sağol tatlım :) gelinilkte acele etme bence gez, dolaş, gör, dene, daha uzun bı zamn var o zamana kadar emınım ıstedıgın gıbı bı gelınlık bulursunbeyaz eşyaları arçelikten aldık.şu an kampanya var tatlım. buzdolap,çamaşır,bulaşıkve fırın+ocak 4.500_tl tuttu kuzum
saol canım bilgilendirme için bende bakim arçeliğeevet gelinlik için daha var bakalım sen nerde gelin olucan cnm çeyizin hepsi tamam mı ?
günaydın kızlarrrrr :)
balayı naptınız gidecekmisiniz bir yerlere ?
evet düşünüyoruz mavi, araştırıyoruz
siz de durum nedir?
aynen kuzu bende araştırıyorum maldivler düşünüyorum da rakamlar çok yüksek bakalım uygun bulursak.. siz canmm ?
yurt dışı hiç bakmadık biz..küçük, nezih, kafa dinleyeceğimiz olsun diyoruz..aslında ben butik otel istiyorum.
ama balayı zamanı sahile yakın istediğim tarz bir butik otel bulamadık..bakalım var daha zaman..
yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)
en güzeli canm ayy çok heyecanlı herşey bir an önce olsun bitsin istiyorum :) ev falan nerde nasıl kira mı olacak kuzu ?
birde bu imzanı nasıl yaptın evlilikle ilgili bulamadım bir türlü nerde olduğunu
ben de eylül gelini olcam ve şu an hiç bir hazırlığım yok. stresss stress :)
Bende 5 Eylül geliniyim Allah kısmet ederse..:)
hoşbulduk canım hepimiz için herşeyin en güzeli olsun inşallah
hoşgeldiniz kızlar topiğimize :)
hoşbulduk canım hepimiz için herşeyin en güzeli olsun inşallah
Selam kızlar bende 7 eylül geliniyimhaziran gibi gelinlik mevzusuna başlamayı düşünüyorum.. eşyalarımız için de para biriktiriyoruz ve son bir ay kala sipariş verelim diyoruz acaba doğru mu yapıyoruz kızlar 1 ayda yetişir mi eşyalar :18::18: yetişmezse yandık
Selam kızlar bende 7 eylül geliniyimhaziran gibi gelinlik mevzusuna başlamayı düşünüyorum.. eşyalarımız için de para biriktiriyoruz ve son bir ay kala sipariş verelim diyoruz acaba doğru mu yapıyoruz kızlar 1 ayda yetişir mi eşyalar :18::18: yetişmezse yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?