2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende iyiym canm nasıl olayım işteyim çalışıyorum bi pazar tatil bize:KK14:
bende kimse günaydın yazmayınca herkes geçmişi okuyo herhalde dedim.. sabah bende okudum da oku oku bitmiyo maşallah:nazar::KK9::KK9:

Bana da pazar tatil birtek. bugünde 1 e kadar . Ona şükür diyorum :KK16: Çok hızlıyız bitmiyor yetişemiyorum yazılanlara bende okumadan anı takip ediyorum :)

bende iyiym canm nasıl olayım işteyim çalışıyorum bi pazar tatil bize:KK14:
bende kimse günaydın yazmayınca herkes geçmişi okuyo herhalde dedim.. sabah bende okudum da oku oku bitmiyo maşallah:nazar::KK9::KK9:

Canım bide birşey soracağım. Bende hamilelik takvimi eklemek istiyorum ama nereden yapacağımı bir türlü bulamadım :) beceriksiz çıktım bu konuda. Yardımcı olabilir misin bana ?

kızlar bişi sorucam sık sık idrarınız geliyor mu?ben nerdeyse 30 dk bir tuvaletteyim.acaba üşüttüm mü

hayır çok normal bol su iç içtikçe tuvalete benim gibi... bebiş olduğu için henüz aşağıda çıkmadı yukarı idrar torbasına baskı yapıyo sıpacıklar...

günaydın kıslaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı zamanda cumartesi çalışan arkadaşlarım
bi sinir oluyorum şu cumartesi işe gelme durumuna anlatamam :)))) bütün hafta boyunca pazar sabahı döne döne yatmayı hayal ediyorum :)))
gerçi bende de hiç başıma gelmeyen uyuyamama problemi belirdi.

hayır çok normal bol su iç içtikçe tuvalete benim gibi... bebiş olduğu için henüz aşağıda çıkmadı yukarı idrar torbasına baskı yapıyo sıpacıklar...

benim sık idrara gitme dışında karnımda sürekli bi gaz bulutu var hissi mevcut. mide bulantıma takviye yapıyo sağolsun :KK43:((

Canım bide birşey soracağım. Bende hamilelik takvimi eklemek istiyorum ama nereden yapacağımı bir türlü bulamadım :) beceriksiz çıktım bu konuda. Yardımcı olabilir misin bana ?
canm şimdi benm takvimin altında k.k. hamilelik takvimi yazan yere tıkla dopum tarihi hesaplama aracı de sonra muhtemel doğum tarihini söylecek.. daha sonra yine benm takvimin altındaki hamilelik günlüğünü imza alanınak tıklamak için yazan yere gel oraya bebeğinizi muhtemel dogacağı tarih yazıyo oraya tarihi yaz olur

günaydın kıslaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı zamanda cumartesi çalışan arkadaşlarım
bi sinir oluyorum şu cumartesi işe gelme durumuna anlatamam :)))) bütün hafta boyunca pazar sabahı döne döne yatmayı hayal ediyorum :)))
gerçi bende de hiç başıma gelmeyen uyuyamama problemi belirdi.
aynen canm yaa bütün hafta pazar yatma hayali kuruyom sonra bi bakmışım o günde bişey oluyo yine suya düşüyo yatma işi :KK50:

benim sık idrara gitme dışında karnımda sürekli bi gaz bulutu var hissi mevcut. mide bulantıma takviye yapıyo sağolsun :KK43:((

o gaz bulutu olmazsa olmaz:) bazen gazmı doğurcam diye düşünmüyor değilim karnım 4 aylık hamile gibi havaya soktu bu gaz beni saolsun. bana bişekilde gidicek heralde hem gazı taşı hem bebeği zor yani:)

canm şimdi benm takvimin altında k.k. hamilelik takvimi yazan yere tıkla dopum tarihi hesaplama aracı de sonra muhtemel doğum tarihini söylecek.. daha sonra yine benm takvimin altındaki hamilelik günlüğünü imza alanınak tıklamak için yazan yere gel oraya bebeğinizi muhtemel dogacağı tarih yazıyo oraya tarihi yaz olur

Dediklerini yaptuım bakalım olacak mı?:KK42:

aynen canm yaa bütün hafta pazar yatma hayali kuruyom sonra bi bakmışım o günde bişey oluyo yine suya düşüyo yatma işi :KK50:

bişey çıkmasa bile uyumucağın tutuyo o gün. çok işin varmış gibi açılıyo gözler 6-7de :))

Canım çok teşekkür ederim. Yaptım olmuş :) Yuppi çok sevindim .:emir_bebek:

günaydın arkadaşlar, beni deliye döndüren bi uyksuzluk problemim var anlamıyorum, 2-3 hsaftadır yatar yatmaz uyuyamıyorum, sabah 7de de ayaktayım. artık dün gece saat 3 olmuştu hala uyuyamadım, kalktım ağladım sinirden..normalde bu günlerde uykumun gelmesi gerekmyor muu???

benimle aynı durumda olan yok heralde, kimse yorum yazmadığına göre:KK43:(((((düzelmesi umuduyla...

Dediklerini yaptuım bakalım olacak mı?:KK42:
Canım çok teşekkür ederim. Yaptım olmuş :) Yuppi çok sevindim .:emir_bebek:
aynen cam bak güzel olmuş:KK9::KK9:
bişey çıkmasa bile uyumucağın tutuyo o gün. çok işin varmış gibi açılıyo gözler 6-7de :))
valla dediğin gibi canm yaa en kötüsüde ne biliyomusun insanların düşüncesizlik yapıp o 1 günüde öğlen oturmasına gelmeleri hadi akşam olsa bi nevi ama öğlen çıldırtııyo beni:KK47:

günaydın kızlar...
ben de o cumartesi cumartesi çalışanlardanım...
nasıl geçiyo bakalım gebelikleriniz. bazıların da bulantı başlamıştır?
ben de henüz yok... 5-6 haftada başlar herhalde...
ama inanılmaz bel ağrısı var.. sizlerde de oldumu ya da var mı?ve ara ara karın ağrısı.. bunlar sanırım normal ama sizden de duymak istiyorum...

valla dediğin gibi canm yaa en kötüsüde ne biliyomusun insanların düşüncesizlik yapıp o 1 günüde öğlen oturmasına gelmeleri hadi akşam olsa bi nevi ama öğlen çıldırtııyo beni:KK47:

Kabul etmezsende ayıp oluyor dimi ? Ben alıştırdım çevremdekileri pazar günü bana kimse gelmiyor eşimle vakit geçiriyorum bol bol. yatıp yuvarlanıyoruz.:KK1:

ne işleri var pazar günü yahuuu tam çıldırmalık :)) benn haftaiçi akşam gelenlere bile çok sıcak bakmıyorum yalan söyliyemiycimmmm :)))

ben progestan kullanıyorum uyumamak mümkün değil

ben de kullanıyorum progestanı bazen resmen bayıltıyo beni baş dönmesi de cabası bazı akşamlar da mümkün değil uyuyamıyorum :))
o baygınlıkla uyumanın tadı başka gerçi :))

X