• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

kızlar herkese hayırlı olsun inşallah her şey istediğimiz gibi olur inşallah :16:

kızlar bende kısmetse 28 Eylül gibi düşünüyorum da havalar nasıl olur acaba tatile gidilir mi balayına o zaman :( ??

Bence güneyde balayı için çok güzel bir zamanlama:31:
güneye hiç inme şansım olmadı ama tatilden anlayanlar çok güzel olduğunu söylüyorlar o mevsimde:32:
hem de okullar başlamış etraf sakinlemiş oluyor:34:

Bence güneyde balayı için çok güzel bir zamanlama:31:
güneye hiç inme şansım olmadı ama tatilden anlayanlar çok güzel olduğunu söylüyorlar o mevsimde:32:
hem de okullar başlamış etraf sakinlemiş oluyor:34:

saol canm benimm inş güzel olur :16: senin ne zaman canm ?

kızlar herkese hayırlı olsun inşallah her şey istediğimiz gibi olur inşallah :16:

kızlar bende kısmetse 28 Eylül gibi düşünüyorum da havalar nasıl olur acaba tatile gidilir mi balayına o zaman :( ??

hava çok güzel olacak o zamana mis gibi olacak :21:

kızlar bende eylül ayında düşünüyorum ama istanbul avrupa yakası tarafı düğün mekanları konusunda yardımcı olabilirmisniz.araştıranlar varsa,çookk kararsızımmm :(:(

Kızlaaaaarrrr bende geldim ne kadar bos bırakmısızzz böyle eylül gelinleriii olarak bende 1 eylül geliniyim yer tutuldu gelinlik secildiii ee sizler ? :))

hepimizin hayırlı olsun kuzular :) kızlar aldığımız gelinlik mobilya takımı vs paylaşalım burda fikir olur hepimize :)

benim kısmetse 28 eylül henüz yer tutulmadı istanbul büyükçekmece çatalca taraflarında yer tavsiyesi olan var mı acaba ?

hepimizin hayırlı olsun kuzular :) kızlar aldığımız gelinlik mobilya takımı vs paylaşalım burda fikir olur hepimize :)

benim kısmetse 28 eylül henüz yer tutulmadı istanbul büyükçekmece çatalca taraflarında yer tavsiyesi olan var mı acaba ?

Dügün.com dan bak istersen mekanlara bagcesehirden ötesindeki mekanları blmiyorum pek :)

bizim de niyetimiz eylül ekim düğün ama daha isteme de olmadı bu haftasonu kayınvalidecim bize gelicek annemle tanışmayaaa off çok stresli inşallah güzel geçer iyi anlaşırlar :38::38::38::38::38::

Bende 22 eylül geliniyim kızlar.2014 ten biranda vazgeçip 2013 gelini olmaya karar verdim 6 seneden sonra yeter dedik ve karar verdik.Yalnız cok agladım hem sevindim hem üzüldüm annemi ailemi bırakıp gitmek gibi geldi biranda ne garipmiş:31:

7'si benimde,bakmaz olurmuyum hiç ama bulamadım işte teklif almadığım yerde kalmadı.ne yapacağım bilmiyorum:(

Ayy canımmm yaa bulursun umutsuzluga kapılma nasıl bi yer istiyorsun?

Bende 22 eylül geliniyim kızlar.2014 ten biranda vazgeçip 2013 gelini olmaya karar verdim 6 seneden sonra yeter dedik ve karar verdik.Yalnız cok agladım hem sevindim hem üzüldüm annemi ailemi bırakıp gitmek gibi geldi biranda ne garipmiş:31:

Ayy hayırlı olsun seninkidee cok iyi anlıyorum hem sevinip hem üzülüyor ikisi bi atada cok garip oluyor ki bu bende dert :(( ben anneciğimi yalnız basına bırakıp gidicemmmm :((

hepimize hayırlı olsun kızlar :16:

Hayırlı olsunnn sanada canım :)

Ayy hayırlı olsun seninkidee cok iyi anlıyorum hem sevinip hem üzülüyor ikisi bi atada cok garip oluyor ki bu bende dert :(( ben anneciğimi yalnız basına bırakıp gidicemmmm :((

Sorma canım aynen bende.Ama dün gittik eve annemlerle birlikte hayal kurduk çok zevkliydi.Güç verdi bana:16:

Back