Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2013 ekim gelini olucam kısmetse ama şu gelinlik olayında yaz gelini kış gelini olayını kavrayamadım şubat yada martta gelinlikçileri dolaşmaya başlıcam ama aradaki fark ney çözemedim sonuçta istediğim gelinliği giymeyecekmiyim aradaki fark ne bilen bi anlatsın bana nolur :)
bizim de niyetimiz eylül ekim düğün ama daha isteme de olmadı bu haftasonu kayınvalidecim bize gelicek annemle tanışmayaaa off çok stresli inşallah güzel geçer iyi anlaşırlar :
Eylül Ekim gelinleri nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor bizim yerde tutuldu şimdi gelinlik bakıyorum :)
hayırlı uğurlu olsunn sen nerede gelindin mavii
saol canımcımm 28 Eylül İstanbul geliniyim sen kuzum :)
eylül de düşünüyoruz ama netleşmedi bizim tarih
ben istanbulluyum zaten. kısmet olursa burada bir kaç sene devam edeceğiz şuan ki duruma göre..
hayırlısı olsun kuzumm daha var netleşir canm gelinlik falan baktın mı ?
sağolasın mavicim.. biraz öyle avunuyorum.
yok yaa bakmadım hiç bir şeyy:26: daha oraya çok var diyorum , arada bir bakınıyorum sadece.
aklımda net bir şey yok maalesef..
Kızlar selaaaaaaaam
7 eylülde dugun kısmetseee. Mekan tamam ama gelinlik bakıyorum. Aranızda balık model gelinlik bakan varmı ? denedım bayıldımm ama kullanıslı rahat olur mu acaba oturmak cok zor :) dar olacagı ıcınde yurumek oynamak zor gelır mı dıye bır dusuncee aldı benıı. kendınden arkadaslarından tecrube yada fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırım.
Kızlar selaaaaaaaam
7 eylülde dugun kısmetseee. Mekan tamam ama gelinlik bakıyorum. Aranızda balık model gelinlik bakan varmı ? denedım bayıldımm ama kullanıslı rahat olur mu acaba oturmak cok zor :) dar olacagı ıcınde yurumek oynamak zor gelır mı dıye bır dusuncee aldı benıı. kendınden arkadaslarından tecrube yada fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırım.
sorma canım aynen bende.ama dün gittik eve annemlerle birlikte hayal kurduk çok zevkliydi.güç verdi bana
saol canımcımm 28 eylül istanbul geliniyim sen kuzum :)
mavi istanbulun neresinde oturacaksın kendi evinmi kiralar çok yüksekk Bende istanbula gelin olucam nasipse şöyle bi araştırayım dedim en normal ev 750 tlden başlıyor