- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
bakalım duyabilcekmiyim belki benide 1 hafta sonra falan çağırırcaım ben çarşamba 5+4 tüm sadece keseyi gördük haftaya cuma yine çağırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım duyabilcekmiyim belki benide 1 hafta sonra falan çağırırcaım ben çarşamba 5+4 tüm sadece keseyi gördük haftaya cuma yine çağırdı.
kızlaarrrrrr.. ben geldim..dr kontrolümüz çok iyiydi.kalp atışını duyduk..haftaya tekrar gidecez..biraz daha güçlü alırız o zaman kalp seslerini dedi..
veeee 6+2 yim..ayrıca beta hcg 53.142 ... bilin bakalım bu ne demek??????
kızlaarrrrrr.. ben geldim..dr kontrolümüz çok iyiydi.kalp atışını duyduk..haftaya tekrar gidecez..biraz daha güçlü alırız o zaman kalp seslerini dedi..
veeee 6+2 yim..ayrıca beta hcg 53.142 ... bilin bakalım bu ne demek??????
ben hala inanamıyorum zaten şu kese bir görülse kalp pıt pıt bir atsa
benimde pazartesi günü randevum var valla benin içinde zaman geçmiyopazartesi doktor randevum var kızlar okuldan çıkıp koşa koşa gitcem hastaneye ama vakit geçmek bilmiyor bir türlü:)
benimde pazartesi günü randevum var valla benin içinde zaman geçmiyo
benim randevu sabah 10da inş. hayırlı haberlerle geliriz acaba kalp atışını duyabilirmiyim diye merak ediyorumsenin randevun kaçta canım benimki 5ten sonra.pazartesi akşamına inşallah güzel haberler paylaşırız forumda:)
ya inş. herşey gönlünce olur testin pozitifmi çıktıMerhaba arkadaşlar... 13 aylık bir uğraş sonunda yaklaşık 2 saat önce galiba hamile olduğumu evde yaptığım testle öğrendim... Galiba diyorum çünkü bu anı okadar çok bekliyordum ki, gerçekleştiğine inanamıyorum... Rabbimden dileğim herşey güzel gider inşallah...
ya inş. herşey gönlünce olur testin pozitifmi çıktı
bence birkaç güne git kan testi falan yaptır hcg seviyene falan bakılsın sonra zaten doktor seni kalp atışı için tekrar çağırcaktırevet pozitif çıktı, ama nezaman doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum, sence ne zaman gitmeliyim?
bence birkaç güne git kan testi falan yaptır hcg seviyene falan bakılsın sonra zaten doktor seni kalp atışı için tekrar çağırcaktır
ben pazartesi gidiyorum doktora bilgileri veririm sizeevet olabilir.. teşekkür ederim yardımcı olduğun için.. umarım senin içinde herşey yolunda gider.:)
senin bulantıların başladımı bende daha tık yok umarım böyle devam eder kusmak çok kötü bişey yaaa
kızlar cumartesi pazar sınavların var bana dua edin.bu sefer sınava 2 kişi giricez
Dediğin gibi bana da gına geldi ama mecbur napalım ilk üç ay bebeğin kandan beslendiğini biliyorum. Onun içi an değerlerimizi yüksek tutmamız lazım mecburuz herşey sağlıklı bebişler için :)