2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kanla öğrenmiştir herhalde çünkü ben bugün idrarla öğrendim yine bile adet günüm yarın ve doğacağı tarih 05.10.2013 çıkıyo.

bende oyle tahmin ettim canim ama yine de erkenden idrarda ogrenenlerinde oldugunu okumustum daha once.benimde olursa 9 ekim olacak insallah.aklim teste kayip gidiyor.zor tutuyorum kendimi

bende oyle tahmin ettim canim ama yine de erkenden idrarda ogrenenlerinde oldugunu okumustum daha once.benimde olursa 9 ekim olacak insallah.aklim teste kayip gidiyor.zor tutuyorum kendimi

benim bu ay hiç umudum yoktu ama Allah verince veriyo işte 1 senedir deniyoruz.geçen sene şubatta da hamileymişim ama bilmediğimden ağır laçlar kullanmıştım ve 14 şubatta aldırmak zorunda kaldım.eşimin haberi yok daha bu 14 şubatta ona süpriz yapıcam o zamana kadar söylememeyi düşünüyorum.salı günü eşim gündüz çalışıyo salı günü gidip kan vericem.

benim bu ay hiç umudum yoktu ama Allah verince veriyo işte 1 senedir deniyoruz.geçen sene şubatta da hamileymişim ama bilmediğimden ağır laçlar kullanmıştım ve 14 şubatta aldırmak zorunda kaldım.eşimin haberi yok daha bu 14 şubatta ona süpriz yapıcam o zamana kadar söylememeyi düşünüyorum.salı günü eşim gündüz çalışıyo salı günü gidip kan vericem.

insallah hersey diledigin gibi olur saglikla kucagina alirsin canim.benim 2 dusugum var en son temmuzda kaybettim bebegimi.bu 4. ayimiz insallah allah bizimde yuzumuzu guldurur ve saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi.

insallah hersey diledigin gibi olur saglikla kucagina alirsin canim.benim 2 dusugum var en son temmuzda kaybettim bebegimi.bu 4. ayimiz insallah allah bizimde yuzumuzu guldurur ve saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi.

hiç kafana takma canım benim temmuzda da oldu bi tane ama 13 gün sonra düştü onu saymıyorum bile.önemli olan kürtaj olmamak kendiliğinden düşmesi rahime zarar vermiyo.ama kürtaj olunursa kazınan yere bi daha bebek yerleşemiyo.yani rahimin kullanım alanı daralmış oluyo.

bende hala adet olmadim..sabah test yaptim ama negatif...offf...hamile degilsem bir an once regl olsam diyorum...

bende hala adet olmadim..sabah test yaptim ama negatif...offf...hamile degilsem bir an once regl olsam diyorum...

gününüz ne zamandı?valla stres hem hamile kalmayı hemde adet olmayı epey geciktiriyo yaşamış biri olarak söyleyebilirim.ekim ayında 36 gün adetim gecikti doktora gittim ancak ilaçla adet gördüm.üstelik adet görmediğim için kist oluşmuş.en iyisi düşünmemek ve kafaya takmamak.tabii gel bide bunu içine söyle.

dün test yaptım daha 2 gün var regl olmama sılık cizgi pazartesi ya da salı kan testı vercem.

dün test yaptım daha 2 gün var regl olmama sılık cizgi pazartesi ya da salı kan testı vercem.

sende bendensin yani canım.benimde yarın günüm bugün test yaptım pek de silik değil çizgim.ama salı kan testi yaptırabilirim en erken.hayırlısı bakalım bana haber ver muhakkak :KK70:

işte testtimin resimleri bu sabah yaptım.beklenen adet tarihim yarın.

Eklentiler

• $Görüntü311.jpg
    $Görüntü311.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $Görüntü312.jpg
    $Görüntü312.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
1611,16 çıktı:))sen kan testi yaptırmadın heralde??

yok bugün evde test yaptım resimlerini gördün mü?benim daha adetim bile geçmedi.yarın günüm.salı kan testi yaptırıcam.senin adetin kaç gün gecçince bu değer çıktı.maaşallah çok güzel.doktora gittin mi peki?

yok bugün evde test yaptım resimlerini gördün mü?benim daha adetim bile geçmedi.yarın günüm.salı kan testi yaptırıcam.senin adetin kaç gün gecçince bu değer çıktı.maaşallah çok güzel.doktora gittin mi peki?

evet gittim doktora, o zaten ultrasonda göremeyince, kan testi yaptı, orda böyle bi sonuç çıktı, kendim evde dün idrar testi yapmıştım, ama seninkinden değildi benimki, o yüzden anlayamadım:)))

X