• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

sağol tatlım :) gelinilkte acele etme bence gez, dolaş, gör, dene, daha uzun bı zamn var o zamana kadar emınım ıstedıgın gıbı bı gelınlık bulursun ;) beyaz eşyaları arçelikten aldık.şu an kampanya var tatlım. buzdolap,çamaşır,bulaşıkve fırın+ocak 4.500_tl tuttu kuzum

saol canım bilgilendirme için bende bakim arçeliğe :16: evet gelinlik için daha var bakalım sen nerde gelin olucan cnm çeyizin hepsi tamam mı ?

saol canım bilgilendirme için bende bakim arçeliğe :16: evet gelinlik için daha var bakalım sen nerde gelin olucan cnm çeyizin hepsi tamam mı ?

konya geliniyim tatlım :) mobilyalar eksik sadece canm. düğüne yakın ewı tuttuktan sonra almayı düşünuyorum. düğün ekim 18-19 da. ekimin başında herşeyin bitmiş olması lazım. ayy çokkk heycanlıı :))

günaydın kızlarrrrr :)

balayı naptınız gidecekmisiniz bir yerlere ?

aynen kuzu bende araştırıyorum maldivler düşünüyorum da rakamlar çok yüksek bakalım uygun bulursak.. siz canmm ?

yurt dışı hiç bakmadık biz..küçük, nezih, kafa dinleyeceğimiz olsun diyoruz..aslında ben butik otel istiyorum.
ama balayı zamanı sahile yakın istediğim tarz bir butik otel bulamadık..bakalım var daha zaman..:31:

yurt dışı hiç bakmadık biz..küçük, nezih, kafa dinleyeceğimiz olsun diyoruz..aslında ben butik otel istiyorum.
ama balayı zamanı sahile yakın istediğim tarz bir butik otel bulamadık..bakalım var daha zaman..:31:

en güzeli canm ayy çok heyecanlı herşey bir an önce olsun bitsin istiyorum :) ev falan nerde nasıl kira mı olacak kuzu ?

birde bu imzanı nasıl yaptın evlilikle ilgili bulamadım bir türlü nerde olduğunu :(

yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)

ocak erken değil mi? Benim 29 eylülde.ben haziran gibi bakarım diyordum

en güzeli canm ayy çok heyecanlı herşey bir an önce olsun bitsin istiyorum :) ev falan nerde nasıl kira mı olacak kuzu ?

birde bu imzanı nasıl yaptın evlilikle ilgili bulamadım bir türlü nerde olduğunu :(

işler güçlerden yeni gördüm mavi:31: sen de yapmışsınn:34:

evet herkes için hayırlısı olsun diyorum.Allah ım herkese ağız tadıyla bir hazırlık dönemi nasip etsin:31:
evet kirada oturacağız biz de kısmetse:31:

Selam kızlar bende 7 eylül geliniyim :21: haziran gibi gelinlik mevzusuna başlamayı düşünüyorum.. eşyalarımız için de para biriktiriyoruz ve son bir ay kala sipariş verelim diyoruz acaba doğru mu yapıyoruz kızlar 1 ayda yetişir mi eşyalar :18::18: yetişmezse yandık :52: :52:

Selam kızlar bende 7 eylül geliniyim :21: haziran gibi gelinlik mevzusuna başlamayı düşünüyorum.. eşyalarımız için de para biriktiriyoruz ve son bir ay kala sipariş verelim diyoruz acaba doğru mu yapıyoruz kızlar 1 ayda yetişir mi eşyalar :18::18: yetişmezse yandık :52: :52:

canım hayırlı olsun şimdiden ama bence eşyaları 2 ay kala falan alın benim yetişmeyen tanıdıklarım olmuştu garantiye alın bence :)

ayyy ne güzel çizelgelerimiz aynıı:16::16::16::16:

benişmde düğünüm 13 14 eylülde düğün manisada havuz başı olucak ama aklımdaki tek sıkıntı acaba soğuk olur mu o zamanlarda daha önddedn düğün yapan varsa fikir verebilir mi

Back