2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
şimdi nasıl kanaman geçti mi

ogün ve ertesi gün devam etti progestan vermişti zaten hala kullanıyorum yani 2 gün sürdü ve geçti sonra 4 gün sonra gittim hcg 1062 oldu güzel yükseldi tekrar pazartesi gidicem ama yatıyorum fazla yormuyorum kendimi

ogün ve ertesi gün devam etti progestan vermişti zaten hala kullanıyorum yani 2 gün sürdü ve geçti sonra 4 gün sonra gittim hcg 1062 oldu güzel yükseldi tekrar pazartesi gidicem ama yatıyorum fazla yormuyorum kendimi

inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın

Yeni katılan hamişlerimizi tebrik ediyorum.:KK49: Bu hafta da böyle geçti 2 gün tatile giriyoz sonunda yuppiiii :emir_bebek: Yarın öğlene kdr yatarım inş.Ben kaçtım kızlar.P.tesi görüşürüz. Keninize ve bebişlerinize iyi bakın. :KK55:

kızlaarrrrrr.. ben geldim..dr kontrolümüz çok iyiydi.kalp atışını duyduk..haftaya tekrar gidecez..biraz daha güçlü alırız o zaman kalp seslerini dedi..
veeee 6+2 yim..ayrıca beta hcg 53.142 ... bilin bakalım bu ne demek??????

kızlaarrrrrr.. ben geldim..dr kontrolümüz çok iyiydi.kalp atışını duyduk..haftaya tekrar gidecez..biraz daha güçlü alırız o zaman kalp seslerini dedi..

ikizmi yoksaaaaa :))))))))

yaaa valla çok heyecanlandım senin adına kalp seslerini deyincee:)))

yaaa valla çok heyecanlandım senin adına kalp seslerini deyincee:)))

ben de sanki ilk defa hamile kalmışım gibi yaşadım o heyecanı..oğlumda yanımdaydı..tabi küçük daha şaşkın şaşkın bana baktı..nedir bu şaşkınlık der gibi..

evetttttt...iki tane minik kesecik..sevinsem mi bilemedim..çooookkk şaşkınımmm:KK52::KK52:

ayyy canımm çok tebrik ederimmm valla gözlerim doldu yaaa hamilelik iştee:))) sevinmelisin ne güzel tek seferde :) 2 bebiş.. başka çocuğun varmı yoksa ilkmi:) eşin nasıl karşıladı....çok sordum ya:)

Canım çok sevindim benimde bugün 6+2 ama doktor sağulsun bize kalp atışı falan dinletmedi :KK43: Ben ikiz çok istiyodum benim annemde ikiz kısmet belki benimde olur diyodum ama senin adına çok sevindimmmmm. Hayırlı olsun canım.

evetttttt...iki tane minik kesecik..sevinsem mi bilemedim..çooookkk şaşkınımmm:KK52::KK52:

ayyyy çok güzel bi haber buuuuu şu an saf saf gülüyorum canımmm çok mutlu oldum senin adına inşallah ikizlerini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına:KK8::KK8::KK8::KK8:

ayyy canımm çok tebrik ederimmm valla gözlerim doldu yaaa hamilelik iştee:))) sevinmelisin ne güzel tek seferde :) 2 bebiş.. başka çocuğun varmı yoksa ilkmi:) eşin nasıl karşıladı....çok sordum ya:)

bir tane oğlum var canım..2,5 yaşında..eşim şaşırdı sevindi..ben daha çok şaşırdım ve korktum galiba..bir anda çok fazla değişti hayatım..henüz 3 hafta oldu türkiyeden taşınalı..bu yüzden kariyerimden vazgeçtim..buraya taşındık ve ben hamile olduğumu öğrendim..şimdi de ikiz haberi..çok hızlı oldu her şey..ne bileyim..ağlıyorum işte..

evet canm herşey olacağına varır.önce çok atıp tuttumda şimdi rahatım.birde keseyi ve kalp atışlarını duyarsam çok daha ii olacak.sen doktora gittin mi hiç

yok canım kan testinden sonra hiç gitmedim daha bu ayın 13üne randevumuz var bakalım ne olcak :KK31:

Canım çok sevindim benimde bugün 6+2 ama doktor sağulsun bize kalp atışı falan dinletmedi :KK43: Ben ikiz çok istiyodum benim annemde ikiz kısmet belki benimde olur diyodum ama senin adına çok sevindimmmmm. Hayırlı olsun canım.

saol canım..benim eşimin dayıları ve halaları ikiz..benim tarafımda hiç yok aslında ama...hayırlısı

ayyyy çok güzel bi haber buuuuu şu an saf saf gülüyorum canımmm çok mutlu oldum senin adına inşallah ikizlerini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına:KK8::KK8::KK8::KK8:

amin canım çok saol..hepimiz sağlıkla alırız umarım.

kızlar ben kaçıyorum..biraz uzanıp dinlenip şu şaşkınlığı atmam lazım..eşim de oğlumla çıktı 1 saat sürem var yani dinlenmek için..ikiz şokunu bir atlatmam lazım..
hepinizi kocaman öptüm:KK16:

bir tane oğlum var canım..2,5 yaşında..eşim şaşırdı sevindi..ben daha çok şaşırdım ve korktum galiba..bir anda çok fazla değişti hayatım..henüz 3 hafta oldu türkiyeden taşınalı..bu yüzden kariyerimden vazgeçtim..buraya taşındık ve ben hamile olduğumu öğrendim..şimdi de ikiz haberi..çok hızlı oldu her şey..ne bileyim..ağlıyorum işte..

Hayatta her şey üstüste gelir zaten :) Hayırlısı tatlım sen beslenmene dinlenmene odaklan şimdi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın miniklerini her şey olacağına varır,çook tebrik ederim

meraba bayanlar..

öncelikle benim gibi sabırsızlıkla beklyenlere hamile olmalarını diliyorum öğrenen hanımlar sizlere de kucağına sağlıklı olarak almayı:))

bende 14 şubata kadar beklemede olarak hamile olmayı umut edenlerdenım:))..bu ay çok farklı hıssdıyorum sık sık idrar çıkmak ..adet ağrısı gibi ağrılar çok hafif bulantılar halsizlik.bel ağrısı var..ve normalde adetime 2 gün kala agrdı kasıklarım bu ay 10 gün önceden başladı..bu benim ikinci bebeğim olucak..ve de ılk bebeğim erkek ..şu an 2 yaşında onda hamile olduğumu yıne aynı belırtılerle anlamıştım..ve bu kezde büyük olasılıkla hamile olduğum hissediyorum..umarım hamileyımdır vede sizinle güzel bi süreci birlikte paylaşımlarda bulunarak geçiririz..

ilk bebğimde şubat annesiydim..ve şubat annelerıyle çok güzel dostluklar kurduk..burda da inşallah çok güzel dostluklar kurarız..tabi hamıleysem:)

X