2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

saol canım bilgilendirme için bende bakim arçeliğe evet gelinlik için daha var bakalım sen nerde gelin olucan cnm çeyizin hepsi tamam mı ?

saol canım bilgilendirme için bende bakim arçeliğe evet gelinlik için daha var bakalım sen nerde gelin olucan cnm çeyizin hepsi tamam mı ?

konya geliniyim tatlım :) mobilyalar eksik sadece canm. düğüne yakın ewı tuttuktan sonra almayı düşünuyorum. düğün ekim 18-19 da. ekimin başında herşeyin bitmiş olması lazım. ayy çokkk heycanlıı :))

günaydın kızlarrrrr :)

balayı naptınız gidecekmisiniz bir yerlere ?

aynen kuzu bende araştırıyorum maldivler düşünüyorum da rakamlar çok yüksek bakalım uygun bulursak.. siz canmm ?

yurt dışı hiç bakmadık biz..küçük, nezih, kafa dinleyeceğimiz olsun diyoruz..aslında ben butik otel istiyorum.
ama balayı zamanı sahile yakın istediğim tarz bir butik otel bulamadık..bakalım var daha zaman..

en güzeli canm ayy çok heyecanlı herşey bir an önce olsun bitsin istiyorum :) ev falan nerde nasıl kira mı olacak kuzu ?

birde bu imzanı nasıl yaptın evlilikle ilgili bulamadım bir türlü nerde olduğunu

yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)

ocak erken değil mi? Benim 29 eylülde.ben haziran gibi bakarım diyordum

merhabaaa, bende ekim geliniyimmm.. daha pek hazırlığım yok moda gireyim diye biraz forumlara bakınayım dedim:)

en güzeli canm ayy çok heyecanlı herşey bir an önce olsun bitsin istiyorum :) ev falan nerde nasıl kira mı olacak kuzu ?

birde bu imzanı nasıl yaptın evlilikle ilgili bulamadım bir türlü nerde olduğunu

işler güçlerden yeni gördüm mavi sen de yapmışsınn

evet herkes için hayırlısı olsun diyorum.Allah ım herkese ağız tadıyla bir hazırlık dönemi nasip etsin
evet kirada oturacağız biz de kısmetse

Selam kızlar bende 7 eylül geliniyim haziran gibi gelinlik mevzusuna başlamayı düşünüyorum.. eşyalarımız için de para biriktiriyoruz ve son bir ay kala sipariş verelim diyoruz acaba doğru mu yapıyoruz kızlar 1 ayda yetişir mi eşyalar :18::18: yetişmezse yandık

canım hayırlı olsun şimdiden ama bence eşyaları 2 ay kala falan alın benim yetişmeyen tanıdıklarım olmuştu garantiye alın bence :)

ayyy ne güzel çizelgelerimiz aynıı

benişmde düğünüm 13 14 eylülde düğün manisada havuz başı olucak ama aklımdaki tek sıkıntı acaba soğuk olur mu o zamanlarda daha önddedn düğün yapan varsa fikir verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…