennn bıle yerrr balım :21::21::21:
Rabbım evımızde yuvamızdaa agız tadıylaaa oturmayı nasıp etsınn ınslahhhh kuzummmm
fotolarııı yuklucemmm ınsalahh amaaa senınn yardımınlaaa cunku hala cozemedımmm bennn beceremıyom:9::9: Ogun bıkaçç resmımızzıı koyımmm dedımmm ama yapamadımm arzusssss

hallederiz :34:
bizde kıyafet yerleştirme bavul hazırlama tatil için hazırlık yapma derdindeyiz :9: :9:

her şey bitti o eksik kaldı ahahahahaha :16:

herşeyin bittiğini evini seyrettiğini bir düşünsene kübüşüümm :16: :16:

hallederiz :34:
Bizde kıyafet yerleştirme bavul hazırlama tatil için hazırlık yapma derdindeyiz :9: :9:

Her şey bitti o eksik kaldı ahahahahaha :16:

Herşeyin bittiğini evini seyrettiğini bir düşünsene kübüşüümm :16: :16:

kuzummm herseynnzzz hallolduu sukurrr sımdıı balayınızzz ıcınnn cııclerınızııı hazrlayın tabıkı :9::9::9:

Oyyy varyaa zatenn o anı dusundukcee ıcım bı tuhafff oluyoo arzumm:21::21:

Ayrıcaa bndee aksama dogruu cıkıppp mutfagım ıcın bı kaç bısı alcemmmm

kuzummm herseynnzzz hallolduu sukurrr sımdıı balayınızzz ıcınnn cııclerınızııı hazrlayın tabıkı :9::9::9:

Oyyy varyaa zatenn o anı dusundukcee ıcım bı tuhafff oluyoo arzumm:21::21:

Ayrıcaa bndee aksama dogruu cıkıppp mutfagım ıcın bı kaç bısı alcemmmm

mutfağın için renkleri birbirine yakın seç sonra farketmeden çok hoş kombinler yapmış oluyorsun :34:
tatil tatiil diye kendimizden geçiyoruz artık.. öyle böyle değil inanılmaz yorgunuz
e bide balayı yanii ister istemez :17: :17:

mutfağın için renkleri birbirine yakın seç sonra farketmeden çok hoş kombinler yapmış oluyorsun :34:
tatil tatiil diye kendimizden geçiyoruz artık.. öyle böyle değil inanılmaz yorgunuz
e bide balayı yanii ister istemez :17: :17:

kuzum sımdııı mutfak dolaplarımmm kremmm kahvee tonlarındaa yalnızz bendeee kırmızııı aldımm genldee herseyımıı bırazz zıtt durcakk sanırımmm:44::44:

kuzumm dugun stresııı ayrı yoruyoo ınsanı ama bakkk 2 haftadannn azzz kaldııııkıı:9::9:

balayınızdaa ınsalahhh cok gusell gecerr kuzummmm :21::21::21:
kaç gunluk tatıl yapıcanzzz bakemmm

kuzum sımdııı mutfak dolaplarımmm kremmm kahvee tonlarındaa yalnızz bendeee kırmızııı aldımm genldee herseyımıı bırazz zıtt durcakk sanırımmm:44::44:

kuzumm dugun stresııı ayrı yoruyoo ınsanı ama bakkk 2 haftadannn azzz kaldııııkıı:9::9:

balayınızdaa ınsalahhh cok gusell gecerr kuzummmm :21::21::21:
kaç gunluk tatıl yapıcanzzz bakemmm

6 gün yapcaz inşallah Allahtan bir elem keder çıkmazsa :16: evet çok az kaldıııııı

hayır krem kahve kırmızı ne var bunda kuzum daha ne? çok güzel olur hemde.. sen kırmızıda devam et :34:

6 gün yapcaz inşallah allahtan bir elem keder çıkmazsa :16: Evet çok az kaldıııııı

hayır krem kahve kırmızı ne var bunda kuzum daha ne? çok güzel olur hemde.. Sen kırmızıda devam et :34:

bizdee 10 gunlugneee antalyaaa sahıllerınee akıcazzz kuzum:9::9::9:

ınsalhhh kuzummm hem bennn banyo ve lavabo bunlardaa kırmızzııııııı

bizdee 10 gunlugneee antalyaaa sahıllerınee akıcazzz kuzum:9::9::9:

ınsalhhh kuzummm hem bennn banyo ve lavabo bunlardaa kırmızzııııııı

ohhh yarasın :16:

ayarladınız mı otelinizi? ne tarafa bakiim? bizde alanyada olacağız ayyhhh :16:

ohhh yarasın :16:

ayarladınız mı otelinizi? ne tarafa bakiim? bizde alanyada olacağız ayyhhh :16:

kuzummm benım ikiziminnn esııı bızee kemer tarafından otel ayarlıycakkk kendısı oteldee çalısıyo ama bakalım:9::9::9:

alanyaaa muthıss bıyerr kuzummmmmm

kızlarr bizde çok gerginiz nişalımlaa sürekli kavga ediyorzz ayrlma noktaısna geliyoruzz :((( hatta bugun bitiyodu neredeyseee :18::43::43: cok stresliyiz şu düğün olaylarından dolayıı :43:

Bende tek bizböyleyiz saniyordum her kücük seyde tansiyon cikiyor nedense :50: dügün stressidir diye diye gecistirip gidiyoruz kusuruma bakmazsiniz insallah ama ben birsey sorcam :30: Nasil korunmayi düsünüyorsunuz benim malesef edet düzensizligim var hap kulanim diyorum ama daha hasta olmadim o kadar stress yetmiyor o cok takiliyor kafama simdiden yardimlariniz icin tskler :17:

Bende tek bizböyleyiz saniyordum her kücük seyde tansiyon cikiyor nedense :50: dügün stressidir diye diye gecistirip gidiyoruz kusuruma bakmazsiniz insallah ama ben birsey sorcam :30: Nasil korunmayi düsünüyorsunuz benim malesef edet düzensizligim var hap kulanim diyorum ama daha hasta olmadim o kadar stress yetmiyor o cok takiliyor kafama simdiden yardimlariniz icin tskler :17:

tatlım aynı durum bende de vardı.. :34:

ben hem doğum kontrol özelliği olan hemde düzenleyici niteliğe sahip bir ilaca başladım DOKTOR kontrolünde.. muhakkak doktora görünmelisin.. ve acele et birazcık çünkü 1 ay kala ilaca başlamak korunma sağlamıyor.. doktora görün o daha net bilgi verecektir..

tatlım aynı durum bende de vardı.. :34:

ben hem doğum kontrol özelliği olan hemde düzenleyici niteliğe sahip bir ilaca başladım DOKTOR kontrolünde.. muhakkak doktora görünmelisin.. ve acele et birazcık çünkü 1 ay kala ilaca başlamak korunma sağlamıyor.. doktora görün o daha net bilgi verecektir..

Ay evet cok gec kaldim :17: Bu hafta gidicem insallah gerci forumdakiler kilo tüylenme vs diyorlar sende oldumu öyle bir sorun ?

Ay evet cok gec kaldim :17: Bu hafta gidicem insallah gerci forumdakiler kilo tüylenme vs diyorlar sende oldumu öyle bir sorun ?

bünyeden bünyeye değişiklik gösterdiğini söylemişti doktorum bana.. öyle ki düzenleyiciyi 3 ay aldım sonrasında 2 aydır da doğum kontrol+düzenleyici etkisi olan ilacı alıyorum.. ne tüylenme ne kilo.. hiç birşey yok.. doktoruna söyle en yan etkisiz ilacı yazın diye.. :34:

bünyeden bünyeye değişiklik gösterdiğini söylemişti doktorum bana.. öyle ki düzenleyiciyi 3 ay aldım sonrasında 2 aydır da doğum kontrol+düzenleyici etkisi olan ilacı alıyorum.. ne tüylenme ne kilo.. hiç birşey yok.. doktoruna söyle en yan etkisiz ilacı yazın diye.. :34:

Tamam öyle yaparim cok tsk ederim canim bu arada evin hayirli olsun :16: :nazar:

Darisi bizim basimiza amin :16:

Back