2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...:KK3:
22 yaşındayım 18 aylık bir kızım varr.
inşallah ona bi kardeş gelicek.
adet günümden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı.
dün beklenen adet günümdü bugün tekrar test yaptım pozitiff :21:
allahın izniyle keseyi görmemiz kaldı. inşallah kesemizi de görürüz..

senide tebrik ederim canım.

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...:KK3:
22 yaşındayım 18 aylık bir kızım varr.
inşallah ona bi kardeş gelicek.
adet günümden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı.
dün beklenen adet günümdü bugün tekrar test yaptım pozitiff :21:
allahın izniyle keseyi görmemiz kaldı. inşallah kesemizi de görürüz..

hayırlı olsun cnm bnmde 24 aylık oğlum var Rabbim kardeşleriyle birlikte uzun ömürler versin hayırlı

ben sadece idrar testinde öğrendim.
acaba kan testide yaptırmalımıyım.
ilk bebeğimdede evde testte öğrendim.
10 gün sonrada doktora gitmiştim.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz..
Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...
Bizde bugün çok şükür keseyi yolk kesesini ve embiriyoyu gördük haftaya pazartesi kalp atışları için gideceğiz ama sanki kalp atışı için erken gibi geliyor 8 de falan daha net oluyordu atışlar ama görürüz umarım.Benim 8. hafta sendromum var 2sini 8 de kaybettimde artık kalp atışı yavaş yavaş atarken durdu :2: umarım bunda olmaz

hayırlı olsun cnm bnmde 24 aylık oğlum var Rabbim kardeşleriyle birlikte uzun ömürler versin hayırlı

nurberracim masallah canim.tebrik ederim.saglikla kucagina al insallah:KK16::KK16::KK16:cok sevindim canim:KK16::KK16::KK16:

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz..
Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...
Bizde bugün çok şükür keseyi yolk kesesini ve embiriyoyu gördük haftaya pazartesi kalp atışları için gideceğiz ama sanki kalp atışı için erken gibi geliyor 8 de falan daha net oluyordu atışlar ama görürüz umarım.Benim 8. hafta sendromum var 2sini 8 de kaybettimde artık kalp atışı yavaş yavaş atarken durdu :2: umarım bunda olmaz

hayırlısı olsun canım.ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmesi gerekiyor?

slm kızlar inşallah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız.
size bişey sormak istiyorum. ben 4 ocakta son adetimioldum. 27-28 günde bir adet oluyorum. ben de birkaç aydır çocuk istiyorum ama henüz başarılı olamadık. size sorum hamile olduğunuz sırada şu adet dönemine yakın adet belirtileri yaşadınız mı? vücudun şişmesi, hafif sancı, bacaklarda ağrı gibi???

Slm kızlar
herkese günaydın bugün adet gecikmemin 5.günü sabah herzamanki gibi testimi yaptım maalesef negatif neler oluyor anlamıyorum

kızlar bir yıldır hamile kalamıyordum.2n8 aralık da adet oldum adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün soğan kürü uyguladım.bir de adetim bitince her gün bir tan olmak üzere meryem suresini okumaya başladım.bu sure de bebeği olmayanlar için.hz.meryem in kocasızhamile kaldığını ve hz. zekeriya nın eşi kısır kendiside çok yaşlı olduğu halde duaları karşılığında Allahın onlara bebek verdiğini eşinin mucize eseri hamile kaldığını anlatıyor.daha 12. yi okurken hamile kaldığımı öğrendim.24 ocak da soğan kürüm bitti.26 ocak da hamile olduğumu öğrendim.denemenizi tavsiye ederim.meryem suresine hala devam ediyorum her gün çünkü 41 adet okunması gerekiyordu her gün bir tane olmak şartıyla.hamile kaldım diye bırakmadım.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.her ay muntazam yumurtlama günümü takip ederdim ama bu ay çok yoğun geçti hiç bişeye dikkat etmedim ama sonunda muradıma erdim.darısı isteyenlerin başına inşallah.

merhaba kızlar,
Daha önce de yazdığım gibi adet olmam gereken günde yaptığım idrar testi pozitifti.Adet olmam gereken günden iki gün sonra tekrar test yaptım ve o da pozitif.Cuma günü doktor için randevu aldım.İnşallah her şey yolunda gider ve güzel haberlerle dönerim.Siz keseyi ilk gittiğiniz zaman gördünüz mü?

kızlar inşallah bende varımmm

3 senedir bugünü bekliyordum 1 tüp bebek denemem vardı malesef negatifle sonuçlanan
çok şükür rabbime kısmet bugüneymiş kist tedavisi görürken hamile kalmışımm
son adet tarhimle uyumsuz giden hamişliğim var :) ama dr bebişin 3 haftalık olduğunu söyledi
keseyi gördük dün inşallah 15 gün sonrada kalp atışları için gideceğimm

allahım herkese nasip eder inşallahhh bu duyguyu

X