• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

büşrammmmmmmmm:16::16:nasılsnnnn
kızzz okadar dalgınımkııı karstrmsss ayrıcaaa o perdelerıııı nedrenn aldınnn bakemmm bayıldımdaaa acepp bndemı alsammmm:9::9:
Ayrıcaa kuzummm azcıkkk daha sabrett dugun stresıı hepımızzz farklı sorunlarr yasıyozzz ama sukurkıı bak nısanlın senı tutuyoo bebegım benımmm

Slmmm kızlarr:16::16::16:

Kımsecıklerr yok sanırımmm :26::26:bugun ızınlıyımmm busracıklarrrr---arzusss nırdesınzzz bakımmm gelın azckkkk sohbett edekkk

dun evımınn anahtarını aldıkkk bıde askumaaa yedegını cıkarttıkk koccamannn bıtanee kapımızaa nazar boncuguu aldıkkkk:9::9::9:aşkoşşşş tuttrduuuu alalımm dıyeee anahtarlık aldıkkkkkk ayy okadann degısıkk bı duygukıııı aılemdennn ayrlcamm dıyee cok uzuluyodmmm ama evımızı tuttuktann sonraaa azcıkkk daha kabullendım benımsedımm dddmmmm 7 yıldırrr buanııı beklıyozzz suannn evcıgımeee gıtmekk ıstıyom falannn:9::9::9:

Allahın ıznylee pazartesııı evımınnn temızlıgınee baslıcemmm haftayadaa esyalarımızzz yerlescekkkk vee ogreneblrsemm sızlerleee evımııı paylassmakkk ıstyrmmmm kızlar.......:21::21:

kuzum sımdııı mutfak dolaplarımmm kremmm kahvee tonlarındaa yalnızz bendeee kırmızııı aldımm genldee herseyımıı bırazz zıtt durcakk sanırımmm:44::44:

kuzumm dugun stresııı ayrı yoruyoo ınsanı ama bakkk 2 haftadannn azzz kaldııııkıı:9::9:

balayınızdaa ınsalahhh cok gusell gecerr kuzummmm :21::21::21:
kaç gunluk tatıl yapıcanzzz bakemmm

Kübrammmm perdeleri bizim burdan bir tülcüden aldık ya.Bende haftasonu değiştirmeye gittim ama dikmeye başlamışlardı.Çok kararsız bir dönemdeyim şu aralar.

Bugün senin tatlı bir telaşın var kuzum inş çok çok güzel olur herşeyin.
Bu arada benimde dolapları kahve krem aldıklarım hep kırmızı :1::1: nese ortalıkta gözükmücek pek onlar sonuçta.Halımızı perdemizi masamızı beyaz alırız bizde uyum sağlar:1::1:

Veee bizde tatil için alanyaya bakıyoruzzzzzzzzzzz:1::1:Ama hayla karar veremedik malum düğün masrafları çok ağır balayı için çok kısıtlı bir bütçemiz var:17:

Kızlarrr nerelerdesiniz napıyonuzzz:emir_bebek:

Haftasonu çok yorucu geçti benim için.Yatak odası ve yemek odasını aldık hemen gösteriyorum:1:
$FO,18304,18,yelda-modern-yemek-odasi-modern-yemek-odalari-213.jpg $FO,18301,19,yelda-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-213.jpg
Ayrıca koltuk takımımıda aldık 3+3+1+1+puf olarak krem rengi koltuklar berjerler ve puf çiçekli yastıklar pembeli ama resmi yok şu an:1:Yatağımızıda aldık :1:
Beyaz eşyalardan eksik kalanlar vardı ocak fırın davlumbaz gibi onlarda tamam .Şöle ki;
$Termikel-17152-ocak.jpg $6800-ICF-507-060MO615.15-F-Firin.jpg $termikel-4508-x.jpg
Son olarak buda portmantomuz;Kulpları daha takılı değil:8:
$image.jpg

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba canlar benimde evim yerleşti.

Oturma odası ve mutfağı çekemedim onu da bir ara çektiğimde ekleyeceğim. Bir takım perdelerde eksikler var, tamamlanacak o zaman tam foto koyacağım.

Fotoğrafları merak edenler için tonla fotoğraf mevcut. Umarım beğenirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...289-lovely35in-ceyizleri-13.html#post31665597

Şimdi baktım canım çok güzel olmuşşşş güle güle kullan ne zevkli hatunlar varmış bu topikte bizimkiiler ne olucak acabaa:8::8:

Kızlarrr nerelerdesiniz napıyonuzzz:emir_bebek:

Haftasonu çok yorucu geçti benim için.Yatak odası ve yemek odasını aldık hemen gösteriyorum:1:
Eki Görüntüle 786439 Eki Görüntüle 786440
Ayrıca koltuk takımımıda aldık 3+3+1+1+puf olarak krem rengi koltuklar berjerler ve puf çiçekli yastıklar pembeli ama resmi yok şu an:1:Yatağımızıda aldık :1:
Beyaz eşyalardan eksik kalanlar vardı ocak fırın davlumbaz gibi onlarda tamam .Şöle ki;
Eki Görüntüle 786445 Eki Görüntüle 786446 Eki Görüntüle 786447
Son olarak buda portmantomuz;Kulpları daha takılı değil:8:
Eki Görüntüle 786458

güle güle kullan güzelcim..
herşey harika.. :nazar:

yemek odamız birbirine çok benziyor :34:

işler bitiyor yavaş yavaş gördünmü bugünlerin geleceğinden şüpheliydin bak ne güzel paldır küldür alınıyor eşyaların :34:

güle güle kullan güzelcim..
herşey harika.. :nazar:

yemek odamız birbirine çok benziyor :34:

işler bitiyor yavaş yavaş gördünmü bugünlerin geleceğinden şüpheliydin bak ne güzel paldır küldür alınıyor eşyaların :34:

Evet arzum ya çok şükür :)
Bende baktımşimdi canımcım sandalyelerimiz masamız aynı gibi diğerlerini göremedim:1::1:

gün içinde muhakkak bir kaç yer öneririm size de.. uçak bileti sıkıntı be kızım bu kadar geç kalınır mı aşkolsun büşüm?

canım hatırlıyorsan zaman dar diye istanbula yakın yerlere bakıyorduk son anda fikir değiştirdik.Aslında bir kaç otel buldum 5 gece 2 kişi 700 800 arası ama kararsız kal:50:dım.

canım hatırlıyorsan zaman dar diye istanbula yakın yerlere bakıyorduk son anda fikir değiştirdik.Aslında bir kaç otel buldum 5 gece 2 kişi 700 800 arası ama kararsız kal:50:dım.

bakarız dur bakalım buluruz gönlünüze göre bir yer.. tam konsept bakıyorum dimi canım?

Back