şimdi nasıl kanaman geçti mi
ogün ve ertesi gün devam etti progestan vermişti zaten hala kullanıyorum yani 2 gün sürdü ve geçti sonra 4 gün sonra gittim hcg 1062 oldu güzel yükseldi tekrar pazartesi gidicem ama yatıyorum fazla yormuyorum kendimi
inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın
Aramıza hoşgeldin. Hayırlı olsun yeni bebeğin. Kızınıda allah bağışlasın.
kızlaarrrrrr.. ben geldim..dr kontrolümüz çok iyiydi.kalp atışını duyduk..haftaya tekrar gidecez..biraz daha güçlü alırız o zaman kalp seslerini dedi..
veeee 6+2 yim..ayrıca beta hcg 53.142 ... bilin bakalım bu ne demek??????
kızlaarrrrrr.. ben geldim..dr kontrolümüz çok iyiydi.kalp atışını duyduk..haftaya tekrar gidecez..biraz daha güçlü alırız o zaman kalp seslerini dedi..
ikizmi yoksaaaaa :))))))))
yaaa valla çok heyecanlandım senin adına kalp seslerini deyincee:)))
evetttttt...iki tane minik kesecik..sevinsem mi bilemedim..çooookkk şaşkınımmm
evetttttt...iki tane minik kesecik..sevinsem mi bilemedim..çooookkk şaşkınımmm
ayyy canımm çok tebrik ederimmm valla gözlerim doldu yaaa hamilelik iştee:))) sevinmelisin ne güzel tek seferde :) 2 bebiş.. başka çocuğun varmı yoksa ilkmi:) eşin nasıl karşıladı....çok sordum ya:)
evet canm herşey olacağına varır.önce çok atıp tuttumda şimdi rahatım.birde keseyi ve kalp atışlarını duyarsam çok daha ii olacak.sen doktora gittin mi hiç
Canım çok sevindim benimde bugün 6+2 ama doktor sağulsun bize kalp atışı falan dinletmediBen ikiz çok istiyodum benim annemde ikiz kısmet belki benimde olur diyodum ama senin adına çok sevindimmmmm. Hayırlı olsun canım.
ayyyy çok güzel bi haber buuuuu şu an saf saf gülüyorum canımmm çok mutlu oldum senin adına inşallah ikizlerini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına
bir tane oğlum var canım..2,5 yaşında..eşim şaşırdı sevindi..ben daha çok şaşırdım ve korktum galiba..bir anda çok fazla değişti hayatım..henüz 3 hafta oldu türkiyeden taşınalı..bu yüzden kariyerimden vazgeçtim..buraya taşındık ve ben hamile olduğumu öğrendim..şimdi de ikiz haberi..çok hızlı oldu her şey..ne bileyim..ağlıyorum işte..
ben de sanki ilk defa hamile kalmışım gibi yaşadım o heyecanı..oğlumda yanımdaydı..tabi küçük daha şaşkın şaşkın bana baktı..nedir bu şaşkınlık der gibi..