günaydın güzel anne adayları maaşallah ne kadar hızlısınız ya yetişemiyorum okumaya:)
kızlar ya bende hiç belirti yok midem falanda bulanmıyo bikaç gün az karışık gibi oldu şimdi hiç bişi yok insanoğlu işte bulansa nie bualnıyo bitsin derim bulanmasa acaba bişi var diyorum Allahım hepimizin bebişini korusun inş her şey yolundadır sizler hep belitri yaşıyomusunuz benm gibi hamiş olduğunu anlamayan varmı
Kizlar evde bi grip nezle aldi basini gidiyor benimde genzim yanmaya basladi etkilenmemek icin ne yapmaliyim yaa dusundukce canim sklıyo bide k.pderim sigara iciyo pufur pufur oksurmekten nefes alamiyorum ama hic aldiran yok yarin esim uyaricak ama su gribe yakalanma riskini nasil kaldiricam ortadan :/
günaydın güzel anne adayları maaşallah ne kadar hızlısınız ya yetişemiyorum okumaya:)
kızlar ya bende hiç belirti yok midem falanda bulanmıyo bikaç gün az karışık gibi oldu şimdi hiç bişi yok insanoğlu işte bulansa nie bualnıyo bitsin derim bulanmasa acaba bişi var diyorum Allahım hepimizin bebişini korusun inş her şey yolundadır sizler hep belitri yaşıyomusunuz benm gibi hamiş olduğunu anlamayan varmı
içim yanıyo benim 2,5 litreyi buluyo iştah hiç yok bulantı ve baş dönmesi ooo çok çok süper
bende aynıyım herkeste bir bulantı bir göğüs ağrısı bir uyku hali bende birşey yok arada adet sancılarım oluyor okadar korkuyorum bende
Bu bela benim 4 gündür başımda cidden çok kötü bol bol limonlu ıhlamur içmeni tavsiye ederim. Ben çok kötü olduğum için ilaç kullanmaya başladım. Ve antibiyotik vs yasak olduğu için kullanabileceğin tek ilaç var günde 3 tane almam gerekiyordu ama ben bebişe zararı olmasın diye günde 1 tane aldım. Atlatması zor oluyo inşallah yakalanmassın cnm sende ..
bende bursa kömür işletmelerinde att olarak çalışıyorum canmevet canım çalışıyorum. İşyerindeyim. inbternet firmasında satış departmanında çalışıyorum. Sen ne iş yapıyorsun?
fasulye06 kızlar sıze bu grıp konusunda bende cok ıse yarayan bıseyı tavsıye edeyım ınş sızdede ıse yarar bır bardak sıcak kaynar suya yarım lımon sıkın ve bır tatlı kasıgıda bal koyun lımonun ekşılıgıne gore balı arttırabılırsınız emın olun ıse yarıyor
bende senin gibi yapıyorum sayılır canm ama biraz farklıfasulye06 kızlar sıze bu grıp konusunda bende cok ıse yarayan bıseyı tavsıye edeyım ınş sızdede ıse yarar bır bardak sıcak kaynar suya yarım lımon sıkın ve bır tatlı kasıgıda bal koyun lımonun ekşılıgıne gore balı arttırabılırsınız emın olun ıse yarıyor
bende senin gibi yapıyorum sayılır canm ama biraz farklı
ılık suya yarım limon yarım tk bal bi tutamda toz zencefil koyup içiyorum canm biraz ekşi oluyo ama hap ilaç kullanmaktan iyidir valla
Saol cnm ben her sabah kalktığımda ballı süt içiyorum gün içindede limonlu ıhlamur. Bugün 4. gün kendimi daha iyi hissediyorum. Allah kimseyi bu zamanlarında hasta etmesin aminnnn :)
aynen canm yaa işe yarıyo bende ben oyüzden fazla ilaç kullanmam...fasulye06 öyle valla canım ılac kullanmaktan cok daha ıyı. ıyı gelıyor sonucta
evet canm onun içimzde olduğunu bilmek çok farklı duyguymuşGunaydin kizlarrrr dun ki limon iyi geldi galiba genzimin yanmasi gecti :) bu arada sabah kalkiyorum dua ediyorum gece kalkiyorum dua ediyorum otururken kalkarken filan ay anne olmak ne garip bi duyguymus icimde tarifsiz bi mutluluk var Allahim daim etsin
aynen canm yaa işe yarıyo bende ben oyüzden fazla ilaç kullanmam...
evet canm onun içimzde olduğunu bilmek çok farklı duyguymuşdoğumdan sonra nasıl olur Allah bilir???
seninki ne kadarlık
fasulye06 cıcı anneler bugun aksam yemegıne ne yapıyorsunuz kızlarrrr ben şaşırdım ya ne pişireceğimi bılmıyorum yardım edın sızler ne pısırdınız
Hamişler, güzel annecikler herkese merhaba :) Bende ekim annesi olacağım kısmetse, beni de alın aranıza...
Son adet tarihim 12 Aralık. 25 ocak ta yaptırdığım testle hamile olduğumu öğrendim. Şimdi diyceksiniz ki " sen çok erkensin eylül de doğurursun" ama dün ilk kez ultrasona girdim doktor dedi geç döllenme ancak 5-6 haftalık varsın. Ben de koştum geldim sizin gruba :) Bi hevesle gitmiştim oysa 8 haftam bitiyo belki kalp atışı falan duyarız diye ama boş bir kese görebildim sadeceNeyse geç olsun da güç olmasın inşallah. İlk bebğim olacak kısmetse daha önce bir düşüğüm oldu 8 haftalıkken, umarım kimse yaşamaz tabi ama korkuyorum da bir taraftan.
Güle oynaya bol muhabbetle alalım inş bebişlerimizi kucağımıza.