- 28 Eylül 2011
- 1.355
- 5
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin mantı bitti galiba :)
Tayt giyicem bende artık eşim kıskanclgından izin vermiyordu ama bebek olunca az önce sordum onlar rahat oluyormus diye tamam dedi
kızlar benim pazartesi günü yani adet olmam gereken tarihten 4gün önce degerim 79 du ayın 13üne yani 6gün sonra tahminen ne kadar olur değerim dr'a gidicez de keseyi karından ultrasonla görme ihtimalim var mı :26:
640'lı bişeyler çıkar cnmm, çünkü iki günde bir ikiye katlıyorr..ama kese görünmez çünkü kesenin görünmesi için değerin 1500-2000'e çıkması lazım..çok erken yani..5-6. haftalarda kese görünüyorr..
karnım çok kasıldı ya hafif sancım var çok korkuyorum...
kızlar benim son adet tarihime göre hesaplayınca bebeğim şuan 5+5 ama doktorun ultrasonda baktığına göre ise 5+2 hangisini esas alcam ben?
bebek göründü mü yoksa sadece kese mi göründü?seninle günümüz aynı ama dün benim sadece karnımdan kese göründü.
inatçıkeçi ve diğer anneler,
autumnleaf adlı kullanıcı adımla değil bu adla varım aranızda bundan sonra bilginize.inatçıkeçi eğer değiştirme şansın varsa ismimi değiştirir misin listeden.
kızlar yorgan dosek yatıyorumm ben esım we oglum aynı anda hasta oldukk kalkacak halım yok aranızada katılamıyorum kendımı bıraz ıyı hıssettım mı oglumla ılgılenıyorum ancak ıylesınce bol bol gorusuruz ınsaallahh kendınıze ve bebıklerınıze ıyı bakın
kızlar yorgan dosek yatıyorumm ben esım we oglum aynı anda hasta oldukk kalkacak halım yok aranızada katılamıyorum kendımı bıraz ıyı hıssettım mı oglumla ılgılenıyorum ancak ıylesınce bol bol gorusuruz ınsaallahh kendınıze ve bebıklerınıze ıyı bakın
merhaba arkadaşlar bende inşallah ekim annesi olacağım.ikinci hamileliğim ama ilkmiş gibi heyecanlıyım.hepimizin güzel rahat hamilelik geçirmesi dileğiyle