Ya kızlar birde aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum giyim tarzınızda hiç değişiklik yaptınızmı hamiş oldugunuzu öğrenince?
Mesela ben işyerimde koltugumda otururken artık ( kot yada keten giyerim ) pantolonumun düğmesini açma gereksinimi duyuyorum.Sanki baskı yapacakmış , canım acıyormuş gibi falan hissediyorum psikolojikmi acaba ?
Allah yar ve yardımcınız olsun canım en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sanada..Aminnn
Seninkide baya güzel tepki vermiş.
Canım dualarım senin ve senin gibi tüm bu yolda emek harcayanlar için.rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsn
canm beniiiiiiiiimmmmm hoş geldinnn.......
kızllar benm tüp bebek günlüğümde bi sürü arkadaşlarım var egunal arkadaşımızda o topiğin kurucusu....
biz hamilelerin duaları kabul olurmuş derler lütfen çok çok dua edin olurmu...
işlemler gerçekten çok zor insanı maddi manevi bi sürü zorluğa sokuyor bunu en iyi çeken anlar.. bekleyipte zor hamil kalanlarda anlar ama tüp bebek yaptıranlar dışında tam anlayan olmaz..... hepinizin dualarını bekliyorum arkadaşlarım için...
Selam kızlar
Hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum...
Ben Tüp bebekçiyim 3 kez tüp bebek yaptım ama maalesef elde var sıfır...
Benim gibi tüp bebek için uğraşan maddi manevi bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımıza aklınıza geldikçe dua edin lütfen...
Bizim için anne olmak hiç kolay değil duaya çok ihtiyacımız var
kızllar benm tüp bebek günlüğümde bi sürü arkadaşlarım var egunal arkadaşımızda o topiğin kurucusu....
biz hamilelerin duaları kabul olurmuş derler lütfen çok çok dua edin olurmu...
işlemler gerçekten çok zor insanı maddi manevi bi sürü zorluğa sokuyor bunu en iyi çeken anlar.. bekleyipte zor hamil kalanlarda anlar ama tüp bebek yaptıranlar dışında tam anlayan olmaz..... hepinizin dualarını bekliyorum arkadaşlarım için...
Başta söylemiştim ya canım geçmişim kötü diye geçmiş kayıplar nedeniyle ve ara ara kahverengi akıntı gelmesi nedeniyle doktor evdesin dedi.5li ilaç tedavime devam edecekmişim yine...Olsun ya hepsine razıyım iğnelerimi olurken bile bebeğimi düşünüp canımın acımasını görmezden geliyorum
Sağlıklı bir şekilde hepinizden iyi haberleri bekliyorum:)
Bende uğrayamıyorum fazla annemler geldi memleketten onlarla vakit geçiriyorum.Seni merak ettim geçmiş yazılardan bulmaya çalışıyordum özelden de yazmaadım.Keseyi görmene çok sevindim.Şimdi kalp atışı haberlerini bekliyorum
ben zaten biraz tomik olduğum için çok dar giyinemiyordum tatlımgiyim tarzımda bi değişiklik yapmadım ama göbeğim çıkmasın diye hep içime çekerdim onu serbest bıraktım artık:)
geçmiş olsun canım insallah bir problem cıkmadan bebişini ucagına alırsın
Başta söylemiştim ya canım geçmişim kötü diye geçmiş kayıplar nedeniyle ve ara ara kahverengi akıntı gelmesi nedeniyle doktor evdesin dedi.5li ilaç tedavime devam edecekmişim yine...Olsun ya hepsine razıyım iğnelerimi olurken bile bebeğimi düşünüp canımın acımasını görmezden geliyorum
Bende uğrayamıyorum fazla annemler geldi memleketten onlarla vakit geçiriyorum.Seni merak ettim geçmiş yazılardan bulmaya çalışıyordum özelden de yazmaadım.Keseyi görmene çok sevindim.Şimdi kalp atışı haberlerini bekliyorum
oleeeeey kalp atşılarını duydum bugün bebeğimin çoook mutluyuuumm.. Bir ay da heyet raporu geldi.Yatışa devam dedi doktor.Benim şubat tatili uzatmalara kaldı :))
Tayt giyicem bende artık eşim kıskanclgından izin vermiyordu ama bebek olunca az önce sordum onlar rahat oluyormus diye tamam dedi
Süpersin yii fikir bende sorayım bakalım eşim ziizn verecek mi :).. Taytlar çok rahat oluyor anne adayları için
Coook sevindimmmm.Tam olarak kaçıncı haftanda kac gunluksun canım.Tatil ısı de süper olmuş bu donemde dinlenmeye cok ihtiyacımız olacak bebeklerin doğduktan sonraki donemi düşünürsek:)
Süpersin yii fikir bende sorayım bakalım eşim ziizn verecek mi :).. Taytlar çok rahat oluyor anne adayları için
sat a göre 6+4 ultrasyona göre 5+6 canım
ben evde sürekli tayt giyiyorum zaten ama dışarıda eşimin izin vereceğini hiç sanmıyorum.biz polis lojmanlarında oturuyoruz. kapı bile çalsa arkadaşları olduğundan dur ben bakarım diyo hemen
sat a göre 6+4 ultrasyona göre 5+6 canım
ben evde sürekli tayt giyiyorum zaten ama dışarıda eşimin izin vereceğini hiç sanmıyorum.biz polis lojmanlarında oturuyoruz. kapı bile çalsa arkadaşları olduğundan dur ben bakarım diyo hemen
Hayırlısı olsun canım darısı bize olsun inşallah . bende 6+1 de pzt günü gideceğim doktora inşallah bende bu gittiğimde kalp atışlarını duyabilirim.