canm aslında evet bebeğin iki haftalık filan ama o zamandan değil son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyolar yani nasipse senin bebiş 4+2 canm yani 4 bitmiş 5. haftan içindesin kafana o 2 haftayı takma yaniCanim ben dun ogrendim hamileligimi 79,04 dr iki haftalik falan dedi dogru oldugunu dusunuyorum cunku batima daha 2-3 gun var ama ben internetteki otomatik hesaplayicida hesapjladim 4+2 diyo sasirdim valla
amin canm inş. sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımıza..Hamişler, güzel annecikler herkese merhaba :) Bende ekim annesi olacağım kısmetse, beni de alın aranıza...
Son adet tarihim 12 Aralık. 25 ocak ta yaptırdığım testle hamile olduğumu öğrendim. Şimdi diyceksiniz ki " sen çok erkensin eylül de doğurursun" ama dün ilk kez ultrasona girdim doktor dedi geç döllenme ancak 5-6 haftalık varsın. Ben de koştum geldim sizin gruba :) Bi hevesle gitmiştim oysa 8 haftam bitiyo belki kalp atışı falan duyarız diye ama boş bir kese görebildim sadeceNeyse geç olsun da güç olmasın inşallah. İlk bebğim olacak kısmetse daha önce bir düşüğüm oldu 8 haftalıkken, umarım kimse yaşamaz tabi ama korkuyorum da bir taraftan.
Güle oynaya bol muhabbetle alalım inş bebişlerimizi kucağımıza.
canm aslında evet bebeğin iki haftalık filan ama o zamandan değil son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyolar yani nasipse senin bebiş 4+2 canm yani 4 bitmiş 5. haftan içindesin kafana o 2 haftayı takma yani
amin canm inş. sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımıza..
iyiyz canm teşekkürler sen nasılsın??Merhabalar güzel bebişlerin, güzel anneleri dünden bugüne nasılsınız bakalım ? :)
Ben boyuna uyuyorum ya akşam 10da ağzım yırtılıyor esnemektenBuarada bebeklerimiz erkenden gelip bir süpriz yapmazsa terazi burcu olacak, ve astroloji ile cok ilgilenen bir arkadaşım bana dediki terazi bebekleri kadar tatlı bebek yoktur. Hem cok güzel olurlar hem cok gülerler hemde çok ağlak bi bebeklik dönemleri olmazmış.. :))
Merhabalar güzel bebişlerin, güzel anneleri dünden bugüne nasılsınız bakalım ? :)
Ben boyuna uyuyorum ya akşam 10da ağzım yırtılıyor esnemektenBuarada bebeklerimiz erkenden gelip bir süpriz yapmazsa terazi burcu olacak, ve astroloji ile cok ilgilenen bir arkadaşım bana dediki terazi bebekleri kadar tatlı bebek yoktur. Hem cok güzel olurlar hem cok gülerler hemde çok ağlak bi bebeklik dönemleri olmazmış.. :))
amin canm cümlemizden Allah razı olsun :)Allah senden binlercekez razi olsun biraz once oyle bi moralim bozulmustu ki anlatamam rahatladim valla ohh
Merhabalar güzel bebişlerin, güzel anneleri dünden bugüne nasılsınız bakalım ? :)
iziyiyz canm teşekkürler sen nasılsın??
valla bende senin gibi 10 da uykum geliyo ama yatamıyorum sabahda işe gitmek için6 buçukta kalkıyom uyku düzenim sıfır
yaa valla burçlar güzel söylüyoda eşimde bende hem yaramaz hem çok aglacıymışşız herkes sizinkide öyle olur diyo bizeee
Ben çalıştığım için en pratik olanları tercih ediyorum genellikle :) Patatesli etli yemek yapmıştım akşam ama sana güzel bi menü önerim var eğer seviyorsan,
Kremalı mantar çorbası, Fırında püreli köfte , Şehriyeli pilav bayılırım
inşallah arkadaşımın bebeği 2 hafta erken doğdu hatta doktor sezeryana 10 dk geç alsaydı terazi olucaktı ama olmadı ve bebek 5 aylık şimdi fena gazlı ağlayan bir bebek yeni yeni düzeliyo. inşallah dediğin gibi olur:)) uyku off çok fena hele progestan kullanınca daha bir fena
Sana da merhaba hoşgeldin,
İnşallah çok mu çok tatlı çok mu çok uslu bebişlerimiz olur. Ama en önemlisi hayırlı ve sağlıklı evlat olmaları..
iz
Çok teşekkür ederim canım şükür iyiyiz biz :) Valla ben cok uyuyorum sanırım ya aksam erkenden yatıyorum sabahta kendi işim diye salıyorum geç uyanıyorum besili inek gibi olucam yakındaOyy size çekmesin ozaman yorar sizi desene Ama yaramaz cocukta akıllı olur boşver hayırlısını versin Rabbim.
Ya bide benim canım acayip balık çekti gece rüyama bile girdi aşerme olurmu yav bu haftalarda cok yeni değilmi daha :S
iz
Çok teşekkür ederim canım şükür iyiyiz biz :) Valla ben cok uyuyorum sanırım ya aksam erkenden yatıyorum sabahta kendi işim diye salıyorum geç uyanıyorum besili inek gibi olucam yakındaOyy size çekmesin ozaman yorar sizi desene Ama yaramaz cocukta akıllı olur boşver hayırlısını versin Rabbim.
Ya bide benim canım acayip balık çekti gece rüyama bile girdi aşerme olurmu yav bu haftalarda cok yeni değilmi daha :S
canım valla bencede aşermek için erken ama 3 gündür kavun geliyo benmde aklıma gözümün önünde hep burnuma kokusu geliyo köyü aradık kışlık kavun varmış bugün kavusacağm inş...
canm valla bişey diyeyimmi istediği kadar ağlasın sızlasın elimden geldikçe gocunmam çocuğuma çünkü benim tüp bebek ve çok zorluklar çekerek rabbimin lütfu sayesinde sahip olacağım canm o yüzdennn naparsa yapsın kıymetlinin kıymetlisi benm bebişim
aşerme olur ya önceki gebeliğimde daha 5 haftalık falandı rüyamda boyoz dan bahsediyolar hani şu izmire özgü bişey daha önce ne yedim nede gördüm sabah uyku uyanıklık arasında sayıklamışım sonra kalktığımda eşim yoktu yanımda 1 saat sonra geldi nerden bulduysa boyoz bulmuş getirmiş:) yedim ilk defa beğendimmi pek değil... bir ısırık ve bitti.. hamilelik böle bişey galiba:)
ayy yazık kızz eşine hemen gitmiş almış:) ama sende bi azım yemişsin sonuçtaayıp olmamıştıraşerme olur ya önceki gebeliğimde daha 5 haftalık falandı rüyamda boyoz dan bahsediyolar hani şu izmire özgü bişey daha önce ne yedim nede gördüm sabah uyku uyanıklık arasında sayıklamışım sonra kalktığımda eşim yoktu yanımda 1 saat sonra geldi nerden bulduysa boyoz bulmuş getirmiş:) yedim ilk defa beğendimmi pek değil... bir ısırık ve bitti.. hamilelik böle bişey galiba:)
Oyyy kıyamam gocunulmaz tabi heleki hasretle bekledigin zaman Rabbim çektigin zorlukların hepsini zamanla kolaylıklar karsına çıkararak telafi etmeyi nasip etsin..
Valla kimin canı ne isterse yazabilir ben bulabildiğimi yollarım bile bundan büyük sevap yok sonuçta.. Seninde gözünaydın afiyet olsun kavunun
aynen canm ne canınız istiyosa uzakta olsak yapmaya çalışırım bende...Eşimde şaşırdı çokta üzüldü banyo falan yapmıştım çıkamadım hadi yiyelim dedi ama. Ama cidden burnuma kokusu bile geldi bugün hemen öğle yemeğinde saldırıcam
ayy yazık kızz eşine hemen gitmiş almış:) ama sende bi azım yemişsin sonuçtaayıp olmamıştır
aynen canm ne canınız istiyosa uzakta olsak yapmaya çalışırım bende...
sende git kavuş balığına öğle yemeği vakti baya gelmiştir artk gerçi kendi iş yerin olunca ne zaman istersen gidersin
Sevgili anne adayları,
Hamileliğiniz nasıl oldu isteyerek mi, süpriz mi ?
Önce ben başlıyım.Benim ki çok ilginç oldu Hipofiz bozukluğu vardı doktorum tedaviden sonra hamile kalabileceğimiz söylemişti. 3 yıllık evliyim geçen seneye kadar doğum kontrol hapı kullandım şubat ayında bıraktım ve 6 ay hiç korunmadık olmadı. Hap kullanılmadı yumurtalıkları tembelleştiriyo vs. bir sürü şey söylediler sonra tekrar başladım hap kullanmaya. Hapı bıraktığım zamanda çok kilo aldım ayrıca hapa başlayınca yine verdim. Takiii Aralık ayına kadar. Aralığın 14-15 i gibi hap kullanmayı yarıda kestim kullanmayacağım dedim ve Ocağın 27 sinde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendimmmm :) Süpriz bi hamilelik oldu Rabbim neyi takdir etmişse o oluyo demekki..
Sevgili anne adayları,
Hamileliğiniz nasıl oldu isteyerek mi, süpriz mi ?
Önce ben başlıyım.Benim ki çok ilginç oldu Hipofiz bozukluğu vardı doktorum tedaviden sonra hamile kalabileceğimiz söylemişti. 3 yıllık evliyim geçen seneye kadar doğum kontrol hapı kullandım şubat ayında bıraktım ve 6 ay hiç korunmadık olmadı. Hap kullanılmadı yumurtalıkları tembelleştiriyo vs. bir sürü şey söylediler sonra tekrar başladım hap kullanmaya. Hapı bıraktığım zamanda çok kilo aldım ayrıca hapa başlayınca yine verdim. Takiii Aralık ayına kadar. Aralığın 14-15 i gibi hap kullanmayı yarıda kestim kullanmayacağım dedim ve Ocağın 27 sinde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendimmmm :) Süpriz bi hamilelik oldu Rabbim neyi takdir etmişse o oluyo demekki..