2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bi programda ibrahim saraçoğlu avakadoyu kansızlığı olanların yemesini önermişti.ayrıca havuç suyu için de bi sitede hızlı kan yapıcıdır diye yazıyordu,farklı şeyler denemek isterseniz bunları önerebilirim size.

Nevamm bende geldim sonunda nasılsınn hamilelik takvimi yapmaya çalışıyorum yapamıyorumm yardımına ihtiyacım varrrr:)

Nevamm bende geldim sonunda nasılsınn hamilelik takvimi yapmaya çalışıyorum yapamıyorumm yardımına ihtiyacım varrrr:)

hoşgeldin canım,kusura bakma geçmişi okumaktan günümüze gelemedim bi türlü,kızlar çok geveze valla:KK1: canım takvim için kullanıcı kontrol paneline gir,profili düzenleye tıkla,orda bilgilerin yazıyor ya sıra sıra,orda muhtemel doğum tarihi yazan yer tarihi yaz,bunu öğrenmek için de google a gebelik haftası hesaplama diye yaz,ordan hesaplayınca çıkan sonucu da burdaki yere yaz,yalnız tarihlerin arasına kısa çizgi koymayı unutma,hadi bakalım kolay gelsin:KK9:

kızlar bende 2012 ekım annesıyım 19 ekım doğumlu dunya tatlısı bı oğlum var
kasım doğumlu olucaktık ama son anda ekım olduk erken olunca
rabbım benım kadar rahat bı hamılelık gecırmyı nasıp etsın kızlar hepınıze
saglıcakla alın ınşalla yavrularınızı kucaklarınıza

hoşgeldin canım,kusura bakma geçmişi okumaktan günümüze gelemedim bi türlü,kızlar çok geveze valla:KK1: canım takvim için kullanıcı kontrol paneline gir,profili düzenleye tıkla,orda bilgilerin yazıyor ya sıra sıra,orda muhtemel doğum tarihi yazan yer tarihi yaz,bunu öğrenmek için de google a gebelik haftası hesaplama diye yaz,ordan hesaplayınca çıkan sonucu da burdaki yere yaz,yalnız tarihlerin arasına kısa çizgi koymayı unutma,hadi bakalım kolay gelsin:KK9:

ayyy nevam çok tşkler canım ya oldu sonunda sayendee yaptığımı sandım kaçç kez bakıyorum bakıyorum olmuyuor allahtan sana rastladım ...aramızda hemen hemen 10 gibi bir süre var cnm hayırlısıyla alırız inş bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla çok öpüyorum seni fıstık:)

onlyliz canım tebrikler,takvimini yapmışsın.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:emir_bebek:

ayyy nevam çok tşkler canım ya oldu sonunda sayendee yaptığımı sandım kaçç kez bakıyorum bakıyorum olmuyuor allahtan sana rastladım ...aramızda hemen hemen 10 gibi bir süre var cnm hayırlısıyla alırız inş bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla çok öpüyorum seni fıstık:)

amin canım inşallah,ben doktora gitmedim daha,önümüzdeki cuma gitmeyi düşünüyorum.inşallah hem bebişi görürürm hem de kalp atışını duyabilirim.ben de öptüm canım:KK54:

kızlar bişi sorucam sık sık idrarınız geliyor mu?ben nerdeyse 30 dk bir tuvaletteyim.acaba üşüttüm mü

kızlar bişi sorucam sık sık idrarınız geliyor mu?ben nerdeyse 30 dk bir tuvaletteyim.acaba üşüttüm mü

benim değişiyor canım ya,bazen sık oluyor bazen bi kaç saat gitmediğim oluyor.üşütmüş de olabilirsin ama ayakların üşüdüğü zaman da sık tuvaletin gelebilir.benmm öyle olur,ayaklarım ısınmadıysa tuvaletten çıkamam:KK1:

meraba bayanlar..

öncelikle benim gibi sabırsızlıkla beklyenlere hamile olmalarını diliyorum öğrenen hanımlar sizlere de kucağına sağlıklı olarak almayı:))

bende 14 şubata kadar beklemede olarak hamile olmayı umut edenlerdenım:))..bu ay çok farklı hıssdıyorum sık sık idrar çıkmak ..adet ağrısı gibi ağrılar çok hafif bulantılar halsizlik.bel ağrısı var..ve normalde adetime 2 gün kala agrdı kasıklarım bu ay 10 gün önceden başladı..bu benim ikinci bebeğim olucak..ve de ılk bebeğim erkek ..şu an 2 yaşında onda hamile olduğumu yıne aynı belırtılerle anlamıştım..ve bu kezde büyük olasılıkla hamile olduğum hissediyorum..umarım hamileyımdır vede sizinle güzel bi süreci birlikte paylaşımlarda bulunarak geçiririz..

ilk bebğimde şubat annesiydim..ve şubat annelerıyle çok güzel dostluklar kurduk..burda da inşallah çok güzel dostluklar kurarız..tabi hamıleysem:)

allah gönlünce versin inşallah sende ekim anneleri kervanına aramıza katırlırsın :)

benim değişiyor canım ya,bazen sık oluyor bazen bi kaç saat gitmediğim oluyor.üşütmüş de olabilirsin ama ayakların üşüdüğü zaman da sık tuvaletin gelebilir.benmm öyle olur,ayaklarım ısınmadıysa tuvaletten çıkamam:KK1:

bende çok tuvalete gidiyorum, gece neredeyse dört kere kalktım, gündüz iş yerinde ha bire tuvalete girip çıkıyorum. allaha şükür mide bulantım başlamadı o yüzden rahatım. senin mide bulantın var mı?

günaydın arkadaşlar, beni deliye döndüren bi uyksuzluk problemim var anlamıyorum, 2-3 hsaftadır yatar yatmaz uyuyamıyorum, sabah 7de de ayaktayım. artık dün gece saat 3 olmuştu hala uyuyamadım, kalktım ağladım sinirden..normalde bu günlerde uykumun gelmesi gerekmyor muu???

Merhaba arkadaşlar... 13 aylık bir uğraş sonunda yaklaşık 2 saat önce galiba hamile olduğumu evde yaptığım testle öğrendim... Galiba diyorum çünkü bu anı okadar çok bekliyordum ki, gerçekleştiğine inanamıyorum... Rabbimden dileğim herşey güzel gider inşallah...

13 ay sonra ne büyük bir mutluluktur ben ilk denemede olmadığında bile bir süre endeşeye kapılmıştım. hayırlısı olsun. inşallah herşey dilediğin gibi olur takvime göre aramızda bir gün var :)

kızlar bende 2012 ekım annesıyım 19 ekım doğumlu dunya tatlısı bı oğlum var
kasım doğumlu olucaktık ama son anda ekım olduk erken olunca
rabbım benım kadar rahat bı hamılelık gecırmyı nasıp etsın kızlar hepınıze
saglıcakla alın ınşalla yavrularınızı kucaklarınıza

amin, inşallah :)

kızlar ıkıncı bebeğim olucak dedim ya hani..size yıne de sorularım olucak..sonucta üzerinden zaman geçti ..oğlumun ılk haberını aldıgımda tam olark ne zaman ne olmustu hatırlamak zor..sizdeki belirtiler nelerdi acaba..benım adetıme daha 6 gün var ve ben sabırsızlıktan ölüyorum..acaba adet mı olcam.belırtıler aynı ya..adet olucakmışım gibi oluyo ama 1 saat sonra geçiyo..sık sık isdrar cıkıyorum..belım agrıyo ve çok gazım var....oğlumda da olan şeyler bunlar ama yıne de varmı yokmu demekten işim bitti.iki, gündür..sizlerde yazarsanız sevinirım belirtilerinizi..özellikle adet öncesi olan belırtılerınızı..

ben adet belirtilerinden bir kaçını yaşadım adetime bir kaç gün kala çok gergin sinirliydim adetime bir iki gün kalınca sivilcelerim çıktı, sivilceleri görünce olmadı hamile değilim kesin adet olucam dedim sonra araştırdım hamilelik öncesi aynen adet belirtilerini de yaşayabilirmişsin biraz rahatladım. taa dün akşama kadar hamilemiyim değilmiyim diye ikilemler içindeydim hatta sabredip pazartesi test yapacaktım, testimi eczaneden almıştım ama sabredebilirmiyim dün akşam işten eve geldiğimde test yaptık hatta eşime sen bak ben bakamam dedim. baktı ilk yüzünü buruşturdu bir dahaki sefere canım üzülme dedi ilk etapta çizgi belirmiyor ya hadi yaaa dedim ver ben bakıcam dedim hayal kırıklığıyla baktım çizgi çok hafifti ben bakınca belirmeye başladı zaten sonra gitgide koyulaştı koyulaştı :)

günaydın arkadaşlar, beni deliye döndüren bi uyksuzluk problemim var anlamıyorum, 2-3 hsaftadır yatar yatmaz uyuyamıyorum, sabah 7de de ayaktayım. artık dün gece saat 3 olmuştu hala uyuyamadım, kalktım ağladım sinirden..normalde bu günlerde uykumun gelmesi gerekmyor muu???

Sanırım hamilelik sende ters tepki yapmış. Benimde bol bol uyuyasım geliyor.

Günaydın, kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın?:KK49:
bende iyiym canm nasıl olayım işteyim çalışıyorum bi pazar tatil bize:KK14:
bende kimse günaydın yazmayınca herkes geçmişi okuyo herhalde dedim.. sabah bende okudum da oku oku bitmiyo maşallah:nazar::KK9::KK9:

evet olabilir.. teşekkür ederim yardımcı olduğun için.. umarım senin içinde herşey yolunda gider.:)

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. Bende çift çizgiyi görmek için 1,5 sene bekledim ve gördüğümde de inanamıştım. Aynı gün emin olmak için kanda beta hcg ye baktırdım. Doktorum dan sonucu öğrenince çok mutlu oldum . Sonrasında da keseyi görebilmek için gün verdi çok şükür geçen hafta keseyide gördük. Bu pazarteside kesenin büyüyüp büyümediğine ve kalp atışlarını duyabilirsek ona bakıcaz. Şaşkınlığın biraz devam edecektir Bu anın tadını yaşa :):KK49:

X