2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
amanınnnnnnnn ne kadar güzel ben çok istiyorum ikiz beraber büyürler işte boşver sadece emzirme dönemleri zorluk olur okadar ne sevindim ya çok güzel bir haber topiğimizin ilk ikiz anneciği :KK70:

hoşgeldinnnnnnnn hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin değerlerin çok güzel merak etme

nasıl heycanlısındır şimdi hayırlı olsun arkadaşım inşallah ekime kadar beraberce büyütücez göbişleri :KK70:

hosbulduk cnm.... Hepimizin bebişleri hayırlı olur insallah...bundan sonra beraberiz...

hosbulduk cnm.... Hepimizin bebişleri hayırlı olur insallah...bundan sonra beraberiz...

evet canım yalnız bu topik çok hareketli ben çoğu zaman yetişemiyorum benden önceki hamişleri takip edebiliyorum anca:KK70::KK70::KK70:

bende inanamiyorum icim kipir kipir pazartesi randevu alicam insallah bakalimm:KK16:

benimde cuma günü randevum doktor belki kalp atışlarını duyarız demişti ama burda gördüğüm kadarıyla daha çok erken

evet canım yalnız bu topik çok hareketli ben çoğu zaman yetişemiyorum benden önceki hamişleri takip edebiliyorum anca:KK70::KK70::KK70:

benimde cuma günü randevum doktor belki kalp atışlarını duyarız demişti ama burda gördüğüm kadarıyla daha çok erken

caanim gec olsunda guc olmasinn onlaridas duyariz insallahh :KK52:

kızlar benimde randevum pazartesi günü aslında cuma günüydü iptal oldu pazartesi günü tam 5+6 haftalık oluyor acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim ne dersiniz

kızlar benimde randevum pazartesi günü aslında cuma günüydü iptal oldu pazartesi günü tam 5+6 haftalık oluyor acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim ne dersiniz

benimde randevu günümde 5+6 olucak doktor belki duyarız demişti artık senden öğrenirim duyup duymadığını :KK70::KK70: ama topikteki arkadaşlar daha geç duyuyor canım 6yı geçince

esim yanimdaydi inanamadii :KK9::KK9: aileme fln herkese soyledik valla cok mutluyuzzz :KK9:

Allah daim etsin canım bende eşimin doğum gününde verdim müjdeyi :KK70::KK70: annem bizdeydi ilk öğrenen o oldu tabi :KK70: bende de bir pozitiflik oldu resmen hep bir aptal sırıtma :KK70::KK70:

Allah daim etsin canım bende eşimin doğum gününde verdim müjdeyi :KK70::KK70: annem bizdeydi ilk öğrenen o oldu tabi :KK70: bende de bir pozitiflik oldu resmen hep bir aptal sırıtma :KK70::KK70:

amin canim cumlemizee insallah :KK52: ne kadar guzelmisss cok guzel biseyyy :KK16:

Merhaba kızlar oku oku ancak bitirebildim bugün tüm gün girememistim sayfaya,disaridaydim.Bugünün guzel haberi ikizlerimizden gelmiş,hem şaşırdım hem de mutlu oldum,annemizi tebrik ediyorum.
Yeni gelen annelerimiz de hosgelmisler,umarım hep guzel seyleri paylaşırız burada.

Merhaba kızlar oku oku ancak bitirebildim bugün tüm gün girememistim sayfaya,disaridaydim.Bugünün guzel haberi ikizlerimizden gelmiş,hem şaşırdım hem de mutlu oldum,annemizi tebrik ediyorum.
Yeni gelen annelerimiz de hosgelmisler,umarım hep guzel seyleri paylaşırız burada.
umarım cnm ayrıca bebişlerimizin doğum tarihi arasında 1 gün var sadece

kizlar ben cikiyorumm bundan sonra buradayimmm opuyorumm sizleri kendinize iyi bakin bebislerede :nazar:

X