2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam hamişler:) birkaç güne hasta olamzsam bende aranıza katılacağım inşallah. Dua edin bana hamilelerin duası kabul olur.

kızlar banada doktor 3 haftalık dediya keseyide gördü bazılarınınkinin kesesi 5 haftalık olmasına ragmen gözükmüyor benim doktor yanlış hesaplıyor galiba ama ultrasyon aletininde önemi çok büyük..birde idrara sıkışmak keseyi daha iyi gösteriyor...bana 3 haftalık dediğinde ultrasyn kağıdında 8,5 mm yazıyor ...sizlerde ne kadar acaba...ve kaç haftalıkken gittiniz doktora..

Canım ultrasona sıkışık girdiğinde daha net gözüküyo diye duymuştum bende ama yanlışmış :) bugün doktora sıkışık gittim bebiş daha iyi gözüksün diye ama doktor niye sıkışık geldin bebeği göremiyoruz dedi :) yanlış bir bilgiymiş :) bence sen rahat 5 haftalıksın ben 5 haftalıkken gittim doktota 48 mm di.

Biri gazı olan annemi dedi ? Sanırım onlardan biriside benim :KK70::KK70:

Ya akşamları evde sıcak su torbası falanda koyuyorum ama ıı ıhh nafile yinede duba gibi şiş karnım yada ben öyle hissediyorum :))

Karnına sıcak su torbası koyma sakın. Annem adet olsam bile karnıma sıcak su koydurmazdı kanamam çok olur diye vardır bi bildiği diye bende hiç koymadım. Şimdi bile beni uyarıyor çok sıcak su ile yıkanma diye. Bende seninle paylaşayım istedim.

Denerim valla , ben portakal yiyordum bırakayım bari onuda başka şeylerden alırım vitamini artık :) Bende de terlik giyme alışkanlığı yok arkadaş giyenlere imreniyorum :)
canm bende giyemiyodum terlik.. şimdi ayaklarım yanıyo dışarıya çıkarken bari giyeym diyorum gözümün önünde duruyo hep...
ama istersen patik gimi polarlar var ayak için onlarda çok ii canm tavsiye ederim..

kızlarrr szdede bu arralar deli gibi bi akıntı oluyomu birde kasıklarda ara ara ağrr dr a sordum nedenini şimdilik yapabileceğimiz bişey yok bunlar gebeliğin başlarında olağan şeylerr dedi

gaziantepte canım:)
benim ilkimde daha kötü bulantım olmuştu.3 ayım zehir olmuştu bana.hatta 3 ayda 6 kilo vermiştim.ama bunda sanki midem hava dolu ve bulantı yapıyomuş gibi.sürekli ağzıma geliyor kusacakmışım gibi ama sadece hava çıkıyor:)bende 2012 nisan annesiyim oğlum daha yeni 10 aylık oldu.kazaya kurban gittim ben anlayacağın plansız bi gebelikti.ama iyi oldu sanırım.çünkü oğlum çok afacan ben evden biyere kımıldayamıyorum onun yüzünden.sosyal hayatım sıfıra indi o az büyüp rahata erseydim eğer bidaha çocuk yapmazdım sanırsam.rabbimden gelene şükürler olsun
gaz sendede bulantı gibi mi.birde benim arada rahmime hafif ağrı giriyor.ince bi sızı.birde bazen ani hareket edince sol kasığım ağrıyor.

benimde sürpriz oldu..seninki daha küçükmüş..ikiz gibi büyürler işte..ne güzel..benim tam sürpriz oldu..eşimin işi nedeniyle türkiyeden taşındık.mecbur işi bıraktım..kariyerimi de..tam burdaki eve yerleştim derken hamile olduğumu öğrendim.anlıcan hayatım birden değişti işte..

buralardayim canim dun manti yaparken oyle yorulmusum ki yerken kendimi kaybettim sarimsakli yogurdu fazla abartmisim gece 2lere kadar öğüre öğüre manyak oldum tovbe bidaha sarimsaga, kp hala iciyo ama artik cami balkon kapisini falan aciyoruz bende kendi evime cikiyorum ara ara idare ediyorum oyle

aman canım dikkat et ya..inan sigara bebeğe verilebilecek en büyük zarar..sen içmesen bile yanında içen olunca pasif içici oluyorsun..ve senin her soluluğunda bebeğe de geçiyor..sen mecbur değilsen çıkıver kendi evine..

slm bayanlarrr ben bisey sorcam aranizda en kucuk ben oldugum icin beni fazla takmiyosunuz :KK19: ama olsun :KK9: benim dunden beri kasik agrilarim baya baya azalti nerdeyse yok gibi bu normal mi iyi bisey mi hani diyosunuz ya bebek yerlesiyo agri o yuzden oluyo diye bende agrilar yok kadar az benim bebek yerlesti mi simdi anlamadim hapsirinca bile agrimiyo diyebilirim haftaya carsamda dr randevum var o zamana kadar 5+3 olucak keseyi gorme ihtimali varmi?

Karnına sıcak su torbası koyma sakın. Annem adet olsam bile karnıma sıcak su koydurmazdı kanamam çok olur diye vardır bi bildiği diye bende hiç koymadım. Şimdi bile beni uyarıyor çok sıcak su ile yıkanma diye. Bende seninle paylaşayım istedim.
evet canm var anneleri bi bildiği..
sıcak su karına koyulması riskli çünkü sıcak damarları genişletir ve kanama artar..
ama ayak altına olabilir çünkü oralarda hep kılcal damarlar var fakat yinede çok çok sıcak olmayacak sekilde canm

canm bende giyemiyodum terlik.. şimdi ayaklarım yanıyo dışarıya çıkarken bari giyeym diyorum gözümün önünde duruyo hep...
ama istersen patik gimi polarlar var ayak için onlarda çok ii canm tavsiye ederim..

evet canm haklı demiş annen.bel ve karın sıcak olmamalı.çok sıcak banyo yapılmamalı.rahmi genişletir çünkü.hatta benim memlekette doğuma yakın kadınları hamama götürürler ki doğum kolay olsun rahim genişlesin diye

kızlarrr szdede bu arralar deli gibi bi akıntı oluyomu birde kasıklarda ara ara ağrr dr a sordum nedenini şimdilik yapabileceğimiz bişey yok bunlar gebeliğin başlarında olağan şeylerr dedi
canm evet bunlar normal bende şikayetçiyim ama yapılacak bişey yok ben altıma peçete koyuyorum her wc dede değiştiriyorum kullanabilirsen günlük pedde kullanabilirsin ben kullanamadığım için öyle yapıyoum

slm bayanlarrr ben bisey sorcam aranizda en kucuk ben oldugum icin beni fazla takmiyosunuz :KK19: ama olsun :KK9: benim dunden beri kasik agrilarim baya baya azalti nerdeyse yok gibi bu normal mi iyi bisey mi hani diyosunuz ya bebek yerlesiyo agri o yuzden oluyo diye bende agrilar yok kadar az benim bebek yerlesti mi simdi anlamadim hapsirinca bile agrimiyo diyebilirim haftaya carsamda dr randevum var o zamana kadar 5+3 olucak keseyi gorme ihtimali varmi?
canm yaş kaçtı??
ayrıca illa karın ağrısı olması gerekmiyoki tatlım içini rahat tut... keseyide görürsün inş..:KK16::KK16:

canım seninle sat tarihlerimiz aynı sanırsam.ben 7 ocak sat tarihim
evet canim sat 7ocak ayniyiz
benimde sürpriz oldu..seninki daha küçükmüş..ikiz gibi büyürler işte..ne güzel..benim tam sürpriz oldu..eşimin işi nedeniyle türkiyeden taşındık.mecbur işi bıraktım..kariyerimi de..tam burdaki eve yerleştim derken hamile olduğumu öğrendim.anlıcan hayatım birden değişti işte..

aman canım dikkat et ya..inan sigara bebeğe verilebilecek en büyük zarar..sen içmesen bile yanında içen olunca pasif içici oluyorsun..ve senin her soluluğunda bebeğe de geçiyor..sen mecbur değilsen çıkıver kendi evine..
canim ben dikkat ediyorum da onlarin hic onemsememesi beni uzuyo acikcasi bide ilk torunlari olacak saglikla gelirse insallah biraz daha ozen gostermelerini isterdim ama yok nerde

kesinlikle çoook doğru ve çok önemli....

seni niye takmayalım tatlım..sen hiç canını sıkma..herkesin gebeliği aynı olmaz..ben oğlumda yazmıştım ya karnım şişmese ve reglim kesilmemiş olsa baştan sonra anlamadım..ne kasık ağrısı,ne mide bulantısı..ama bunda benimde iştahsızlık ve uyku sorunum var..yani herkes de farklıdır..ne zaman dr kontrolün?? bak bir kalp seslerini duy o zaman daha da rahatlarsın..

evet canm haklı demiş annen.bel ve karın sıcak olmamalı.çok sıcak banyo yapılmamalı.rahmi genişletir çünkü.hatta benim memlekette doğuma yakın kadınları hamama götürürler ki doğum kolay olsun rahim genişlesin diye
evet canm bunları bende duymustum ama ben zaten öyle yapmam sıcağı hiç sevmem.. herşey ılık olacak bana:)

Sağol canım iyi oldu bunu söylediğin koyuyorum çünkü arada sırada

kızllarrr..ben kaçıyorum...doktora gidiyoruz...dularınızı esirgemeyin bizden...çok korkuyorum ya bir şey olursa diye..

Var canım ondanda onuda giyemiyorum öyle deli manyağım bende :)

evet canim sat 7ocak ayniyiz

canim ben dikkat ediyorum da onlarin hic onemsememesi beni uzuyo acikcasi bide ilk torunlari olacak saglikla gelirse insallah biraz daha ozen gostermelerini isterdim ama yok nerde

canım sana bişi sorablir miyim hamileliğini nezaman öğrendim beta hcg kaçtı çıktı öğrenebilirmiyim ?

X