2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
KOCAMAN MERHABA

ben didem henüz daha emin değilim bu halde oldugumdan

ama sat 24 aralık

mart 2009 dogumlu bir oglusum var

hala test yapmadım, dü n eşim test almıs ama yapamadan uyumusum, aksam konser vardı ve eve gelince ufaklıgı yıka, yıkan yat uyuyakalmısım

bakalım aksam yapacagım ins, biz 2009 nisan annelri olarak burda 2 yılı askın bir süre yazıstık halada pek cogunla görüşüyorum
aklıma gelsi sizi buldum::)))

ben zaten biraz tomik olduğum için çok dar giyinemiyordum tatlımgiyim tarzımda bi değişiklik yapmadım ama göbeğim çıkmasın diye hep içime çekerdim onu serbest bıraktım artık:)

Allah yar ve yardımcınız olsun canım en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sanada..Aminnn

Seninkide baya güzel tepki vermiş.

Canım dualarım senin ve senin gibi tüm bu yolda emek harcayanlar için.rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsn

Teşekkürler kızlar ve güzel dileklerinize dualarınıza yürekten Amiinnnn diyorum...
Sizlerede bebeklerinizi sağlıkla ve vaktiyle kucağınızda göstersin Allah

canm beniiiiiiiiimmmmm hoş geldinnn.......

hoşbuldum taze hamiş...

Son mesajını görünce peşine düştüm online olduğun belli çıkmamışsın bulmam kolay oldu tabisi...
hep tüpçü annişlerle hamişlerle takılıyorum birazda doğal gebelik elde edenler hatunların arasına dalayım belki banada bulaşır dedim
ev tipi bebek çalışmaları sürecine girdim ne de olsa

canımmm...Allah en kısa sürede sen ve senin gibi melek isteyenlerin kucağını doldursun inşallah..

gerçekten zor canım..benimde kardeşimde resiplokal translokasyon vardı..pgt falan derken zor bir süreçten sonra tüp bebekle aldı bebeğini kucağına..ondan biliyorum zor..ama moral ve inanç çok önemli..
bende kanda phtılaşma var..sizin kadar zor olmasada kolay olmadı oğluşumu kucağıma almak..bir kayıp yaşadım..İşte herşeyin bir zamanı var..Rabbim ol dediğinde oluyor..
umarım bizler hayırlısıyla alırızı kucağımıza bebişlerimizi..dileyen tüm kadınlarında evlat hasretini duyar rabbim ve tez vakitte nasip eder inşallah...amin..

geçmiş olsun canım insallah bir problem cıkmadan bebişini ucagına alırsın

ben zaten biraz tomik olduğum için çok dar giyinemiyordum tatlımgiyim tarzımda bi değişiklik yapmadım ama göbeğim çıkmasın diye hep içime çekerdim onu serbest bıraktım artık:)

Tayt giyicem bende artık eşim kıskanclgından izin vermiyordu ama bebek olunca az önce sordum onlar rahat oluyormus diye tamam dedi

çok geçmiş olsun canım dikkat et.benim lekelenmem olmamasına rağmen dün doktor progestan verdi.

oleeeeey kalp atşılarını duydum bugün bebeğimin çoook mutluyuuumm.. Bir ay da heyet raporu geldi.Yatışa devam dedi doktor.Benim şubat tatili uzatmalara kaldı :))

Coook sevindimmmm.Tam olarak kaçıncı haftanda kac gunluksun canım.Tatil ısı de süper olmuş bu donemde dinlenmeye cok ihtiyacımız olacak bebeklerin doğduktan sonraki donemi düşünürsek:)

Tayt giyicem bende artık eşim kıskanclgından izin vermiyordu ama bebek olunca az önce sordum onlar rahat oluyormus diye tamam dedi

Süpersin yii fikir bende sorayım bakalım eşim ziizn verecek mi :).. Taytlar çok rahat oluyor anne adayları için

geçmiş olsun canım insallah bir problem cıkmadan bebişini ucagına alırsın

Süpersin yii fikir bende sorayım bakalım eşim ziizn verecek mi :).. Taytlar çok rahat oluyor anne adayları için

Bende normalde dışarıda tayt giyemiyordum eşimden dolayı.Ama şimdi her sey bebek icin deyip giyebilecegim sanırım uzunnn bir tunik olmak şartıyla.Evde giyiyorum tayt ve rahatlığı tartışılma gercektende.

ben evde sürekli tayt giyiyorum zaten ama dışarıda eşimin izin vereceğini hiç sanmıyorum.biz polis lojmanlarında oturuyoruz. kapı bile çalsa arkadaşları olduğundan dur ben bakarım diyo hemen

ben evde sürekli tayt giyiyorum zaten ama dışarıda eşimin izin vereceğini hiç sanmıyorum.biz polis lojmanlarında oturuyoruz. kapı bile çalsa arkadaşları olduğundan dur ben bakarım diyo hemen

Ben bi şansımı deniyeceğim bakalım belki işe yarar herşey bebeğin rahatı için dimi

Ben evde giymeye yeni başladım nasil rahat birşeyden mahrum kalmışımrenk renk edinmeliyim en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…