• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

selammmmmmmm bende 15 eylülde evleniyorum,çoğu şeyim tamam :) salon tutuldu,beyaz eşyalar alındı,mobilyalar seçildi alması kaldı :) kına elbisem dikliyor şuanda arkadından gelinliğe başlanılacak nişan elbisemde dahil hepsini annem yapıyorrrrrr :) nişan elbisem süperdi sıra diğerlerinde :) balayı otelimizi dün aldık ödemesini yaptık :) nişanımda genç kızlara çok süpriz yapmıştım kınadada biçok şey yapmayı plalıyorum şimdilik herşey yolunda sessiz ve sakince devam ediyor umarım hepimiz için herşey güsel olur :)

Selamm kızlar :3: bende 2013 eylülde evleniyorum inşallah 27 eylül doğumgünüm 27-28 eylül düsünüyorum fakat konuyu okuyunca panik oldum ne cok evlenen var o tarihte :26: düğün salonuda tutulmadı daha erken diye düsünyor bizimkiler oyüzden mayıs-haziranda tutacağız.düğün salonu bulamazsak ekime uzayacak bizim iş :ssz: balayı yurtdısına gdeceğiz ekimdede havalar sogumaya başlar bilemedim inşallah o tarihte salon bulabiliriz :43:

selammmmmmmm bende 15 eylülde evleniyorum,çoğu şeyim tamam :) salon tutuldu,beyaz eşyalar alındı,mobilyalar seçildi alması kaldı :) kına elbisem dikliyor şuanda arkadından gelinliğe başlanılacak nişan elbisemde dahil hepsini annem yapıyorrrrrr :) nişan elbisem süperdi sıra diğerlerinde :) balayı otelimizi dün aldık ödemesini yaptık :) nişanımda genç kızlara çok süpriz yapmıştım kınadada biçok şey yapmayı plalıyorum şimdilik herşey yolunda sessiz ve sakince devam ediyor umarım hepimiz için herşey güsel olur :)

masallah bütün hazılıklar bitmiş nerdeyse ya :) bende 15 eylülde evlenicem inşallah ama daha hiç bişey yok ortada sadece salonu tuttuk aman allhım panik oldum şimdi :D

kızlar bende 29 eylülde evleniyorum kısmetse. Salon ayarlandı, gelinlik aldındı. kına organizasyonunu daha yapmadık. ama bişi kalmadı.
çok heyecanlıyım.

ev döşeme kısmı biraz zahmetli sanırım. şu an için biz burda ev yapmıyoruz yurtdışına gideceğiz ama heran nişanlım buraya dönedebilir. dönerse burda ev yapmamız gerekecek. en zor olan o sanırım.

Mobilya yüzünden gerim gerim gerildik bu aralar :( Ne yapayım bilmiyorum :( Çok mutsuzuuuuumm :43::43:

mrblar :) kiraya cikcak olanlar dügünden kac gün önce kiraliyorsunuz evi ?

Mrb :3: Benimde nişanlımın evi var fakat ailesiyle aynı apt. Cok yakın olunca gelmedi gitmedi ugramadı die ilerde sorun istemediğinden bizde evi olduğu halde kiraya çıkacağız. Eylül 27-28 tam kesin olmamakla birlikte dügün tarihimiz biz haziran 2.haftası arastırmalaara başlayıp temmuzdada evi tutacagız.Cunku mobilyaları secmek,onların gelmesi uzun sürebilir son günlerde birde bustresleri istemiyoruz. :68:

EYLÜL gelinleri balayını yurt dışında düşünenler nereye gideceksiniz acaba bende yurt dışı düşünüyorum da çok uçuk rakamlar :((

Merhabalar, bende 22 Eylül geliniyim kısmetse :)

Sizler gelinlik için neler yaptınız? Diktirecek olanlar ne zaman sipariş verecek? Benim hiç fikrim yok :)

Merhaba 15 Eylül İzmir geliniyim bende. Nikahım fuar evlendirmede.

Evi Temmuz sonu tutup Ağustos'ta yerleştirmeye başlayacağız allahın izniyle.

EYLÜL gelinleri balayını yurt dışında düşünenler nereye gideceksiniz acaba bende yurt dışı düşünüyorum da çok uçuk rakamlar :((
biz hiç balayı konuşmadık. bakjalım nolucak
Merhabalar, bende 22 Eylül geliniyim kısmetse :)

Sizler gelinlik için neler yaptınız? Diktirecek olanlar ne zaman sipariş verecek? Benim hiç fikrim yok :)
ben 1 hafta içinde hazır gelinlik satan yerli yabancı ünlü firmaları gezdim. zaten gezince hepsi aynı geliyor. Birtek bazılarında arada kumaş kalitesi farkı var ama çokta anlaşılmıyorda bir yandan. Yalnız fiyatlar çok saçma sapan farklılık gösterebiliyor. ortalama 3.000 TL'yaçok güzel gelinlikler var.

mrblar :) kiraya cikcak olanlar dügünden kac gün önce kiraliyorsunuz evi ?

ben yurtdışına taşınıyorum. 1 ay önce yapmayı planlıyoruz. Ama burdaki gibi çok özenmicez açıkçası. orda bulunduğumuz süre içinde idareten bişi diye düşündük.

Mrb :3: Benimde nişanlımın evi var fakat ailesiyle aynı apt. Cok yakın olunca gelmedi gitmedi ugramadı die ilerde sorun istemediğinden bizde evi olduğu halde kiraya çıkacağız. Eylül 27-28 tam kesin olmamakla birlikte dügün tarihimiz biz haziran 2.haftası arastırmalaara başlayıp temmuzdada evi tutacagız.Cunku mobilyaları secmek,onların gelmesi uzun sürebilir son günlerde birde bustresleri istemiyoruz. :68:

Ayni apartmanda kalmamakla en iyisini yapiyosunuz bence :1: rahat rahat dösersiniz evi ne güzel :16:

biz hiç balayı konuşmadık. bakjalım nolucak

ben 1 hafta içinde hazır gelinlik satan yerli yabancı ünlü firmaları gezdim. zaten gezince hepsi aynı geliyor. Birtek bazılarında arada kumaş kalitesi farkı var ama çokta anlaşılmıyorda bir yandan. Yalnız fiyatlar çok saçma sapan farklılık gösterebiliyor. ortalama 3.000 TL'yaçok güzel gelinlikler var.

ben yurtdışına taşınıyorum. 1 ay önce yapmayı planlıyoruz. Ama burdaki gibi çok özenmicez açıkçası. orda bulunduğumuz süre içinde idareten bişi diye düşündük.

yurtdisina nereye tasiniyosun :26:

daha salon bulamadık arıyorum
yardım edecek kimsede yok
bakalım inşallah bütçemize göre bi yer buluruz

selam hanımlarr :31: henüz ne isteme var ne söz ne bişiy..biz ama 2013 eylül demişiz bir kere..:34:
Allah nasip kısmet ederse..:17:

herkesin gönlünce olur inşallah, tüm hazırlıkları güzel geçer, dilediği gibi düğünler yaşayıp çok özel anlar nasip eder Allah..:16::16:

bende eylül gelini olacağımmm inşallahh :)) :65

Back