2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arasıra kasıklarıma sancı giriyor korkutuyor beni,ayakta biraz fazla kalınca da belim kopacak gibi oluyor.bende bi de mide bulantısı var ama kusacak kadar değil,böyle gün içinde sürekli midem bulandı bulanacak gibi dolaşıyorum,canım hiç bişey istemiyor,kahvaltımı bile zor yapıyorum,benim gibi olan var mı?

aynen kaçkere lavaboya gidiyorum bu sefer kusacam galıba dıye ıcım asırı derecede bulanıyor ama kusamıyorum :KK43:

Kizlar bisey sorcamm evdeki grip salginina yakalanmamak icin limon suyu ictim midem yaniyo bebege zarari olmaz dimi

olmaz canım korkma..ama fazla abartma tansiyon dengeni bozmasın..ben oğluma hamileyken günde 3-4 tane elma yer gibi yerdim ya...ayyy dedim de canım çekti bak :))

kızlar ya bu arada kalp atışları duyan oldu mu? burda dr kontrolleri çok sık olmuyor..kendim istersem de ultrason çok pahalıymış..cuma günü gidicem kontrole..umarım o zaman duyarım minik meleiğimin kalp atışlarını..oğluşumu 6.haftada duymuştum..

ben dün duydum cnm 6 haftalık benimki de

olmaz canım korkma..ama fazla abartma tansiyon dengeni bozmasın..ben oğluma hamileyken günde 3-4 tane elma yer gibi yerdim ya...ayyy dedim de canım çekti bak :))

Oy valla icime su serptin canim yok sadece bi bardak ictim daha da icmem midemi yakti valla

Oy valla icime su serptin canim yok sadece bi bardak ictim daha da icmem midemi yakti valla

grip gibiysen eğer en iyi ilaç portakal,greyfurt ve limonu sık bir bardak günde iç..ben hamileyken çok fena yakalanmıştım..malum ilaç da yasak olunca..annemin yaptığı bu karışım çok iyi gelmişti..

grip gibiysen eğer en iyi ilaç portakal,greyfurt ve limonu sık bir bardak günde iç..ben hamileyken çok fena yakalanmıştım..malum ilaç da yasak olunca..annemin yaptığı bu karışım çok iyi gelmişti..

Evde herkes sirayla oldu canim benimde genzim yanmaya baslayinca onlemimi alayim dedim :)

bnde bugün doktora gittim arkadaşlar çok şükür meleğim sağlıklı kalp atışlarınıda gördüm meleğimide allah bin şükür olsun hayırlısıylla bir ay sonrada cinsiyet ve el kol bacak boyun ölçümleri yapılacak allahım hayırlısıyla dünyaya gelmeyi nasip etsin::))

bnde bugün doktora gittim arkadaşlar çok şükür meleğim sağlıklı kalp atışlarınıda gördüm meleğimide allah bin şükür olsun hayırlısıylla bir ay sonrada cinsiyet ve el kol bacak boyun ölçümleri yapılacak allahım hayırlısıyla dünyaya gelmeyi nasip etsin::))

gözün aydın canım..darısı başımıza inşallah..cinsiyetini inşallah öğrenirsin bir ay sonra ama sana oyunda yapabilir bebişin..benim oğluş 4 lü taramada kendini göstermişti..

Evde herkes sirayla oldu canim benimde genzim yanmaya baslayinca onlemimi alayim dedim :)

aman dikkat et canım..uzak dur griplillerden..bulaştırmasınlar size..aklında olsun hamilelikte çok fazla bitki çayı da içilmiyor..zorlanırsın sonra..

gözün aydın canım..darısı başımıza inşallah..cinsiyetini inşallah öğrenirsin bir ay sonra ama sana oyunda yapabilir bebişin..benim oğluş 4 lü taramada kendini göstermişti..

sağol tatlım inşallah çok güzel bir duygu unutmuşum wallahi evet yha bakalım ne olucak bende bekliyorum sağlıkla sıhhatle dünya ya gelsinde meleğim geç göstersin sürprizleri severim hayırlısı olsun hepimiz için allahım korusun meleklerimizi::)9

aman dikkat et canım..uzak dur griplillerden..bulaştırmasınlar size..aklında olsun hamilelikte çok fazla bitki çayı da içilmiyor..zorlanırsın sonra..

Cok sukur cayla hic aram yok kahvalti da bir bardagin yarisi kadar bile icemiyoruim bitki cayini da icmem :)

masallah canim gozun aydin darisi bize :)

Cok sukur cayla hic aram yok kahvalti da bir bardagin yarisi kadar bile icemiyoruim bitki cayini da icmem :)

o zaman senin için sıkıntı yok..hem çay kansızlıkta yapıyor zaten..ama ben türk kahvesinden vazgeçemem..hatta yaptım içiyorum söylemesi ayıp...bu arada vitamin kullanıyormusun?

o zaman senin için sıkıntı yok..hem çay kansızlıkta yapıyor zaten..ama ben türk kahvesinden vazgeçemem..hatta yaptım içiyorum söylemesi ayıp...bu arada vitamin kullanıyormusun?

afiyet olsunnn :)
hamile kalmadan once baslamistim folik asit kullaniyorum :)

Son düzenleme:
kızlar ben de kaçıyorum..akşama misafirimiz var..yemek yapmam lazım artık..

afiyet olsunnn :)
hamile kalmadan once baslamistim folik asit kullaniyorum :)

saol canım..benimki biraz sürpriz olduğundan öncesinde başlama şansım olmadı..bir de buradaki dr ilk muayeneye gittiğimde sadece hamile olduğumu söyledi ve cuma günü gel dedi..vitamin falan vermedi yani..türkiyenin gözünü seveyim yaa..burda normal kontolde bile sadece 4 defa ultrasonda bebişi gösteriyorlarmış..extra istersen artı ultrason parası varmış..neyse cuma günü belli olacak artık..

Kizlar bisey sorcamm evdeki grip salginina yakalanmamak icin limon suyu ictim midem yaniyo bebege zarari olmaz dimi

griplilerden uzak durun mutlaka. boğaz için, karbonatlu tuzlu su ile gargara yapın. gribe yakalanmamaya dikkat edin.

saol canım..benimki biraz sürpriz olduğundan öncesinde başlama şansım olmadı..bir de buradaki dr ilk muayeneye gittiğimde sadece hamile olduğumu söyledi ve cuma günü gel dedi..vitamin falan vermedi yani..türkiyenin gözünü seveyim yaa..burda normal kontolde bile sadece 4 defa ultrasonda bebişi gösteriyorlarmış..extra istersen artı ultrason parası varmış..neyse cuma günü belli olacak artık..

orası neresi merak ettim. yabancı dr ların gebelikle ilgili kitaplarını okuyorum sürekli, vitaminlerden çok bahsediyorlar.. amerikadaki durum, her şey için vitamin takviyesinden bahsetmiş. abartılı gelmişti bana...

Kizlar evde bi grip nezle aldi basini gidiyor benimde genzim yanmaya basladi etkilenmemek icin ne yapmaliyim yaa dusundukce canim sklıyo bide k.pderim sigara iciyo pufur pufur oksurmekten nefes alamiyorum ama hic aldiran yok yarin esim uyaricak ama su gribe yakalanma riskini nasil kaldiricam ortadan :/

ıhlamur kaynat ama içine taze zencefil doğra 2 3 parça çok değil istersen limon sıkarak iç. ayrıca tavuk suyuna çorba bol biberli mikrobu kırar. bu arada zencefilin bağışıklık güçlendirici etkisi var...dikkat et kendine sigara olayına bir çözüm bulmak gerekir evet ben eşime ambargo koydum dışardada içse kokuyo eve geldiğinde içmiycek artıkiş yerinde napıyosa yapsın

X