- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 38
değerine ben bakmadım doktorum baktı ben adetim geçikmeden öğrendimnişan dedikleri belirti gelince test yaptım pozitif çıktı direk doktorumu aradım.Sonra kanamam oldu kan testi o ara yapıldı kimyasal gebelik mi yoksa diye korktuk biraz olmadığını öğrendik keseyi görürüsek dış gebelik olmadığınıda anlayacağız inşallah sat:24 aralık benim
hayirli olsun canim.kan testiylemi ogrendin yoksa idrarlami merak ettim de.
teşekkür ederim canım ilk olarak kan testiyle öğrendim ama aynı gün idrardada yaptım ondada çift çizgi çıktı darısı tüm isteyenlere
dış gebelik deyince beni korkuttunuz ya, benim de daha kese görünmedi çünkü, inşallah öyle bi şey yoktur..
dış gebelik deyince beni korkuttunuz ya, benim de daha kese görünmedi çünkü, inşallah öyle bi şey yoktur..
ilk haftalar kese gözükmüyormuş. Benimde perşembe günü olduğum muayenede çıkmadı kese bakalım bugün çıkar inşallah. Dualarım sizlerlede..Ben bu acının ne olduğunu çok iyi öğrendim artık.Allah kimseye vermesin bu acıyı.Hepimiz sağlıklı sıhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah
canım senin kan değerin kaç çıktı?ve son adet tarihin ne?
canım ben cumartesi gitmiştim doktora, o gün 6 gün gecikmişti adetim ben kan değerim 1611, 16 çıkmıştı..konuşmuştuk ya o gün seninle..
benimki ortalama kaç çıkar acaba?bugün ilk gecikme günüm daha...
son adet tarihim 28 arlık bugün kan testi yaptırdım 174 çıktı nasıl sizce?
son adet tarihim 28 arlık bugün kan testi yaptırdım 174 çıktı nasıl sizce?
canım ya seninle adet günlerimiz aynı kan testini hastanedemi sağlık ocağındamı yaptırdın.bana sağlık ocağı 10 günden önce yapmıyoz deddi
Beta HCG :Gebelik Haftasına Göre Beta HCG Değerleri - Tahlil.com | Tahlil Yorumlayan Sağlık Sitesi
burdaki bilgilere göre normal gibi görünüyor...benim de ilk gebeliğim olduğu için çok fazla bilemiyorum..sen doktora göstermedin mi sonucu??
hayırlısı olsun canım son adet tarihin nedir?bi de kan testinde kaç çıktı acaba?bende sabah kan verdim öğleden sonra 3 te belli olucak.
canım adet tarihi 26 sıydı ilk degerim 428 iki gün sonra 936 oldu
canım adet tarihi 26 sıydı ilk degerim 428 iki gün sonra 936 oldu