- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 38
ben 31 günde bir adet görüyorum yarın 31. gün.salı günü kan testi yaptırıcam 2 gün geçmiş olucak normal di mi?
bence normal.kan testi daha erken bile doğru cevap veriyor diye biliyorum. İnşallah hayırlsıyla olur:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 31 günde bir adet görüyorum yarın 31. gün.salı günü kan testi yaptırıcam 2 gün geçmiş olucak normal di mi?
bence normal.kan testi daha erken bile doğru cevap veriyor diye biliyorum. İnşallah hayırlsıyla olur:))
hadi hayırlı olsun:)işte testtimin resimleri bu sabah yaptım.beklenen adet tarihim yarın.
kizlar regl oldum....neyşe...allah kizimasaglikli uzun omurler versin ...sizede kolay gebelik ve kolay .dogumlar dilerim...
ekim annelerine bende katıldımPazartesiyi bekliyorum keseyi görmek için doktora gideceğiz. inşallah bu sefer sıkıntısız sağlıkla almayı kısmet eder rabbim bu benim 4. gebeliğim. Geçmişim kötü diyenlerdenim ben 20. 9. ve 8. haftalarda kayıplarım var. Artık zaman ne gösterecek bize...
hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum asğlıkla kucaklarına alın inş sanırım hepinizin il bebişler ama emin olun ikinciyi bekelemkte bi okadar heyecanlıymış:)bende hala regl olmadım yarın test yapıcam evde bakalım varsa çıkar zaten yoksada reglimi beklicem artık hayırlısı olsun inş
inşallah seninde ikinci gelir canım.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
canım kan testi yaptırdın mı?
hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum asğlıkla kucaklarına alın inş sanırım hepinizin il bebişler ama emin olun ikinciyi bekelemkte bi okadar heyecanlıymış:)bende hala regl olmadım yarın test yapıcam evde bakalım varsa çıkar zaten yoksada reglimi beklicem artık hayırlısı olsun inş
evet yaptırdım onda da pozitif çıktı
adetn kaç gün gecikince yaptırdın ve değerin ne çıktı?
değerine ben bakmadım doktorum baktı ben adetim geçikmeden öğrendimnişan dedikleri belirti gelince test yaptım pozitif çıktı direk doktorumu aradım.Sonra kanamam oldu kan testi o ara yapıldı kimyasal gebelik mi yoksa diye korktuk biraz olmadığını öğrendik keseyi görürüsek dış gebelik olmadığınıda anlayacağız inşallah sat:24 aralık benim
merhaba anne adayları,
idrar testi sonucuna göre bende 2013 ekim annesiyim daha kan tahlili yaptırmadım.İnşallah isteyen herkese Allah yaşatsın bu güzel duyguyu,birlikte güzel paylaşımlarımız olsun:)
hayırlısı olsun inşallah.