Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde cok sukur ole bısey yok da gelın almanın adetlerı yok eskımısbizdede aynı durum varr :18:
bizdede aynı durum varr :18:
bizde cok sukur ole bısey yok da gelın almanın adetlerı yok eskımıs
aynen nısanlım çok anlayıslı tek erkek çoçuk gelın almadık dıye hıc bır adet bılmıorum ara sıra soluyorum saka yoluyla ayy yok eskıdenmıs sımdı hersey modern falan dıe hıcbısey kılıfına uygun yapılmıyor ve sadece kendı kendımı yıorumTakmamak en iyisi canım.Allahtan nişanlım anlayışlı yine onun sayesine sakinleşip unutuyorum ben
Canım ne kadar kaldı düğününüze bilmiyorum ama bizim şu son 1 haftadır tavan yaptı yani öncesinde ne güzel hiç bir sorun yok diyordum
aynen nısanlım çok anlayıslı tek erkek çoçuk gelın almadık dıye hıc bır adet bılmıorum ara sıra soluyorum saka yoluyla ayy yok eskıdenmıs sımdı hersey modern falan dıe hıcbısey kılıfına uygun yapılmıyor ve sadece kendı kendımı yıorum
hava mı atıosun sennnnnnsen adetlere fazla takılma canım zaten tek erkek çocukmuş ailesi gereğini yapar.benim nişanlımda tek erkek ve şu an herşey yolunda çok şükür maşallahh
hava mı atıosun sennnnnn
hoşbulduk :) 5 ekim kına 6sında düğünüm var inş :) uzun zamandr sayfayı takip ettiğimden, hiç yeni gelmişim gibi hissetmedim direkt konuya daldım o yüzden
benm nişanlım aksine çok nalayışsızz.. bizim nikahımız haziranda kıyıldı.. onun için krem rengi platform bi ayakkabı alındı. neymiş efendim birde gelinlik içinmi alıcakmıymışıszzzz....
olsun sen sıkma canını böyle şeylere şu anların tadını çıkar :) bi ayakkabı sonuçta zaten kafanda çok farklı bi model yoksa 'olur' de geç bence. nişanlının da tek kusuru bu olsun şu sıralar çiftler çok gergin oluyo benm nişanlım zaten sinirli bi adamdır hiç konuşamıyorum bile 2 gündür kendisiyle
niye böyle oluyoo çok kötü bi drum iki insan birbirinden uzaklaşıyor konuşamıyolar bu yuzden bizde böyle :18:
tatlım hıc morelını bozma dugun senın krem de alcaklar beyaz da gerekırse mavı de ınsanın bı kere nıkahaı dugunu vs olur kafana hıc takma sana dıp not bı ayakkabı alcagına 5 tane al senın canın sıkılcagına sen can sık:)benm nişanlım aksine çok nalayışsızz.. bizim nikahımız haziranda kıyıldı.. onun için krem rengi platform bi ayakkabı alındı. neymiş efendim birde gelinlik içinmi alıcakmıymışıszzzz....
Olsun canım :) ismin ne nerelisin yaş kaç Aynı gün gelin oluyoruz bu arada benimde 6 ekim ama kınam 4 ekimde
benm nişanlım aksine çok anlayışsızz.. bizim nikahımız haziranda kıyıldı.. onun için krem rengi platform bi ayakkabı alındı. neymiş efendim birde gelinlik içinmi alıcakmıymışıszzzz....
merhaba gelincikler uzun zaman oldu yazmayalı:26: ( arzu büşra kübra umarım iyisinizdir fıstıklar )
büyük sıkıntılar atlattık şu bir iki haftada annemin işyeri kapandı işsiz kaldı şuan bir iş buldu allaha şükür babamda işyeriyle sorunlu o da işten ayrılıcak yakın zamanda anlıycagınız düğün arifesinde çok zor bi durumun içine düştük hayırlısı olsun dua edin kızlar
inanr mısınız ama Allah öyle bir yardım ediyor ki yuva kurucaklara bazen aklıma hayalime sığmıyor yani eksikler bir şekilde tamamlandı herkes elini bir şeye attı çoğu şey halloldu şükürler olsun ki...
bu arada artık geri sayım hızlandı stres heyecan tavan :18:
24 ağustosda çeyizim çıkıyor...26 agustosda nikahımız kıyılıyor..6 eylül kına... vee 7 eylül düğünnn...
tıktıkktıkktıktık kalbimin atışları
merhaba gelincikler uzun zaman oldu yazmayalı:26: ( arzu büşra kübra umarım iyisinizdir fıstıklar )
büyük sıkıntılar atlattık şu bir iki haftada annemin işyeri kapandı işsiz kaldı şuan bir iş buldu allaha şükür babamda işyeriyle sorunlu o da işten ayrılıcak yakın zamanda anlıycagınız düğün arifesinde çok zor bi durumun içine düştük hayırlısı olsun dua edin kızlar
inanr mısınız ama Allah öyle bir yardım ediyor ki yuva kurucaklara bazen aklıma hayalime sığmıyor yani eksikler bir şekilde tamamlandı herkes elini bir şeye attı çoğu şey halloldu şükürler olsun ki...
bu arada artık geri sayım hızlandı stres heyecan tavan :18:
24 ağustosda çeyizim çıkıyor...26 agustosda nikahımız kıyılıyor..6 eylül kına... vee 7 eylül düğünnn...
tıktıkktıkktıktık kalbimin atışları
Canım hoşgeldinn uzun zamandır yoktun merak ettim valla
Allaha şükür iyiyim canım.Arzuda senin gibi iyicene yaklaştı zaman koşturuoyor.Ama kübramdan haber yok kaç gündür
Canım allah yardımcınız olsun zor bizde aynıyız babam çaloşmıyor şu an annem çalışıyor tek bilmiyorum aklım hep onlarda
Canım hoşgeldinn uzun zamandır yoktun merak ettim valla
Allaha şükür iyiyim canım.Arzuda senin gibi iyicene yaklaştı zaman koşturuoyor.Ama kübramdan haber yok kaç gündür
Canım allah yardımcınız olsun zor bizde aynıyız babam çaloşmıyor şu an annem çalışıyor tek bilmiyorum aklım hep onlarda