2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar Hamilelik Haberini Eşinize Nasıl Verdiniz ?

- Ben : Akşam evde test yaptım ve çizgi silik çıktı.Bi not kağıdına aynen şunları yazdım : Hoşgeldin Babacım.Bugün bi süpriz yaptım ve seni ben karşıladım.9 Ay sonra Görüşürüz :KK1: yazıp kapının tokmağına koydum.Eşim aldı okudu okudu jeton baya geç düştü.Sonra kapıyı açtım.Boynuma sarıldı kucana aldı :KK1:
valla cam bizim zaten tüp bebek o yüzden eşime süpriz olmadı ama yinede duygusal bi andı....
kan testimizi verdik 6 saate yakın bi zaman sonra cıktı ve bana mesaj attılar tele arabada gidiyoduk yüzüne baktım ağladım garibim arabayı durdurdu olmadı zannetti sonra telefonu uzattım odabaşladı ağlamaya yol kenarında sarıldık ağladık:KK14::KK14: sonra tabi herkese haber verdik özellikle aileler öyle işte ama yinede o an güzeldi çünkü çok umutsuz gitmiştik test için...:KK49::KK49:

Selam kızlar:KK3::KK3::KK3:
Hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum...
Ben Tüp bebekçiyim 3 kez tüp bebek yaptım ama maalesef elde var sıfır...
Benim gibi tüp bebek için uğraşan maddi manevi bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımıza aklınıza geldikçe dua edin lütfen...
Bizim için anne olmak hiç kolay değil duaya çok ihtiyacımız var:KK16::KK16::KK16::KK16:

Benim gibi tüp bebek için uğraşan maddi manevi bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımıza aklınıza geldikçe dua edin lütfen...
Bizim için anne olmak hiç kolay değil duaya çok ihtiyacımız var:KK16::KK16::KK16::KK16:

Allah yar ve yardımcınız olsun canım en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sanada..Aminnn

oleeeeey kalp atşılarını duydum bugün bebeğimin çoook mutluyuuumm:KK1:.. Bir ay da heyet raporu geldi.Yatışa devam dedi doktor.Benim şubat tatili uzatmalara kaldı :))

canm beniiiiiiiiimmmmm hoş geldinnn.......

Açılmanı en kısa sürede bekliyoruz canım moral gerek :)))
açılırım canm sen hiç merak etme ama çıkmam lazım benm k.i.b.

Buarada ben baş ağrımın sebebini az önce anladım sanırım.. İstanbulda fena bir lodos var ve oda benim migrenimi azdırdı :KK43:(

Bu liste işi noldu.İlk sayfaya taşınmamış hala.Bu arada çalışıyomusunuz kızlar yoksa ev hanımlığıylamı meşgulsünüz :KK1: ben mali müşavirlik ofisinde çalışıyorum işim çok rahat ama yolum çok uzun o biraz sıkıntı. :KK37:

ben de öğretmenim kızlar.rahat günlerimin bitmesi yakın yani :) allahım inşallah sıkıntı yaşatmaz okuldayken...

Oyy ne güzel yapmışsın :))

Bende işyerinde yaptım o aşağıdaydı ben hemen lavaboya girdim çıktım 5 sn geçmeden çizgi oldukça belirginleşti odasında masasına koydum '' Bundan sonra çok çok fazla çalışman lazım artık 3 kişiyiz dedim '' testi görünce zaten hemen boynuma atladı o ağladı ben ağladım :)) Sonra bağırmaya başladı Allah baba oluyorum diye herkeste bir şok bende dahil olmak üzere :)) istediğini biliyordum ama bukadar istekli olabilecegini hiç düşünmemiştim..

Seninkide baya güzel tepki vermiş. :KK53::KK52:

Benim eşim ne yapacağını şaşırdı. Arabamıza hırsız girmiş camı kırmış eşim arabaya bakmaya inmişti bende adet günümü 1 gün geçmesine rağmen test yaptım aslında umudum yoktu hiç ama denedim. Sonra çift çizgiyi gördüm şok oldum yanlış olabileceğini düşündüm 1 tane daha yaptım o da çift 3 tane testim vardı buda çift çıkarsa hemileyim dedim ve onuda yaptım çift! Eşim geldi morali bayada bozulmuştu arabının teyibi ve içerisindeki bi kaç eşyasını çalmışlar benimde içim içime sığmıyo altım testi verdim eline canım bu ne dedim şoklar içinde hamile misin dedi :) seviniyim mi üziliyim mi şaşırdım ALLAH bir yandan üzdü bi yandan sevindirdi diye boynuma sarıldı ağlaştık :) bizimkide böyle oldu :)

Oyş Zamanlama harika :KK37: Geçmiş olsn ama Olsun bebiş Haberi tam zamanında gelmiş :KK53:

valla cam bizim zaten tüp bebek o yüzden eşime süpriz olmadı ama yinede duygusal bi andı....
kan testimizi verdik 6 saate yakın bi zaman sonra cıktı ve bana mesaj attılar tele arabada gidiyoduk yüzüne baktım ağladım garibim arabayı durdurdu olmadı zannetti sonra telefonu uzattım odabaşladı ağlamaya yol kenarında sarıldık ağladık:KK14::KK14: sonra tabi herkese haber verdik özellikle aileler öyle işte ama yinede o an güzeldi çünkü çok umutsuz gitmiştik test için...:KK49::KK49:

En çok senin adına sevindim canım.Bu tedavi aşaması çok yıpratıcı.Tüp bebeğe kadar ilerlemeden şükür rabbim bize nasip etti.İnş. sağ salim kucağımıza da alırız.

Canım dualarım senin ve senin gibi tüm bu yolda emek harcayanlar için.rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsn

kızllar benm tüp bebek günlüğümde bi sürü arkadaşlarım var egunal arkadaşımızda o topiğin kurucusu....
biz hamilelerin duaları kabul olurmuş derler lütfen çok çok dua edin olurmu...
işlemler gerçekten çok zor insanı maddi manevi bi sürü zorluğa sokuyor bunu en iyi çeken anlar.. bekleyipte zor hamil kalanlarda anlar ama tüp bebek yaptıranlar dışında tam anlayan olmaz..... hepinizin dualarını bekliyorum arkadaşlarım için...

Seninkide baya güzel tepki vermiş. :KK53::KK52:

Oyş Zamanlama harika :KK37: Geçmiş olsn ama Olsun bebiş Haberi tam zamanında gelmiş :KK53:

En çok senin adına sevindim canım.Bu tedavi aşaması çok yıpratıcı.Tüp bebeğe kadar ilerlemeden şükür rabbim bize nasip etti.İnş. sağ salim kucağımıza da alırız.

Canım dualarım senin ve senin gibi tüm bu yolda emek harcayanlar için.rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsn
saol canm amin cüzlemizin kini rabbim kavustursun inş..

kızllar benm tüp bebek günlüğümde bi sürü arkadaşlarım var egunal arkadaşımızda o topiğin kurucusu....
biz hamilelerin duaları kabul olurmuş derler lütfen çok çok dua edin olurmu...
işlemler gerçekten çok zor insanı maddi manevi bi sürü zorluğa sokuyor bunu en iyi çeken anlar.. bekleyipte zor hamil kalanlarda anlar ama tüp bebek yaptıranlar dışında tam anlayan olmaz..... hepinizin dualarını bekliyorum arkadaşlarım için...

Dualarımız tüm bebek sahibi olmak isteyenler için özellikle tüpbebek yöntemiyle hamile kalmaya çalışanlara.Allah'ım yardımcıları olsun ve en kısa zamanda meleklerine kavuştursun..

çok sevindim canım.darısı başımıza.neden yatıyosun canım?bi sorun mu var?

Başta söylemiştim ya canım geçmişim kötü diye geçmiş kayıplar nedeniyle ve ara ara kahverengi akıntı gelmesi nedeniyle doktor evdesin dedi.5li ilaç tedavime devam edecekmişim yine...Olsun ya hepsine razıyım iğnelerimi olurken bile bebeğimi düşünüp canımın acımasını görmezden geliyorum :KK70:
Sağlıklı bir şekilde hepinizden iyi haberleri bekliyorum:)
Bende uğrayamıyorum fazla annemler geldi memleketten onlarla vakit geçiriyorum.Seni merak ettim geçmiş yazılardan bulmaya çalışıyordum özelden de yazmaadım.Keseyi görmene çok sevindim.Şimdi kalp atışı haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
X