2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar ya ben bisey daha sorcamm adetime 3gun kala degerimin 79,04 cikmasi normalmi az mi cok mu evham yapiyorum cuma gunu dr a gitcez yine kan tahlili yaptircam artar insallah dimi :KK17:

bende adetime 3 gün kala yaptırdım 88 cıktı 2 gün sonra 288 oldu hiç merak etme içini ferah tut stres yapma bebişin etkilenmesin

merhaba arkadaslar nasılsınız bende işyerinde fırsat buldukça bakmaya ve yazmaya calısıyorum ama sizin hızınıza yetişemiyor

benimde hiçbir belirtim olmadı ben adetemine üç gün kala ögrendim gene bu sitede bir arkadas cok beklemeyin test yapın diyordu oda tüp bebek tedavisi için istanbula gelicekmiş bavul falan tasıcakmıs agır kaldırmadan bir yapayım test demiş ve hamile oldugunu ögrenmiş bende ondan esinlendim ve hicbir belirti olmamasına ragmen test yaptım hemen birsey cıkmadı testi bırakıp gittim lavobadan sonra bir gördüm kac aydır beklediğim o ikinci cizgi inanamadım belirtim olmadıgı içinde sanırım hamile oldugumu anlamıyorum belirti olsun istiyorum

uyku yerine uykusuzluk var bende gece 10 da yatardım simdi saat 2 ayakatayım ve 7 de iş için uyanıyorum uykusuz uykusuz dolasıyorum sizce de uykusuzluk var mı

Hayırlı olsn canım.Bebek olması için çok uğraştıysan eğer heyecandan uyuyamıyo olabilirsin.Bende 3 sene bekledim.Doktorlar ilaçlar vs. ilk hamile kaldığımda yerimde duramıyodum gece uyku tutmuyosu sabah da 6,3 dsa kalkıp işe geliyodum gram uykum olmuyodu.Bence sennkide heyecandandır.Ama bu gebeliğimde heyecan yapmıyorum çünkü hem değerim düşük hemde biraz tecrübe sahibi olmuş oldum.:KK1: Bu sefer tam tersi sürekli uyku hali yorgunluk ve bitmeyen baş ağrım var :2:

avet canım hatta birlikte çok yolumuz varrr:KK34:

Hepimiz aynı yollardayız tahliller falan . önce bi kalp atışlarını duyalımd heyecanla bekliyorum. Kasıkların ağrıdıkça en azından yerine yerleşiyor diye düşünüyorum.
o bile beni mutlu ediyor :KK52:

bende adetime 3 gün kala yaptırdım 88 cıktı 2 gün sonra 288 oldu hiç merak etme içini ferah tut stres yapma bebişin etkilenmesin

Ay ben herseyi dusunup stres yapiyorum ama su andan itibaren hic biseyi problem yapmicm ve kotu dusunmucem :KK16:

hımm benim 12 aralık son reglimdi 25 ocakta öğrendim beta hcg 2043 çıkmıştı... test sonucundan 10 gün geçti mantıken artmış olması ve tahminimce bebeğinde görünüyor olması gerekmez mi sizce. Dün görünmemeiş olması o nedenle kafamı karıştırdı aslında. beta hcg kaç olunca görünüyor, ya da o bir etken mi? Bilgisi olan daha önce deneyimi olanlar fikirleriniz nedir?

Ay ben herseyi dusunup stres yapiyorum ama su andan itibaren hic biseyi problem yapmicm ve kotu dusunmucem :KK16:

Kötü düşünmek yok. Hepimiz iyi olacağız ve bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız. Ben 1,5 sene bekledim tahlilimde çift çizgiyi görmeyi. Klomen kullandım tutmadı. Şimdi kendiliğinden oldu. Bundan sonrada stres yok kötü düşünmek yok. Heyecanla gelişimlerini bekleyeceğiz. :KK49:

arkadaşlar benim moralim bozuldu kafam karıştı.dün kan tahlili yaptırdım adetimden 2 gün geçmişti.ve sonuç 76 çıkmış.sanırsam normal bi gebelik değil.hcg değerleriniz oyüzden sordum.offf çok moralim bozuldu yaa

hımm benim 12 aralık son reglimdi 25 ocakta öğrendim beta hcg 2043 çıkmıştı... test sonucundan 10 gün geçti mantıken artmış olması ve tahminimce bebeğinde görünüyor olması gerekmez mi sizce. Dün görünmemeiş olması o nedenle kafamı karıştırdı aslında. beta hcg kaç olunca görünüyor, ya da o bir etken mi? Bilgisi olan daha önce deneyimi olanlar fikirleriniz nedir?

Açıkçası bir fikrim yok. doktorun ne dedi ? Kese neden gözükmemiş olabilir bir bilgi vermedi mi?

arkadaşlar benim moralim bozuldu kafam karıştı.dün kan tahlili yaptırdım adetimden 2 gün geçmişti.ve sonuç 76 çıkmış.sanırsam normal bi gebelik değil.hcg değerleriniz oyüzden sordum.offf çok moralim bozuldu yaa
saçmalama canm yaa niye hemen moralini bozuyosun belkide geç döllendi hem adetimden 2 gün geçti diyorsun yğksek olmazki zaten.. en iyisi 2 gün sonra tekrar baktır yükselmişmi için rahatlarr..

geç döllenme olmuş olabilir. Moral bozma iki gün sonra kan tahlilini tekrarla yada birkaç gün bekleyip doktora git. Ama moral bozma. Benim ablamında 2 gün geçmişt adetinden 48 ler de çıkmıştı sonucu . doktora gittiğinde de geç döllenem olduğunu söylemişti.

Açıkçası bir fikrim yok. doktorun ne dedi ? Kese neden gözükmemiş olabilir bir bilgi vermedi mi?

Kese gözüktü ama bebek gözükmedi... Onu da geç döllenme olabilir o nedenle henüz çok küçük olduğundan görünmüyor olabilir dedi... Ama sonradan oturup düşündüm, betahcg baya yüksek çıkmıştı aslında 10 gün önce 2043 tü ve gelişimi normal devam ettiyse bu rakam epeyce yükseldi, okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla da 5000 lerde falan bebeği görenler var kafam karıştı dolayısıyla ama tekrar kan testi isteyip beta hcg de ölçmedi. Doktor sadece 10 gün bekle görünmesi gerek o sürede yada boş gebelik de olabilir tabi dedi ama 10 gün bekle bakalım dedi gönderdi. Devlet hastanesi o nedenle ilgilenmeyip savdı mı acaba başından :KK43:

Kötü düşünmek yok. Hepimiz iyi olacağız ve bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız. Ben 1,5 sene bekledim tahlilimde çift çizgiyi görmeyi. Klomen kullandım tutmadı. Şimdi kendiliğinden oldu. Bundan sonrada stres yok kötü düşünmek yok. Heyecanla gelişimlerini bekleyeceğiz. :KK49:

Aynen canim Rabbim beni cok bekletmedi ilk denemede verdi cok sukur simdi kasiklarim falan agriyinca mutlu oluyorum bebegimin varligini hissettigim icin :)

geç döllenme olmuş olabilir. Moral bozma iki gün sonra kan tahlilini tekrarla yada birkaç gün bekleyip doktora git. Ama moral bozma. Benim ablamında 2 gün geçmişt adetinden 48 ler de çıkmıştı sonucu . doktora gittiğinde de geç döllenem olduğunu söylemişti.

ablan doğum yaptımı peki canm?

Kese gözüktü ama bebek gözükmedi... Onu da geç döllenme olabilir o nedenle henüz çok küçük olduğundan görünmüyor olabilir dedi... Ama sonradan oturup düşündüm, betahcg baya yüksek çıkmıştı aslında 10 gün önce 2043 tü ve gelişimi normal devam ettiyse bu rakam epeyce yükseldi, okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla da 5000 lerde falan bebeği görenler var kafam karıştı dolayısıyla ama tekrar kan testi isteyip beta hcg de ölçmedi. Doktor sadece 10 gün bekle görünmesi gerek o sürede yada boş gebelik de olabilir tabi dedi ama 10 gün bekle bakalım dedi gönderdi. Devlet hastanesi o nedenle ilgilenmeyip savdı mı acaba başından :KK43:

İnsallahbebegini de gorursun canim :emir_bebek:

slm ne yapıyorsunuz okuduğum kadarı ile herkes dertli hamileliyim 5+4
bu kasık ağrıları ne zaman geçiyor bende onu merak ediyorum

ben 5+1 de gittim . benimde sadece kese göründü. En geç 15 gün içindede kalp atışlarını duyarız dedi. Sende için ferah tut. bende pazartesi doktora gideceğim inşallah bebeği görür kalp atışlarını duyarız. Senin tekrar kontrol ne zaman ?

X