2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kızçeler.Bende aşırı yorgunluk hissi ve sürekli uyuklama hali var hep uzanıp yatmak istiyorum.Ama çalıştığım için bu mümkün olmuyo :KK55: Üstüne çok öksürüğüm var.Eşim çok korkuyo bebek düşcek diye :KK1: Heralde grip de olucam burnum tıkanmaya başlamış.Arkadaşın dediği gibi yapim en iyisi.Ihlamur limon iyi gelir.

o zaman senin için sıkıntı yok..hem çay kansızlıkta yapıyor zaten..ama ben türk kahvesinden vazgeçemem..hatta yaptım içiyorum söylemesi ayıp...bu arada vitamin kullanıyormusun?

ah o türk kahvesi tiryakisiyim günde 3ü bulurdu imdi haftada bir içicem çünkü biliyorum abartıcam şimdilik henüz tiksinme yok ama önceki düşük olan gebeliğimde deli oluyodum kokusuna yapsınlar koklaya koklaya bitireyim ama bir yudum aldığım zaman dünyam değişiyodu. içemiyodum şimdi kokrkuyorum yine öle olcak diye...of bak canım çekti he:))

Umarım onuda duyar iyice rahatlarsın :) Valla ben cok evham yapmamaya özen gösteriyorum herşey ayın 12sinde doktorumda belli olacak işte rahat davranmaya çalışıyorum ama çok şükür lekelenmem falan yok ağrımda ufak spazm şeklinde adet sancısı gibi..

Bende evham yapmamaya çalışıyorum rabbim ne yadı ise onu yaşayacağız. Hiç kötü düşünmüyorum . Benimde adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. gelip gidiyor. doktoruma sorduğumda normal olduğunu söyledi. Bebek keseye yerleşmeye çalıştığından kramlar normal diye okumuştum farklı bir sitede de

hahaha sizinki gene iyi biz aynı şehirde değiliz benimki 2 yıl ben bakarım diyo :KK43:( öyle bir talebimde olmadı pekde muhabbeli olduğumuz söylenemez yani kendisi pek konuşmaz ben kafayı yerim ya 2 yıl oooovvv noooo....

Ben şanslıyım o zaman bizimkinin ne bakmak gibi bir talebi var nede doktora gelmek istiyor. Sessiz köşesinden haber verirsek bilgi alıyor heee bide kendime dikkat etmemi söylüyor :KK1:

ah o türk kahvesi tiryakisiyim günde 3ü bulurdu imdi haftada bir içicem çünkü biliyorum abartıcam şimdilik henüz tiksinme yok ama önceki düşük olan gebeliğimde deli oluyodum kokusuna yapsınlar koklaya koklaya bitireyim ama bir yudum aldığım zaman dünyam değişiyodu. içemiyodum şimdi kokrkuyorum yine öle olcak diye...of bak canım çekti he:))

bende hergün içiyorum kahve ama sanırım bırakıcam :KK43:

Günaydın kızçeler.Bende aşırı yorgunluk hissi ve sürekli uyuklama hali var hep uzanıp yatmak istiyorum.Ama çalıştığım için bu mümkün olmuyo :KK55: Üstüne çok öksürüğüm var.Eşim çok korkuyo bebek düşcek diye :KK1: Heralde grip de olucam burnum tıkanmaya başlamış.Arkadaşın dediği gibi yapim en iyisi.Ihlamur limon iyi gelir.

Bende sabahları kalkamıyorum. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Hep bir uyku halindeyim. Geçmiş olsun sende kendine dikkat et.

Günaydın sevgili meleklerin güzel anneleri... Ben hep sizleri uzaktan takip ederdim Rabbime şükürler olsun ki beni de bir melekle ödüllendirdi...
sat 5 ocak
bat 6 şubat
dün adetimin 31. günüydü ve kan sonucu 199,1 çıktı inşaallah meleğim sıkıca tutunmuştur... sizce bu değer normal mi doktorumu aradım ama tatile çıkmış çarşambaya kadar yokmuş.. ne yapmalıyım?

ben de polip vardı tam rahmin ortasında... bir doktor hamile kalman imkansız demişti... son gittiğim doktor bu ay gebelik oluşmazsa alalım polibi demişti... bu ay da gebelik var gibi inşaallah... polip meleğime zarar verir mi diye korkuyorum:KK43:(

bu şekilde doğum yapan birine tanık olan var mı aranızda kimseyi bulamıyorum endişeliyim...

Rabbim meleklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasib etsin inşaallah...

günaydın güzel anne adayları maaşallah ne kadar hızlısınız ya yetişemiyorum okumaya:)

kızlar ya bende hiç belirti yok midem falanda bulanmıyo bikaç gün az karışık gibi oldu şimdi hiç bişi yok insanoğlu işte bulansa nie bualnıyo bitsin derim bulanmasa acaba bişi var diyorum Allahım hepimizin bebişini korusun inş her şey yolundadır sizler hep belitri yaşıyomusunuz benm gibi hamiş olduğunu anlamayan varmı

iyym canm yaa nasıl olsun işteyim bende bekliyorum öyle..
sende çalışşıyodun galiba dimi ne iş yapıyosun

evet canım çalışıyorum. İşyerindeyim. inbternet firmasında satış departmanında çalışıyorum. Sen ne iş yapıyorsun?

günaydın güzel anne adayları maaşallah ne kadar hızlısınız ya yetişemiyorum okumaya:)

kızlar ya bende hiç belirti yok midem falanda bulanmıyo bikaç gün az karışık gibi oldu şimdi hiç bişi yok insanoğlu işte bulansa nie bualnıyo bitsin derim bulanmasa acaba bişi var diyorum Allahım hepimizin bebişini korusun inş her şey yolundadır sizler hep belitri yaşıyomusunuz benm gibi hamiş olduğunu anlamayan varmı

Günaydın :) bende akşamları girmiyorum sabah bir bakıyorum çok yazışmalar olmuş boş bırakmaya gelmiyor hiç. Benimde sabah az bulantım oluyo ama kasık ağrım daha fazla bunlar olmasada bebeişlerimizin yerinde olduğunu biliyoruz :) Açıkçası çokta midem bulansın istemiyorum.

sanada günaydın olsun hiç belirti bilmeden doğum yapan benim çevremdede var i,çini serin tut bendede ara ara çok nadir

günaydın kıslaaarrrrrrrrrr
bu forum bagımlılık yapıyo dikkat :))
ben de iş yerinden bağlanıyorum hazır müşteri yokken iyi geliyo ortak noktamız olan insanlarla yazışmak :))

sanada günaydın olsun hiç belirti bilmeden doğum yapan benim çevremdede var i,çini serin tut bendede ara ara çok nadir

inş cnm ikinci gebeliğim ama işte hiç fark etmiyomuş tüm endişeler aynı şekilde devam ediyo Rabbime emanetler

cnm bişi sorucam ben yanlış hesaplatıyorum sanırım çoğu arkadaşınkinden de baktım bende sorun var son adet tarihim 26 aralık bana bakabilirmisin rica etsem kaç haftal kaç günlük şuan ben hesaplayıcılarda hesaplattığımda 5+2 günük çıkıyo ama seninle aramızda 1 gün var doğum için ve sen 7.hafta içindesin bugün nekadarlık oldu bebişin

inş cnm ikinci gebeliğim ama işte hiç fark etmiyomuş tüm endişeler aynı şekilde devam ediyo Rabbime emanetler

cnm bişi sorucam ben yanlış hesaplatıyorum sanırım çoğu arkadaşınkinden de baktım bende sorun var son adet tarihim 26 aralık bana bakabilirmisin rica etsem kaç haftal kaç günlük şuan ben hesaplayıcılarda hesaplattığımda 5+2 günük çıkıyo ama seninle aramızda 1 gün var doğum için ve sen 7.hafta içindesin bugün nekadarlık oldu bebişin

baktım canım 6+0 sın sen ben de6+1 7 . haftalara girdik sen gittinmi doktora aramızdada 1 gün var işte emin olabilirsin tabi doktor ultrasondan bakınca ordakininde kaç haftalık olduğunu söyler sat lara göre 7 ye girdik:)

baktım canım 6+0 sın sen ben de6+1 7 . haftalara girdik sen gittinmi doktora aramızdada 1 gün var işte emin olabilirsin tabi doktor ultrasondan bakınca ordakininde kaç haftalık olduğunu söyler sat lara göre 7 ye girdik:)

çok saol cnm nerden hesaplattın banada linki veririmisin nereye yazsam 5+2 diyo ay kafayı yicem :)neyse ii olsunda kaç olursa artık:) ben cuma günü gittim cnm ozaman nekadarlık oluyo işte 5+2de gitmiş olmuşum kese görünmüştü sadece bu cumada bebişi görmek için gidicem inş benim ilk doğum sezeryan olduğu ,için sanırım eylülün son haftası olur doğum nasip olursa sen gittinmi cnm doktora aynı günler olduğumuz için daha sıkı takip ederiz birbirimizin kontrollerini:):)

arasıra kasıklarıma sancı giriyor korkutuyor beni,ayakta biraz fazla kalınca da belim kopacak gibi oluyor.bende bi de mide bulantısı var ama kusacak kadar değil,böyle gün içinde sürekli midem bulandı bulanacak gibi dolaşıyorum,canım hiç bişey istemiyor,kahvaltımı bile zor yapıyorum,benim gibi olan var mı?

Bende aynen öyleyim düne kadar mide bulantım yoktu bende maşallahım var diyodum :) Nazar değdi :) Sürekli çıkartma modundayım ama yapacak bişi yok bebişler iyi olsun yeterki :)

X