2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kizlar regl oldum....neyşe...allah kizimasaglikli uzun omurler versin ...sizede kolay gebelik ve kolay .dogumlar dilerim...

kizlar regl oldum....neyşe...allah kizimasaglikli uzun omurler versin ...sizede kolay gebelik ve kolay .dogumlar dilerim...

hayırlısı olsun canım.senin bi tane varmış.benim daha ilk bebeğim olucak Allah nasip ederse.yarın gidicem kan vermeye.sabah ilk idrarımla tekrar test yapıcam daha koyu çıkar sanırım.

ekim annelerine bende katıldımPazartesiyi bekliyorum keseyi görmek için doktora gideceğiz. inşallah bu sefer sıkıntısız sağlıkla almayı kısmet eder rabbim bu benim 4. gebeliğim. Geçmişim kötü diyenlerdenim ben 20. 9. ve 8. haftalarda kayıplarım var. Artık zaman ne gösterecek bize...

hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum asğlıkla kucaklarına alın inş sanırım hepinizin il bebişler ama emin olun ikinciyi bekelemkte bi okadar heyecanlıymış:)bende hala regl olmadım yarın test yapıcam evde bakalım varsa çıkar zaten yoksada reglimi beklicem artık hayırlısı olsun inş

canım kan testi yaptırdın mı?

inşallah seninde ikinci gelir canım.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

hadi bakalım canım yarın haberi verirsin artık hakkında hayırlısı olur inşallah

adetn kaç gün gecikince yaptırdın ve değerin ne çıktı?

değerine ben bakmadım doktorum baktı ben adetim geçikmeden öğrendimnişan dedikleri belirti gelince test yaptım pozitif çıktı direk doktorumu aradım.Sonra kanamam oldu kan testi o ara yapıldı kimyasal gebelik mi yoksa diye korktuk biraz olmadığını öğrendik keseyi görürüsek dış gebelik olmadığınıda anlayacağız inşallah sat:24 aralık benim

hadi hayırlısı bakalım.benimde son adet tarihim 28 aralık.aramızda 4 gün var.bende yarın sabah kan vericem bakalım sonuç ne çıkıcak.idrarda çıktığına göre kanda da çıkar.

merhaba anne adayları,
idrar testi sonucuna göre bende 2013 ekim annesiyim daha kan tahlili yaptırmadım.İnşallah isteyen herkese Allah yaşatsın bu güzel duyguyu,birlikte güzel paylaşımlarımız olsun:)

dün sabah yaptığım ve şimdi yaptığım test arasında koyulaşma var.yarın kan verince daha net belli olucak herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…