2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ben de varım... Yeni ekim annesi adayı olarak aranızdayım... Bugün sonucum kesinlesti ve öyle yazmak istedim size... Bugün adetim 2 yada 3gün gecikti,sabah idrarda cift cizgi gördüm,kan da da beta hcg 448 cıktı... Sizce nasıl? Sizin değerleriniz nasıldı?

186 tane sayfa olmuşşş..geçmişi yarın okuycam artık:)) ama ıkızı olucaklar bıle var sanırım:)) Allahım inşallah sağlıklı bebekler nasıp etsın hepımıze ve hayırlı doğumlra:)) oh çok mutlu oldum..dünden beri aramadaydım son anda aklıma geldi..şubatta hamıle kalmak ısteyenler topiğine yazıcagıma neden ekim annelerıne katılmıyorum dedım ve hemen burayı actım:)) hatta acılmadıysa ben acayım dedım ama sağolsun düşünmüş arkadaş..bı lıstenız varsa benıde eklermısınız lütfen..

kızlar ıkıncı bebeğim olucak dedim ya hani..size yıne de sorularım olucak..sonucta üzerinden zaman geçti ..oğlumun ılk haberını aldıgımda tam olark ne zaman ne olmustu hatırlamak zor..sizdeki belirtiler nelerdi acaba..benım adetıme daha 6 gün var ve ben sabırsızlıktan ölüyorum..acaba adet mı olcam.belırtıler aynı ya..adet olucakmışım gibi oluyo ama 1 saat sonra geçiyo..sık sık isdrar cıkıyorum..belım agrıyo ve çok gazım var....oğlumda da olan şeyler bunlar ama yıne de varmı yokmu demekten işim bitti.iki, gündür..sizlerde yazarsanız sevinirım belirtilerinizi..özellikle adet öncesi olan belırtılerınızı..

Kızlar ben de varım... Yeni ekim annesi adayı olarak aranızdayım... Bugün sonucum kesinlesti ve öyle yazmak istedim size... Bugün adetim 2 yada 3gün gecikti,sabah idrarda cift cizgi gördüm,kan da da beta hcg 448 cıktı... Sizce nasıl? Sizin değerleriniz nasıldı?

canimmm hosgeldin aramizaaaa degerlerin cok iyi :)

yemek yapmak için çıkıyorum herkese iyi akşamlar..eşim gelmeden çıkmam lazım çünkü daha görmesini istemiyorum..süprizi kaçmasın :)) .

bu arada kendımı kaptırmak da istemiyorum aslında ya deilsem:KK43:( bunu söylemekten hiç hoşlanmıyorum ama böyle bi gerçekte olabılır:KK43:((

Tekrar merhaba, yarin 6. Haftaya giricem, vakit gecmek bilmiyor :KK43:

Ben doktora gittim, keseyi gordum galiba dedi kesin konusmadi sali gunu tekrar gidicem, beta hcg de istemedi henüz.

Güzel anne adayları hepinize iyi akşamlar. Kendinize ve bebişlere iyi bakın. Yarın görüşmek üzere. :emir_bebek:

benim hiç bi belirtim yok benim gibi olanlar var mı?çok yorulunca kasığım ve belim ağrıyo sadece.

benim göğüslerim patamak üzere gibi damarlar şişkinlik:) bazen göğüsleri bu kadar şişince ilk aylarda çatlayabiliyormuş. günde 2 defa yağlanıyprum güreşçiler gibi. bir ikinci belirtim de aşırı duygusallığım. haberlere ağlıyorum her şeye ağlıyorum

evetttttt...iki tane minik kesecik..sevinsem mi bilemedim..çooookkk şaşkınımmm:KK52::KK52:

amanınnnnnnnn ne kadar güzel ben çok istiyorum ikiz beraber büyürler işte boşver sadece emzirme dönemleri zorluk olur okadar ne sevindim ya çok güzel bir haber topiğimizin ilk ikiz anneciği :KK70:

hoşgeldinnnnnnnn hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin değerlerin çok güzel merak etme

selam kizlar bende hamileyim bugun ogrendimm :KK49:

nasıl heycanlısındır şimdi hayırlı olsun arkadaşım inşallah ekime kadar beraberce büyütücez göbişleri :KK70:

amanınnnnnnnn ne kadar güzel ben çok istiyorum ikiz beraber büyürler işte boşver sadece emzirme dönemleri zorluk olur okadar ne sevindim ya çok güzel bir haber topiğimizin ilk ikiz anneciği :KK70:

hoşgeldinnnnnnnn hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin değerlerin çok güzel merak etme

nasıl heycanlısındır şimdi hayırlı olsun arkadaşım inşallah ekime kadar beraberce büyütücez göbişleri :KK70:

cok sagoll tatlimmm heyecanliyiz ki sorma :KK52:

X