2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Gidicem canım camız gibi uyudugum icin kahvaltımı geç yaptım Aynen ben istanbuldayım ama başka şehire kargo bile yapabilirim isteyipte bulamadıkları bişey olursa eğer.
tamm canm şimdiden afiyet sana:)

hayırlısı olsun canm yinede çok bekletmemiş bebişin seni bizde 19 ay oldu evleneli hiç korunmadık 1 sene bekledik sonra dr a gittik canm bende pko var eşiminde problemi cıktı tüp bebeğe karar verildi ilk denememde de pozitif sonuç aldık canm..
rabbim bu aşamaları düşmanıma bile yaşatmasın.. isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin inş..

Bende sabahları kalkamıyorum. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Hep bir uyku halindeyim. Geçmiş olsun sende kendine dikkat et.

Zor bi durum ama napıcaz fasulyeler için katlanıcaz

Canım senle adet tarihlerimiz ve tahlil yaptığımız günler aynı.Bende 18,78 çıktı.doktorum Yeni oluşuyo dedi.Senin rakamın gayet iyi.İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı O zmn adet günümdeki bhcg 237,50 idi.Seninki gayet normal.Ben bile kafaya takmıyom boşver olcağı varsa olcak.Nasip meselesi.

Nişan dediginiz nedir acaba?

Aramıza hoşgeldin. ilkinde kötü tecrübe yaşamışsın bu bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına ailırsın. Rabbim hepimize bebeklerimi kucağımıza almayı nasip etsin .

Evet korunmakla alakası yok demekki nasip kısmet. ALLAH bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Sanada merhaba,

uykucu yaptı bizi bu bebekler. Evet inşallah terazi burcu olacaklar. ve umarım dediğin gibi olurlar

Kizlar ya ben bisey daha sorcamm adetime 3gun kala degerimin 79,04 cikmasi normalmi az mi cok mu evham yapiyorum cuma gunu dr a gitcez yine kan tahlili yaptircam artar insallah dimi

Kız çocuğu için dogru canım.Ben de teraziyim annem senin doğumun da rahat oldu diyo bebekliğin de.köşede otururmuşum öyle, ama yemek yeme konusunda inatçıymışım :) o da bebekten bebeğe farkeder

Kız çocuğu için dogru canım.Ben de teraziyim annem senin doğumun da rahat oldu diyo bebekliğin de.köşede otururmuşum öyle, ama yemek yeme konusunda inatçıymışım :) o da bebekten bebeğe farkeder

Aboww yemek konusuda zordur babamız maşallah iyi yer zira bende pek ayırt etmem inşallah bize çekerde onuda hallederiz

Kızlar doktora ne zaman gidiceksiniz.P.tesiye randevu aldım adet tarihime göre 5+2 olcam ama geç döllenmişse daha küçük olabilir inş. kötü bşy çıkmazz.

Kizlar ya ben bisey daha sorcamm adetime 3gun kala degerimin 79,04 cikmasi normalmi az mi cok mu evham yapiyorum cuma gunu dr a gitcez yine kan tahlili yaptircam artar insallah dimi
canm değerin normal rahat ol çünkü daha adet günün bile gelmemiş oluyo ...

akşamı bulur herhalde canım ama yazarım.dua edinde bi problem çıkmasın.gerçi öğlen arayıp doktora söyledim.bi problem yok dedi ama yinede benim içim rahat değil.
cnm hayırlı haberler le dönersin inş

hayır cnm batın ultrasonda gordum
kaç haftalıktın tam fatma bende 6+3te gidicem inş duyarım iinş hayırlısyla

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun miniğin bnmde bi oğlum var sizden 4 ay küçüğüz:)
kızlar iki gündür özellikle geceleri artıyor belimde ve kasıklarımda sanki adet sancısı gibi bir sancı oluyor.normal mi ne dersiniz?
cnm bnmde sadece bel ağrısı kasık ağrısı arada oda biraz azaldı yani ilk günler daha fazlaydı okadar başka hiç bişi yok yani sağlıklı olsun bebişlerde azda belirti olunca insan seviniyo:)
bende aynıyım herkeste bir bulantı bir göğüs ağrısı bir uyku hali bende birşey yok arada adet sancılarım oluyor okadar korkuyorum bende
bende cnm insan hiç mide bulantısı istermi ama işte annelik böle bişi sanırım

hoşgeldin cnm inş hayırlı güzel haberler alırsın içini ferah tut inş

hanımlar bişey sorucam beta hcgleriniz ilk baktırdığınızda kaç çıktı ve adetinizin kaçıncı günüydü?

Canım adet günümde baktırdım 18,78 çıktı.Doktor çok düşük büyük ihtimal yeni oluşuyo dedi.P.tesi tekrar gidicem.İnş. hayırlı habrler alırım.

merhaba arkadaslar nasılsınız bende işyerinde fırsat buldukça bakmaya ve yazmaya calısıyorum ama sizin hızınıza yetişemiyor

benimde hiçbir belirtim olmadı ben adetemine üç gün kala ögrendim gene bu sitede bir arkadas cok beklemeyin test yapın diyordu oda tüp bebek tedavisi için istanbula gelicekmiş bavul falan tasıcakmıs agır kaldırmadan bir yapayım test demiş ve hamile oldugunu ögrenmiş bende ondan esinlendim ve hicbir belirti olmamasına ragmen test yaptım hemen birsey cıkmadı testi bırakıp gittim lavobadan sonra bir gördüm kac aydır beklediğim o ikinci cizgi inanamadım belirtim olmadıgı içinde sanırım hamile oldugumu anlamıyorum belirti olsun istiyorum

uyku yerine uykusuzluk var bende gece 10 da yatardım simdi saat 2 ayakatayım ve 7 de iş için uyanıyorum uykusuz uykusuz dolasıyorum sizce de uykusuzluk var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…