2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızllarrr..ben kaçıyorum...doktora gidiyoruz...dularınızı esirgemeyin bizden...çok korkuyorum ya bir şey olursa diye..

Selametle git gel canım hiçbirşey olmucak meleğine merak etme sen doktordan sonra daha mutlu bir şekilde döneceksin buraya inşallah öpüldün kocaman :)

Var canım ondanda onuda giyemiyorum öyle deli manyağım bende :)
valla zorla alıştırcan kendini canm bende tedavi sürecimde alıştım.. en azından terliğin biri gözünün önünde biri kapıda biride oda içinde dursun ben odaya 3-4 terlik koyarak alıstırdım kendimi:)

Var canım ondanda onuda giyemiyorum öyle deli manyağım bende :)

canm seninlede satlarımız hemen hemen aynıymış.ben tam nezaman bilmiyorum 6 ve 7 hatta 8i arasında gdip geliyorum.sanada sorum beta hacn kaç çıktı ve nezaman baktırdın?benim hcg biraz sorunlu olduğu için soruyorum size

Hee bak bu iyi fikirmiş aklıma gelmese bile enazından biri takılır ayağımada giyerim

kızlarrr szdede bu arralar deli gibi bi akıntı oluyomu birde kasıklarda ara ara ağrr dr a sordum nedenini şimdilik yapabileceğimiz bişey yok bunlar gebeliğin başlarında olağan şeylerr dedi

Canım bende çok nadir oluyor ağrı akıntımda böyle su gibi ...

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve meleklerimize ii bakın ii akşamlar hepinizee

Canım benimde 5-6-7 arası bişeydi :) Ben Hcg değerime baktırmadım henüz doktorum erken olduğunu söyledi bana sen yanıma bir gel ondan sonra herşeyi düzenli bir şekilde yaparız şimdiden bunları yapmaya başlayıp strese sokma kendini bebeğimizin kesesini görelim sonra hepsini yaptırcam dedi.

13 subatta randevum,insallah canim cok tesekkur ederim :)
canım sana bişi sorablir miyim hamileliğini nezaman öğrendim beta hcg kaçtı çıktı öğrenebilirmiyim ?
tabi ki benim adetime 6gun kala idrarda 4gun kalada kanda cikti degerim 79,04tü, senin degerin ne kadardi?

Küçükte olsan sende bizim gibi anne adayısın ve her zaman aramızdasın canım. 5+1 de benim kese göründü ama döllenmeye bağlı kesenin büyümesi var herkesin farklı . Git bakalım doktorun ne diyecek . Bu arada yanlış bilmiyorsam bursa dasın hangi doktor a gidiyorsun.

Kızlar peki eşimin akşam evde bana kadifeden kesesi diye şarkı söylemesinin sonu ne olacak Neymiş ben bir kanguruymuşum kesem varmış
Ah ah düştük diline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…