- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 33
tamm canm şimdiden afiyet sana:)Gidicem canım camız gibi uyudugum icin kahvaltımı geç yaptım Aynen ben istanbuldayım ama başka şehire kargo bile yapabilirim isteyipte bulamadıkları bişey olursa eğer.
Sevgili anne adayları,
Hamileliğiniz nasıl oldu isteyerek mi, süpriz mi ?
Önce ben başlıyım.Benim ki çok ilginç oldu Hipofiz bozukluğu vardı doktorum tedaviden sonra hamile kalabileceğimiz söylemişti. 3 yıllık evliyim geçen seneye kadar doğum kontrol hapı kullandım şubat ayında bıraktım ve 6 ay hiç korunmadık olmadı. Hap kullanılmadı yumurtalıkları tembelleştiriyo vs. bir sürü şey söylediler sonra tekrar başladım hap kullanmaya. Hapı bıraktığım zamanda çok kilo aldım ayrıca hapa başlayınca yine verdim. Takiii Aralık ayına kadar. Aralığın 14-15 i gibi hap kullanmayı yarıda kestim kullanmayacağım dedim ve Ocağın 27 sinde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendimmmm :) Süpriz bi hamilelik oldu Rabbim neyi takdir etmişse o oluyo demekki..
hayırlısı olsun canm yinede çok bekletmemiş bebişin seni bizde 19 ay oldu evleneli hiç korunmadık 1 sene bekledik sonra dr a gittik canm bende pko var eşiminde problemi cıktı tüp bebeğe karar verildi ilk denememde de pozitif sonuç aldık canm..
rabbim bu aşamaları düşmanıma bile yaşatmasın.. isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin inş..