- 31 Ocak 2013
- 132
- 31
- 36
Ya arkadaşlar buarada bişey sormak istiyorum kilo demişken ben şuan 69 kiloyum ama boyum 1.74 çokmu kilolu hamile kalmışım sizce :S
Kızlar Hamilelik Haberini Eşinize Nasıl Verdiniz ?
- Ben : Akşam evde test yaptım ve çizgi silik çıktı.Bi not kağıdına aynen şunları yazdım : Hoşgeldin Babacım.Bugün bi süpriz yaptım ve seni ben karşıladım.9 Ay sonra Görüşürüzyazıp kapının tokmağına koydum.Eşim aldı okudu okudu jeton baya geç düştü.Sonra kapıyı açtım.Boynuma sarıldı kucana aldı
arkadaşlar liste için lütfen kilolarımızıda yazalım.bugün beni ağlık ocağından aile hekimi arayıp çağırdı.kayıt yaptılar bi kaç soru sordular kilo ölçümü tansiyon ölçümü fala yaptılar.Allah nasip ederse 5. ay da aşı varmış o zaman arıcaz dediler.bi de 4 ya da 4,5 aylıkken kıpırdamaya başlayınca gel dediler onlardada bi makina varmış kalp atışlarını dinleticeklermiş.
Daha ne vereceksen gayet idealmişsin işte :))Benim de boyum 1.74 kilom 55 aslında bende biraz daha kilo verip hamile kalmayı planlıyordum ama olmadı.Ben cok kilo alacakmisim gibi bir hisse kapılıyorum
Allah aşkına senmi kilolu hamile kalmışsın yaaYa arkadaşlar buarada bişey sormak istiyorum kilo demişken ben şuan 69 kiloyum ama boyum 1.74 çokmu kilolu hamile kalmışım sizce :S
hee heee doğru dedin..size akşam olacak:))
yemek güzeldi..duygusal anlar yaşadık aslında..biz eşimle çok istemiştik bebek sahibi olmayı.bir kaybımız olmuştu..oğlumda biraz uğraş ve tedaviyle olmuştu..o yüzden ikinci bizim için çok sürpriz oldu..biraz ağlaştık..tabi sevinçten..
inatçı keçi taksit taksit ldu ama unutmuşum bulunduğum yer istanbul benimde kusura bakma :)
Bu arada benimde yarın kontrolüm var geçen hafta carşamba gitmiştim bir kaç test istedi doktorum onlara bakıcaz ama benim aklıma takılan bir konu var.
5 haftalıkken gözüktü bizim bebiş alttan ultrasonda ama kalp atışından falan bahsetmedi hiç benimde bilgim olmadığı için sormadım. Acaba yarın sorsam mı? Ayrıca ne gibi bilgiler almam gerekiyor doktorumdan bilmiyorum özellikle sormam gereken şeyler var mı ? İlk hamilelik olduğu için çok bilgim yok.
Allah aşkına senmi kilolu hamile kalmışsın yaa
şu çizelgeye kim koyduysa kiloyu kaldırsın bi tek tombiş hamile ben olmak istemiyorum... kiloamu sormayın valla yazmıcam ama gebelik boyunca kaç kilo alırsam kilo aldıkça söylerim.
çünkü pko var bende ve onlar genelde kilolu oluyolar bide üstüne tüp tedavisindeki kilolar aldım basımı gidiyorummmmmmmm tutmayııınnnn beniiiiiiiiiiiiii
Ya arkadaşlar buarada bişey sormak istiyorum kilo demişken ben şuan 69 kiloyum ama boyum 1.74 çokmu kilolu hamile kalmışım sizce :S
- Ben : Akşam evde test yaptım ve çizgi silik çıktı.Bi not kağıdına aynen şunları yazdım : Hoşgeldin Babacım.Bugün bi süpriz yaptım ve seni ben karşıladım.9 Ay sonra Görüşürüzyazıp kapının tokmağına koydum.Eşim aldı okudu okudu jeton baya geç düştü.Sonra kapıyı açtım.Boynuma sarıldı kucana aldı
Daha ne vereceksen gayet idealmişsin işte :))
Allah aşkına senmi kilolu hamile kalmışsın yaa
şu çizelgeye kim koyduysa kiloyu kaldırsın bi tek tombiş hamile ben olmak istemiyorum... kiloamu sormayın valla yazmıcam ama gebelik boyunca kaç kilo alırsam kilo aldıkça söylerim.
çünkü pko var bende ve onlar genelde kilolu oluyolar bide üstüne tüp tedavisindeki kilolar aldım basımı gidiyorummmmmmmm tutmayııınnnn beniiiiiiiiiiiiii
Kız öyle deme şişkinliğimde çok fazla yeminle bacaklarım Roberto Carlos gibi oldu zannediyorum
bence çok değil..normal..ama en dikkat etmemiz zamanlar..ben ilk gebeliğimde 36 kilo almıştımama biraz ilaçlardan kaynaklanmıştı:)))
çok güzel yapmışsın..çok yaratıcı bir fikir..
ben eşimden öğrendim:)) özel sağlık sigortası yaptıracaktık..eşiminde sağlık sigortası var..eşim ben ve oğlum check up tan geçtik..eşim sonuçlara baktı..kendisi doktor olduğundan anladı tabi..mellll aşkım hamilesin dedi..
roberto carlos mu??? kız kopardın beni gülmekten...
Dikkat ediyorum canım hiç şimarmadım daha şimarasımda yok açıkcası bebeğime faydalı olacak şeyleri yiyorum sadece..
önemli değil canım söylemek zorunda değilsinbende de pko varmış kasımda öğrenmiştim daha.
hiç sorun değil canm bende güreşçiler gibiyimKız öyle deme şişkinliğimde çok fazla yeminle bacaklarım Roberto Carlos gibi oldu zannediyorum
merhaba arkadaslar size birsey sormak istiyorum bu benim ilk gebeligim henüz doktora falan gitmedik cumartesi gidicez adetim geceli bir hafta oldu ve kan testi sonucuclarına gööre 4+3 haftalık gebeyim ama eşim çok temkinli henüz ailelerimize bile söylemedik bir ay sonra falan söyleriz sonra üzülmesinler diyor ama ben söylemek istiyorum böyle kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum işyerindende kimse bilmiyor
siz kimlere söylediniz ya da henüz bizim gibi söylemediniz mi