- 23 Ekim 2012
- 2.974
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben de varım... Yeni ekim annesi adayı olarak aranızdayım... Bugün sonucum kesinlesti ve öyle yazmak istedim size... Bugün adetim 2 yada 3gün gecikti,sabah idrarda cift cizgi gördüm,kan da da beta hcg 448 cıktı... Sizce nasıl? Sizin değerleriniz nasıldı?
alıntı yaparak nasıl cevap yazıyorduk kızlar şubat annelerınden beri unutmuşum:))
bak bu yazdığım yazının sağ alt köşesinde alıntı yap yazıyo oraya tıklayıp alıntı yapabilirsin.. hoş geldinnn:)
benim hiç bi belirtim yok benim gibi olanlar var mı?çok yorulunca kasığım ve belim ağrıyo sadece.
ben varimm dunden beri cokkk az kasiklarim ve belim agridi bugun nerdeyse hic agrim olmadi
benimde hiç belirtim yok ara ara oluyor belirtiler bende anlamadımbenim hiç bi belirtim yok benim gibi olanlar var mı?çok yorulunca kasığım ve belim ağrıyo sadece.
selam kizlar bende hamileyim bugun ogrendimm
hayırlı olsun canım.
benim hiç bi belirtim yok benim gibi olanlar var mı?çok yorulunca kasığım ve belim ağrıyo sadece.
evetttttt...iki tane minik kesecik..sevinsem mi bilemedim..çooookkk şaşkınımmm
Kızlar ben de varım... Yeni ekim annesi adayı olarak aranızdayım... Bugün sonucum kesinlesti ve öyle yazmak istedim size... Bugün adetim 2 yada 3gün gecikti,sabah idrarda cift cizgi gördüm,kan da da beta hcg 448 cıktı... Sizce nasıl? Sizin değerleriniz nasıldı?
selam kizlar bende hamileyim bugun ogrendimm
amanınnnnnnnn ne kadar güzel ben çok istiyorum ikiz beraber büyürler işte boşver sadece emzirme dönemleri zorluk olur okadar ne sevindim ya çok güzel bir haber topiğimizin ilk ikiz anneciği
hoşgeldinnnnnnnn hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin değerlerin çok güzel merak etme
nasıl heycanlısındır şimdi hayırlı olsun arkadaşım inşallah ekime kadar beraberce büyütücez göbişleri