canm yaş kaçtı??
ayrıca illa karın ağrısı olması gerekmiyoki tatlım içini rahat tut... keseyide görürsün inş..
kızllarrr..ben kaçıyorum...doktora gidiyoruz...dularınızı esirgemeyin bizden...çok korkuyorum ya bir şey olursa diye..
valla zorla alıştırcan kendini canm bende tedavi sürecimde alıştım.. en azından terliğin biri gözünün önünde biri kapıda biride oda içinde dursun ben odaya 3-4 terlik koyarak alıstırdım kendimi:)Var canım ondanda onuda giyemiyorum öyle deli manyağım bende :)
Var canım ondanda onuda giyemiyorum öyle deli manyağım bende :)
bende 22yim canm:)21 e girdim canim
insallah gorurum :)
valla zorla alıştırcan kendini canm bende tedavi sürecimde alıştım.. en azından terliğin biri gözünün önünde biri kapıda biride oda içinde dursun ben odaya 3-4 terlik koyarak alıstırdım kendimi:)
kızlar test ne zaman yaptınız. günü gelmeden yapıp öğrenen var mı
kızlarrr szdede bu arralar deli gibi bi akıntı oluyomu birde kasıklarda ara ara ağrr dr a sordum nedenini şimdilik yapabileceğimiz bişey yok bunlar gebeliğin başlarında olağan şeylerr dedi
aynen canm bende öyle alştırdım çünkü kendimiHee bak bu iyi fikirmiş aklıma gelmese bile enazından biri takılır ayağımada giyerim
21 e girdim canim
insallah gorurum :)
canm seninlede satlarımız hemen hemen aynıymış.ben tam nezaman bilmiyorum 6 ve 7 hatta 8i arasında gdip geliyorum.sanada sorum beta hacn kaç çıktı ve nezaman baktırdın?benim hcg biraz sorunlu olduğu için soruyorum size
13 subatta randevum,insallah canim cok tesekkur ederim :)kesinlikle çoook doğru ve çok önemli....
seni niye takmayalım tatlım..sen hiç canını sıkma..herkesin gebeliği aynı olmaz..ben oğlumda yazmıştım ya karnım şişmese ve reglim kesilmemiş olsa baştan sonra anlamadım..ne kasık ağrısı,ne mide bulantısı..ama bunda benimde iştahsızlık ve uyku sorunum var..yani herkes de farklıdır..ne zaman dr kontrolün?? bak bir kalp seslerini duy o zaman daha da rahatlarsın..
tabi ki benim adetime 6gun kala idrarda 4gun kalada kanda cikti degerim 79,04tü, senin degerin ne kadardi?canım sana bişi sorablir miyim hamileliğini nezaman öğrendim beta hcg kaçtı çıktı öğrenebilirmiyim ?
ben günüm gelmeden 3 gün önce kanda baktırdım canm.ondan öncede evde yaptım 2.çizgi silik çıkmıştı
kızlar ben çıkıyorum kendinize ve meleklerimize ii bakın ii akşamlar hepinizee
selam hamişler:) birkaç güne hasta olamzsam bende aranıza katılacağım inşallah. Dua edin bana hamilelerin duası kabul olur.
cnm Allahım gönlüne göre versin.inş. hamilesindir....
slm bayanlarrr ben bisey sorcam aranizda en kucuk ben oldugum icin beni fazla takmiyosunuzama olsun benim dunden beri kasik agrilarim baya baya azalti nerdeyse yok gibi bu normal mi iyi bisey mi hani diyosunuz ya bebek yerlesiyo agri o yuzden oluyo diye bende agrilar yok kadar az benim bebek yerlesti mi simdi anlamadim hapsirinca bile agrimiyo diyebilirim haftaya carsamda dr randevum var o zamana kadar 5+3 olucak keseyi gorme ihtimali varmi?