- 19 Ocak 2013
- 151
- 0
cok sagoll tatlimmm heyecanliyiz ki sorma
ben hala inanamıyorum zaten şu kese bir görülse kalp pıt pıt bir atsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sagoll tatlimmm heyecanliyiz ki sorma
benim hiç bi belirtim yok benim gibi olanlar var mı?çok yorulunca kasığım ve belim ağrıyo sadece.
amanınnnnnnnn ne kadar güzel ben çok istiyorum ikiz beraber büyürler işte boşver sadece emzirme dönemleri zorluk olur okadar ne sevindim ya çok güzel bir haber topiğimizin ilk ikiz anneciği
hoşgeldinnnnnnnn hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin değerlerin çok güzel merak etme
nasıl heycanlısındır şimdi hayırlı olsun arkadaşım inşallah ekime kadar beraberce büyütücez göbişleri
ben hala inanamıyorum zaten şu kese bir görülse kalp pıt pıt bir atsa
hosbulduk cnm.... Hepimizin bebişleri hayırlı olur insallah...bundan sonra beraberiz...
bende inanamiyorum icim kipir kipir pazartesi randevu alicam insallah bakalimm
evet canım yalnız bu topik çok hareketli ben çoğu zaman yetişemiyorum benden önceki hamişleri takip edebiliyorum anca
benimde cuma günü randevum doktor belki kalp atışlarını duyarız demişti ama burda gördüğüm kadarıyla daha çok erken
kızlar benimde randevum pazartesi günü aslında cuma günüydü iptal oldu pazartesi günü tam 5+6 haftalık oluyor acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim ne dersinizevet canım yalnız bu topik çok hareketli ben çoğu zaman yetişemiyorum benden önceki hamişleri takip edebiliyorum anca
benimde cuma günü randevum doktor belki kalp atışlarını duyarız demişti ama burda gördüğüm kadarıyla daha çok erken
caanim gec olsunda guc olmasinn onlaridas duyariz insallahh
kızlar benimde randevum pazartesi günü aslında cuma günüydü iptal oldu pazartesi günü tam 5+6 haftalık oluyor acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim ne dersiniz
aynen öyle canım eee anlat bakalım eşine nasıl müjde verdin kimlere haber verdin
esim yanimdaydi inanamadii aileme fln herkese soyledik valla cok mutluyuzzz
Allah daim etsin canım bende eşimin doğum gününde verdim müjdeyi annem bizdeydi ilk öğrenen o oldu tabi bende de bir pozitiflik oldu resmen hep bir aptal sırıtma
amin canim cumlemizee insallah ne kadar guzelmisss cok guzel biseyyy
umarım cnm ayrıca bebişlerimizin doğum tarihi arasında 1 gün var sadeceMerhaba kızlar oku oku ancak bitirebildim bugün tüm gün girememistim sayfaya,disaridaydim.Bugünün guzel haberi ikizlerimizden gelmiş,hem şaşırdım hem de mutlu oldum,annemizi tebrik ediyorum.
Yeni gelen annelerimiz de hosgelmisler,umarım hep guzel seyleri paylaşırız burada.
umarım cnm ayrıca bebişlerimizin doğum tarihi arasında 1 gün var sadece
senin bulantıların başladımı bende daha tık yok umarım böyle devam eder kusmak çok kötü bişey yaaaEvet takipteyim seni:))
kızlar test ne zaman yaptınız. günü gelmeden yapıp öğrenen var mı
caım ben çarşamba 5+4 tüm sadece keseyi gördük haftaya cuma yine çağırdı.kızlar benimde randevum pazartesi günü aslında cuma günüydü iptal oldu pazartesi günü tam 5+6 haftalık oluyor acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim ne dersiniz