- 24 Ocak 2011
- 113
- 0
- 116
ayyy ne güzel çizelgelerimiz aynıı
düğün saatlerimizde aynı olurmuş hehe :))) benimki 13.00 - 17.00 arası, seninki kaçta ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ne güzel çizelgelerimiz aynıı
canım hayırlı olsun şimdiden ama bence eşyaları 2 ay kala falan alın benim yetişmeyen tanıdıklarım olmuştu garantiye alın bence :)
en kalabalık gün 7 eylül 2013 galiba,benimde 7si :)
aslında biz çift olarak biraz tez canlıyız,evimizi ocak da aldık,düğün salonu tutuldu balayı yeri ayarlandı,gelinliğimi geçen hafta sonu hallettik mayısta provalar başlıyor :))
kına gecesi için mekan bile ayarlandı,tek eksiğimiz mobilyalar :))
tüm gelin adaylarına şimdiden mutluluklar diliyorum g&ç
düğün saatlerimizde aynı olurmuş hehe :))) benimki 13.00 - 17.00 arası, seninki kaçta ?
en kalabalık gün 7 eylül 2013 galiba,benimde 7si :)
aslında biz çift olarak biraz tez canlıyız,evimizi ocak da aldık,düğün salonu tutuldu balayı yeri ayarlandı,gelinliğimi geçen hafta sonu hallettik mayısta provalar başlıyor :))
kına gecesi için mekan bile ayarlandı,tek eksiğimiz mobilyalar :))
tüm gelin adaylarına şimdiden mutluluklar diliyorum g&ç
henüz o kadar detay belli değil.bizim tarihimiz bu sadece..aileleri haberdar edip sonra herkese duyuracağız.
düğün durumu biraz karışık.bakalım hayırlı zamanlarda olsun..
inşallah Rabbim bana hem doğum günümü hem de düğünümü birlikte yapmayı nasip eder
anladım canım inşallah istediğin gibi olur Rabbim gönlüne göre versin
bende varım :)) eylül 1 de düğünümüz var
aminn amin cümlemize hayırlı evlilikler nasip etsin.
aaaaminnnn :) yaa zaman geçmiyormuş gibi geliyor bana..aklımı eksiklikler kemirip duruyor hepsini konuştuk zaman belirledik ama ben pimpirikliyim birşey hallolmadan rahat edemiyorum pofff
illa bir eksik olacak olmazsa olmaz..durup düşününce ben de senin gibi diyorum ama
hızla her şey değişmekte..eksik kalan da varsın olsun.nasıl olsa alınır.önemli olan
asılları belirleyip ona göre plan yapmak.Allah sağlık versin, her şey karınca kararınca oluverir
hayırlıs olsun
bende 15 eylül gelini olucam inşallh ama daha hiç çeyizim yok evden uzakta calısınca sadece nette fikir edinmekle yetınıyor insan :) son 6 ay 4 gün :)