2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar regl oldum diye umudu kesmistim ama baslarda hep leke geldi sonra hasta oldum ama test yaptim ve ikinci cizgi belli belirsiz varla yok arasi bisey aceba ihtimal varmi sizce

Merhaba, aynısı bana oldu, dün kan testi yaptım pozitif çıktı.
Cmts hasta oldum sandım fakat pazar günü kesildi, akşam testte çok silik bir çizgi belirdi, pzts de kan testinde çıktı.
Emin olmak için kan testi yaptır bence, kanaman durduysa.

ben cmrtsi regl oldum ondan once de 2 gun kahve ve siyah leke gelmisti neyse pazartesi reglim bitti ve reglim bu kez yogun degildi. Ama belki de test de hata vardir diye kafami karistirmak istemiyorum cizgi varla yok arasinda fotosunu cekip arkadasima gosterdm o goremedi(((

hayırlı olsun :) yerleşme kanamasıymış yüksek ihtimalle..
canim sanmiyorum yaa umutlanmak istemiyorum cizgi belli gibi ama arkadasim fotograftan secemedi cizgiyi ben oyle zannettim sanirim.. Bir kac gune yine test yapip ona gore kan verecegim...

canim sanmiyorum yaa umutlanmak istemiyorum cizgi belli gibi ama arkadasim fotograftan secemedi cizgiyi ben oyle zannettim sanirim.. Bir kac gune yine test yapip ona gore kan verecegim...

cnm yerleşme kanaması yada üstüne görme olaiblir yani çok okuduk böyle durumları reglin normalden farklı bi şekilde ise mutlaka testi tekrar et inş gelmiştir meleğin seninledir

cnm yerleşme kanaması yada üstüne görme olaiblir yani çok okuduk böyle durumları reglin normalden farklı bi şekilde ise mutlaka testi tekrar et inş gelmiştir meleğin seninledir
insallah canim tesekkur ederim. Ama artik düsùnmemeye calisiyorum
Artik diger teste bagli

silik gördüysen fotoda çıkmayabilir.silik olan test yanlış olmaz bildiğim sen mutlaka kan testi yaptır.fotoyu buraya da yüklesene

selam kızlar....bende bu ay ekım annesı olmayı ısteyenlerdenım....bı kızım var 22 aylık...erken daha kızın kucuk dıyenler var ama umurumda degıl ben kendımı hazır hıssedıyorum...esımde benım gıbı dusunuyor zaten ıkısı bırden buyur gıder e yasımda oldu 31 ıkıncıyı dogurmak lazım dıme....benımde normal sartlarda cuma gunu regl olmam lazım....bakalım beklıyorum sabırsızlıkla...gercı bı haftadır cok fena mıdem bulanıyo...goguslerımde bı dolgunluk var....ıns hamıleyımdır...kızımda ıken hıc mıdem bulanmamıstı....kızımı emmeyı bıraktıktan sonrada regl oncesı goguslerımde herhangı bı degısıklık olmazdı...ama sımdı var bu yuzden de umutlanıyorum acıkcası...belkıde psıkolojıktır bılmıyorum...

hayırlısı olsun inş ekim annesi olursun :) bnmde oğlum var 23 aylık Rabbim sağlık versin hepsine inş hayırlı kardeşleri olur birlikte paylaşarak büyürler

silik gördüysen fotoda çıkmayabilir.silik olan test yanlış olmaz bildiğim sen mutlaka kan testi yaptır.fotoyu buraya da yüklesene
5 gun sonra yani dun tekrar test yaptim sonuc tek cizgi.. Oh beee rahatladim ne oldugunu tam bilememek cok kotuymus en azindan olmadigini biliyorum. Onumuzdeki aylara bakalim..

5 gun sonra yani dun tekrar test yaptim sonuc tek cizgi.. Oh beee rahatladim ne oldugunu tam bilememek cok kotuymus en azindan olmadigini biliyorum. Onumuzdeki aylara bakalim..

hayırlısı olsun cnm inş müjdeli haberini en kısa zamnda alırsın paylaşmakta isterim burdan yazarsın bu topik henüz ekim annesi olmasakta bizi biraraya getirdi ortak nokta:)

benim de 22 aylık kızım var hadi bakalım

benim 33 aylık kızım var. şimdi de ikinci bebeğime hamileyim. SAT 25 aralık tahmini 2 Ekim doğum tarihi ama erkende gelip Eylul bebeği de olabilir. çunku kızım 10 gun erken dogmustu. şimdiden bebek bekleyenlere hayırlısı olsun sağlıcakla kucaklarına alsınlar bebeklerini diyorum. Kan testiyle öğrendim hamile olduğumu. idrar testleri de yaptım ama çıkmadı BAT geçince kan testi yaptırdım bende.

sağlıkla kucağınıza alın inş hayırlı olsun bebiş bnm bat bugündü çok sancım var ama hala gelen giden yok oğluşumda da böyle olmuştu ama bunda sanki tam regl sancısı bakalım yarında geçsin gelmezse test yapıcam artık:)

hergun test yapıyorum negatıf cıkıyo...gercı reglım bugun....henuz gecmedı yane....neyse hayırlısı dıyım...

hayırlısı olsun cnm inş müjdeli haberini en kısa zamnda alırsın paylaşmakta isterim burdan yazarsın bu topik henüz ekim annesi olmasakta bizi biraraya getirdi ortak nokta:)
gerci hala ekim annesi olma ihtimalim var sat 19 ocak. bu ay olursa tabi ekimin sonlarini yakaliyorum. Oluruna biraktim artik kafaya takinca stresten bebek olmuyor..

merhaba arkadaşlar ekim 2013 topiği açılmış bende allah nasip ederse 12 ekim 2013 annesi olacağım şuan hamileyim darısı bütün isteyenlere olsun inşallah bebek nazar

yarın beklenen adet günüm ama bu gece hiç uyuyamadım sürekli idrara kalktım çok su içip çok idrara çıktım.sabah şüphelenip test yaptım.ne tam silik ne de tam kırmızı olarak çıktı.ama gözle görülür pembe şeklinde çıktı.hayırlısı artık bakalım.salı günü kan vermeye gidicem.eşimede o zamana kadar söylemicem.

canım aynen öyle belirtiler.benimde karnım çok ağtıyodu bat yarın.ama gece sürekli idrara kalktım uyku uyuyamadım bi de çok su içmeye başladım.bu sabah şüphelenip test yaptım belirgin bi şekilde çıktı.inşallah sende bu duyguyu tadarsın.stres yapma dicem ama olmuyo biliyorum.

canım batın kaç gün geçince kan testi yaptırdın ve kaç çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…