2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

dış gebelik deyince beni korkuttunuz ya, benim de daha kese görünmedi çünkü, inşallah öyle bi şey yoktur..

teşekkür ederim canım ilk olarak kan testiyle öğrendim ama aynı gün idrardada yaptım ondada çift çizgi çıktı darısı tüm isteyenlere

hayırlısı olsun canım son adet tarihin nedir?bi de kan testinde kaç çıktı acaba?bende sabah kan verdim öğleden sonra 3 te belli olucak.

dış gebelik deyince beni korkuttunuz ya, benim de daha kese görünmedi çünkü, inşallah öyle bi şey yoktur..

ilk haftalar kese gözükmüyormuş. Benimde perşembe günü olduğum muayenede çıkmadı kese bakalım bugün çıkar inşallah. Dualarım sizlerlede..Ben bu acının ne olduğunu çok iyi öğrendim artık.Allah kimseye vermesin bu acıyı.Hepimiz sağlıklı sıhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah

inşallah canım saol..

kızlarrr bende hamileyim test yaptım pozitifff Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inş kolaylıklar versin

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...
22 yaşındayım 18 aylık bir kızım varr.
inşallah ona bi kardeş gelicek.
adet günümden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı.
dün beklenen adet günümdü bugün tekrar test yaptım pozitiff
allahın izniyle keseyi görmemiz kaldı. inşallah kesemizi de görürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…