2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlaarrrrrr.. ben geldim..dr kontrolümüz çok iyiydi.kalp atışını duyduk..haftaya tekrar gidecez..biraz daha güçlü alırız o zaman kalp seslerini dedi..
veeee 6+2 yim..ayrıca beta hcg 53.142 ... bilin bakalım bu ne demek??????

ay canım maşallah çok sevindim tatlım ya:) inan nasıl heyecanlandım:)

kızlaarrrrrr.. ben geldim..dr kontrolümüz çok iyiydi.kalp atışını duyduk..haftaya tekrar gidecez..biraz daha güçlü alırız o zaman kalp seslerini dedi..
veeee 6+2 yim..ayrıca beta hcg 53.142 ... bilin bakalım bu ne demek??????

canım ilk muayenen miydi? yoksa daha öncekinde tek kesecik mi görünmüştü?

pazartesi doktor randevum var kızlar okuldan çıkıp koşa koşa gitcem hastaneye ama vakit geçmek bilmiyor bir türlü:)

Merhaba arkadaşlar... 13 aylık bir uğraş sonunda yaklaşık 2 saat önce galiba hamile olduğumu evde yaptığım testle öğrendim... Galiba diyorum çünkü bu anı okadar çok bekliyordum ki, gerçekleştiğine inanamıyorum... Rabbimden dileğim herşey güzel gider inşallah...

senin randevun kaçta canım benimki 5ten sonra.pazartesi akşamına inşallah güzel haberler paylaşırız forumda:)
benim randevu sabah 10da inş. hayırlı haberlerle geliriz acaba kalp atışını duyabilirmiyim diye merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar... 13 aylık bir uğraş sonunda yaklaşık 2 saat önce galiba hamile olduğumu evde yaptığım testle öğrendim... Galiba diyorum çünkü bu anı okadar çok bekliyordum ki, gerçekleştiğine inanamıyorum... Rabbimden dileğim herşey güzel gider inşallah...
ya inş. herşey gönlünce olur testin pozitifmi çıktı

evet pozitif çıktı, ama nezaman doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum, sence ne zaman gitmeliyim?
bence birkaç güne git kan testi falan yaptır hcg seviyene falan bakılsın sonra zaten doktor seni kalp atışı için tekrar çağırcaktır

senin bulantıların başladımı bende daha tık yok umarım böyle devam eder kusmak çok kötü bişey yaaa

Sorma canım ya benim midem cok bulanıyor.Bugün arkadaşımla buluştuk yanında zor durdum,cok kotu oldum.Bir de benim kusamamak gibi bir şeyim var.Kusarken boğulacak gibi oluyorum.

kızlar cumartesi pazar sınavlarım var bana dua edin.bu sefer sınava 2 kişi giricez :KK70:

Son düzenleme:
iyi geceler kizlarrr hamislerimiz cogalmis massallahhh :) ben fena grip olmusum ya insallah bebegimi etkilemez, bugun belirtim yok diyodum biraz once kasiklarimin agrisi bacaklarima vurdu acayip sizladi ama arada boyle minik agrilar iyi oluyo yoksa unutuyorum hamile oldugumu :KK9:

Dediğin gibi bana da gına geldi ama mecbur napalım ilk üç ay bebeğin kandan beslendiğini biliyorum. Onun içi an değerlerimizi yüksek tutmamız lazım mecburuz herşey sağlıklı bebişler için :)

kızlar bi programda ibrahim saraçoğlu avakadoyu kansızlığı olanların yemesini önermişti.ayrıca havuç suyu için de bi sitede hızlı kan yapıcıdır diye yazıyordu,farklı şeyler denemek isterseniz bunları önerebilirim size.

X