Küçükte olsan sende bizim gibi anne adayısın ve her zaman aramızdasın canım. 5+1 de benim kese göründü ama döllenmeye bağlı kesenin büyümesi var herkesin farklı . Git bakalım doktorun ne diyecek . Bu arada yanlış bilmiyorsam bursa dasın hangi doktor a gidiyorsun.
Kızlar peki eşimin akşam evde bana kadifeden kesesi diye şarkı söylemesinin sonu ne olacakNeymiş ben bir kanguruymuşum kesem varmış
Ah ah düştük diline
canim ben adetim gelmeden 6gun once idrarda cikti acaba erken dollenmemi cunku benim adetlerim ortalama 33gunde bir oluyo , evet bursadayim daha dr arastirmadik ilk olarak devlet hastanesine gitcez kv min doktoruna senin onerebilcegin dr var mi
Biri gazı olan annemi dedi ? Sanırım onlardan biriside benim
Ya akşamları evde sıcak su torbası falanda koyuyorum ama ıı ıhh nafile yinede duba gibi şiş karnım yada ben öyle hissediyorum :))
Esentepe hastanesinden İbrahim Avcı ya gidiyorum. Seninde aklında olsun. Çok pozitif ben çok menunum.
13 subatta randevum,insallah canim cok tesekkur ederim :)
tabi ki benim adetime 6gun kala idrarda 4gun kalada kanda cikti degerim 79,04tü, senin degerin ne kadardi?
sagol canim bi arastirayim esimle birlikte erkek diye istemeyebilir :)
bende ayın 5inde yaptırdım 76 çıktı.bende adet günümü tam bilmiyorum.10 ay önce doğum yaptım ondan sonra 45 -50 günde bir adet olmaya başladım.son 3 ayımda doğum kontrol hapı kullandım doğal olarak 28 günde indi.çok zayıflattığı için hap beni bu ay hapı bırakmıştım ve kazaya kurban gidip hamile kaldım.yani adetime kaç gün kala yaptırdığımı bilmiyorum.satımda ya 7si ya 8i ben şubat 5te tahlili yaptırdım.hemen hemen aynıymış değerlerimiz ben çok korkuyordum değerim düşük diye
Karnına sıcak su torbası koyma sakın. Annem adet olsam bile karnıma sıcak su koydurmazdı kanamam çok olur diye vardır bi bildiği diye bende hiç koymadım. Şimdi bile beni uyarıyor çok sıcak su ile yıkanma diye. Bende seninle paylaşayım istedim.
kızlarrr szdede bu arralar deli gibi bi akıntı oluyomu birde kasıklarda ara ara ağrr dr a sordum nedenini şimdilik yapabileceğimiz bişey yok bunlar gebeliğin başlarında olağan şeylerr dedi
Maşallah aralarında çok az fark olacak. İkisini birden büyütüp sonrasında rahat edeceksin demekki sen
kızlar test ne zaman yaptınız. günü gelmeden yapıp öğrenen var mı
bende ayın 5inde yaptırdım 76 çıktı.bende adet günümü tam bilmiyorum.10 ay önce doğum yaptım ondan sonra 45 -50 günde bir adet olmaya başladım.son 3 ayımda doğum kontrol hapı kullandım doğal olarak 28 günde indi.çok zayıflattığı için hap beni bu ay hapı bırakmıştım ve kazaya kurban gidip hamile kaldım.yani adetime kaç gün kala yaptırdığımı bilmiyorum.satımda ya 7si ya 8i ben şubat 5te tahlili yaptırdım.hemen hemen aynıymış değerlerimiz ben çok korkuyordum değerim düşük diye
canim adetten once baktirmissin degerin dusuk degil onemli olan iki gunde yaklasik olarak ikiye katlamasi degerim dusuk diye kendine stres yapma :)
adetten 1 gün önce evde test yaptım silik çıktı tam adet günümde kanama başladı doktora gittim ciddie bile almadı kanaman var nasılsa bebek varsada düşüyodur gel alttan bakalaım dedi gerzek... baktırmadım ya bebek olabilir dedim şüphen varmı dedi var silik çıktı dedim e test yapalım ozaman dedi tam adet günümde 248 çıktı...
Merhabalar; ekim 2011 annesiyim dünyalar tatlısı bir kızım var veee hamileyim yine ekim annesi olacağım
evet çok az fark olacak.biraz zorlanıcam ama napalım?rabbim birde hayırlısıyla bi kız verirse inş ozaman ballarından yenmez olurlar.
adetten 1 gün önce evde test yaptım silik çıktı tam adet günümde kanama başladı doktora gittim ciddie bile almadı kanaman var nasılsa bebek varsada düşüyodur gel alttan bakalaım dedi gerzek... baktırmadım ya bebek olabilir dedim şüphen varmı dedi var silik çıktı dedim e test yapalım ozaman dedi tam adet günümde 248 çıktı...