2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar merhaba tekrar, ben de yapı mlz. satan bir mağazada satış temsilcisiyim işim süper rahat (nazar değmesin) banyo mutfak seramiği lazımsa hemen göndereyim :)))
bişey sorucam, benim bi haftadır ciddi anlamda tatlıdan uzaklaşma durumum var hatta gayet iştahı yerinde olan benim bişeylerden tiksinmesi hatta düşününce bile midesi bulanması garip geliyor. sizde beliren bi durum var mı????
ben erkenci mi davrandım bu tiksinme konusunda bilmiyorum :))) tatlı canavarıyken şimdi gözüm görsün istemiyorum

normal ben çekirdek manyağıyım önümde duruyo dolu bir paket ı ıh istemiyorum :KK43:

Kızlar el kremi olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben nutricia kullanıyorum e vitamini var içinde el yüz vücut kremi ...

bu arada el kremi demişken kozmetik kullanımı hakkında ne düşünüyosnuz kızlar hangi marka daha sağlıklı gerçi hepsi riskli ama bu konuda bilgisi olan varmı

yaaa ne hareketli bir topic oldu burası...hızınıza yetişemedim valla..doruk a bir meyve suyu hazırlayayım dedim ,, kaç sayfa geçmiş...:KK52::KK52:

Ok canım.Biz hangisini baz alacağız şimdi?

Kendi tarihimizi baz almalıyız. Başlangıçta ultrasonda hepimizin farklı tarihleri çıkabiliyor döllenmeye bağlı olarak. Ama sonrasında bebek gelişimini tamamlayabildiği için adet tarihinden hesaplanıyor.

Kendi tarihimizi baz almalıyız. Başlangıçta ultrasonda hepimizin farklı tarihleri çıkabiliyor döllenmeye bağlı olarak. Ama sonrasında bebek gelişimini tamamlayabildiği için adet tarihinden hesaplanıyor.

Adet tarihime gore 5.haftamdayken doktor bana daha cok yeni aşağı yukarı 4 haftaliksin demişti.Hatta adet tarihimi sordu ama muhtemel dogum tarihimi bile söylememişti.Biraz bozulmuştum açıkcası ben inanılmaz heyecan yaşarken o geçiştirdi sanki beni sanırım kalp atışını duymadan bizim kadar hamile görmüyorlar doktorlar bizi.

Aynen yaaa şimdi kalkcam şimdi derken kac saatir burdayim,ben bugün bir sürü is yapacaktım halbuki.

asıl benim çok işim var.daha balık temizlicem salata yapıcam balığı yap.eşim 18:30 da görevden gelir.ayrıcam cumartesi pazar sınavlarım var.yine 1,5 saat mesafede yozgat merkezde bozok üniversitesinde.hem sabah var hem öğlenden sonra.yani ömrüm hep yollarda geçicek.haftaya cuma yine sivasa doktora gidicem orasıda 1,5 saat.ve bizim arabamız yok.artı burdan sevkli gidiyoruz oraya burdaki hastanede devlet hastanesine sevk veriyo.yani hem devlet hastanesinde muayene oluyorum hemde kendi doktoruma özel hastaneye gidiyorum.artı kızlar ben bebek bakıyorum 5 aylık ama bu sıralar tatil annesi öğretmen olduğundan.anlayacağınız haftaya benim için çok yoğun olucak :KK70:

Adet tarihime gore 5.haftamdayken doktor bana daha cok yeni aşağı yukarı 4 haftaliksin demişti.Hatta adet tarihimi sordu ama muhtemel dogum tarihimi bile söylememişti.Biraz bozulmuştum açıkcası ben inanılmaz heyecan yaşarken o geçiştirdi sanki beni sanırım kalp atışını duymadan bizim kadar hamile görmüyorlar doktorlar bizi.

aynen canım öyleymiş kalp atışı duyulduktan sonra hamile oluyormuşsun.

asıl benim çok işim var.daha balık temizlicem salata yapıcam balığı yap.eşim 18:30 da görevden gelir.ayrıcam cumartesi pazar sınavlarım var.yine 1,5 saat mesafede yozgat merkezde bozok üniversitesinde.hem sabah var hem öğlenden sonra.yani ömrüm hep yollarda geçicek.haftaya cuma yine sivasa doktora gidicem orasıda 1,5 saat.ve bizim arabamız yok.artı burdan sevkli gidiyoruz oraya burdaki hastanede devlet hastanesine sevk veriyo.yani hem devlet hastanesinde muayene oluyorum hemde kendi doktoruma özel hastaneye gidiyorum.artı kızlar ben bebek bakıyorum 5 aylık ama bu sıralar tatil annesi öğretmen olduğundan.anlayacağınız haftaya benim için çok yoğun olucak :KK70:

allah yardımcın olsun

Benimkide daha kalp atışlarını duymadığı için haftalık durumunu söylemedi :). Bakalım pazartesi öğrenirim inşallah

kızlar birazdan iş çıkışı doktora gidicem. çok heyecanlıyım. acaba kalp atısını görebilecek miyim? bir an önce gitmek istiyorum.

canım bebek bakıyosan işin zor küçük de olsa kucağına al gezdir avut derken agır kaldırmış olucaksın dikkat et

canı maaşallah bebek çok uslu kucak istemiyo.yattığı yerden oynuyo uyuyo.bide annesi resim öğretmeni olduğundan haftada 3 gün çalışıyo.ve bizim eşler polis olduğundan genelde gündüz evdeler.çok uslu olduğundan babası evdeyken o bakıyo.bana ayda 5 ya da 6 gün denk geliyo.bende iş anlamında değil arkadaşımın gözü arkasında kalmasın diye bebeğine bakıyorum.başka kimseye güvenemiyo.

X