• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

2013 ekim gelini olucam kısmetse ama şu gelinlik olayında yaz gelini kış gelini olayını kavrayamadım şubat yada martta gelinlikçileri dolaşmaya başlıcam ama aradaki fark ney çözemedim sonuçta istediğim gelinliği giymeyecekmiyim aradaki fark ne bilen bi anlatsın bana nolur :)

2013 ekim gelini olucam kısmetse ama şu gelinlik olayında yaz gelini kış gelini olayını kavrayamadım şubat yada martta gelinlikçileri dolaşmaya başlıcam ama aradaki fark ney çözemedim sonuçta istediğim gelinliği giymeyecekmiyim aradaki fark ne bilen bi anlatsın bana nolur :)

artık arada pek fark yok bence.
günümüz o kadar çok seçenek sunuyor ki...eskiden bir kış geçsin de yaz gelince düğünler yapılsın denilirdi..
şimdi maşallah her pazar düğün var kışında..:31:

bizim de niyetimiz eylül ekim düğün ama daha isteme de olmadı bu haftasonu kayınvalidecim bize gelicek annemle tanışmayaaa off çok stresli inşallah güzel geçer iyi anlaşırlar :38::38::38::38::38::

nasıl geçti?:31: bir de ailecek tanışmak mı yoksa annelerin bir araya gelmesi mi daha makbul..:44:

Eylül Ekim gelinleri nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor bizim yerde tutuldu şimdi gelinlik bakıyorum :)

hayırlısı olsun kuzumm daha var netleşir canm gelinlik falan baktın mı ?

sağolasın mavicim..:31: biraz öyle avunuyorum.:1:
yok yaa bakmadım hiç bir şeyy:26: daha oraya çok var diyorum , arada bir bakınıyorum sadece.
aklımda net bir şey yok maalesef..:50:

Kızlar selaaaaaaaam
7 eylülde dugun kısmetseee. Mekan tamam ama gelinlik bakıyorum. Aranızda balık model gelinlik bakan varmı ? denedım bayıldımm ama kullanıslı rahat olur mu acaba oturmak cok zor :) dar olacagı ıcınde yurumek oynamak zor gelır mı dıye bır dusuncee aldı benıı. kendınden arkadaslarından tecrube yada fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırım.

Kızlar selaaaaaaaam
7 eylülde dugun kısmetseee. Mekan tamam ama gelinlik bakıyorum. Aranızda balık model gelinlik bakan varmı ? denedım bayıldımm ama kullanıslı rahat olur mu acaba oturmak cok zor :) dar olacagı ıcınde yurumek oynamak zor gelır mı dıye bır dusuncee aldı benıı. kendınden arkadaslarından tecrube yada fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırım.

hayırlı olsunnn:16::16:

7 eylül hem doğum günüm hem de düğünümüzü istediğim tarih..:31::31:

Kızlar selaaaaaaaam

hayırlısı olsun canmm ama balık gelinlik benim tercigim değil hem rahat hareket edemezsin hemde olduğundan çok daha kilolu gösteriyor tabiki karar senin

sorma canım aynen bende.ama dün gittik eve annemlerle birlikte hayal kurduk çok zevkliydi.güç verdi bana:16:

annenin desteği gerçekten çok önemli bende annemle evde yanlızım şuan ablam evli babam ist çalışıyor ben annemi nasıl yanlız bırakıcam diye dertlenirken annemde beni heveslendirdi içim biraz rahatladı onlarda bizim yuvamızı kurmamızı istiyorlar ama işte yinede evden çıkmak çok zor olucak :26::26::26:

saol canımcımm 28 eylül istanbul geliniyim sen kuzum :)

mavi istanbulun neresinde oturacaksın kendi evinmi kiralar çok yüksekk :32: Bende istanbula gelin olucam nasipse şöyle bi araştırayım dedim en normal ev 750 tlden başlıyor

mavi istanbulun neresinde oturacaksın kendi evinmi kiralar çok yüksekk :32: Bende istanbula gelin olucam nasipse şöyle bi araştırayım dedim en normal ev 750 tlden başlıyor

kuzum istanbul çatalcada oturucam kısmetse kendi evimiz.. evet kiralar uçmuş canm inş istediğiniz gibi bulabilirsiniz.. sen neresinden istanbulun nerden bakıyosun ev hayatım ? düğün ne zaman ?

merhabalar kızlar ben de kısmetse 2013 eylül gelini olucam ama inanın bir tane çeyizlik eşyam yok daha hiç başlamadım nişanlım asker kıbrıs ta onsuz hiç bir şey yapasım gelmiyor :19: onu ikna etmeye çalısyorum yetiştiremeyiz diye ama ikna olucagı yok bu gdişle ceyizsiz gelin olucam valla :18:

Kolay gelsin kızlaaar:16::16::16:
bendeniz 8 EYLÜL 2012 geliniyim..şimdide 2013 annesi olmaya hazırlanıyorum :1::1::1:
Çok stresli ama bir o kadar güzel duygular yaşıyorsunuz her bir anın tadını çıkarmaya bakın:36:

Back