Demet hanımda gerçekten iyi bir doktor. İbrahim bey den memnun olmasam kesinlikle ona giderdim. Hayırlısı olsun belki aynı zamanda yaparız doğumumuzu belli mi olur :)
evet canm bi gidip görüşsem ii olabilir aslında..
ne bileyim karışık bi vaziyetteyim valla çalışıyorum bide benm dr umun sgk anlaşması olmadıgından iş başı kagıdı veremiyo o yüzdende değiştireyim diyorum amaçokta güveniyorum napacağm bilmiyourm canm hayyırlısı olsun artk
Günaydın güzel hamişler.Bat bugündü.Dün akşam test yaptım çizgi çıktı.Bu sabah test yaptım kanda b-hcg 18,78 çıktı.Doktorum henüz yeni oluştuğunu söledi.Haftaya tekrar test yaptırcam.Benim için dua edin.İnşallah sağlıklı bi şekilde büyür bebeğim.
canm ben ilçede oturuyorum tki var orda çalışıyorum..Tahmin edebiliyorum durumunu. Her zaman izin almakta zor oluyor. Bende çalıştığım için biliyorum. Ama ne olursa olsun bebeklerimizin sağlığı herşeyden daha önce geliyor.
Karar senin canım. Nerede çalışıyorsun?
günaydın kızlar
bügün tam 4+4 üzbebegimde 4 4lüktür inşallah
günler geçmek bilmiyooooo
ayrıca inatcıkeci listeyi öne alman için kazen le iletişeme gcmen lasım bence özelden mesaj at bence liste önce daha güzel dururhamişler belli olur
canm aramızda 1 gün var bende 4+5 oldum:)
haftaya çarşamba keseyi görcez belki kalp atışlarıda duyulabilirmiş inş. duyarız
canım günaydın ben seninle aynı tarihte gebe kaldığım için dr. bana ayın 9da gel dedi kalp atışını alırız dedi sende alabilirsin bu ayın 9 da bebişin kalp atışını
tamam canım bi mesaj atayım o zaman ona.bende bugün yine kan verdim bakalım değerim kaç olmuş?yarında randevum var doktora gidicem.ama bugün sağlık ocağında kan verdiğim ebe 10 gün gecikmiş daha adetin kese gözükmez dedi moralimi bozdu.daha erken diyo.
tamam canım bi mesaj atayım o zaman ona.bende bugün yine kan verdim bakalım değerim kaç olmuş?yarında randevum var doktora gidicem.ama bugün sağlık ocağında kan verdiğim ebe 10 gün gecikmiş daha adetin kese gözükmez dedi moralimi bozdu.daha erken diyo.
inş. canmBende haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum İNŞALLAH duyarım herbişeyini bebegimin
valla canm ben ayn 13 ünde gidicem keseyi kesin görürüz dedi büyük ihtimalle boş gebelik değilse kalp atışıda duyulur dedisiz bebeğinizin kalp atşını duyucaksınız ayın dokuzunda.o zaman bende yarın duyabilirim inşallah.
canm bende hep vajinal usg oluyorum o yüzden haftaya bende görülür herhalde diye düşünüyorum çünkü o zaman 6 bitecek 7 den gün almış olacağımMerhaba kızlar:)
İnatcikeci dün yazmıştım sana, ben gecen cuma gittim ve vajinal ultrasonla keseyi gördüm. Moralini bozma lütfen, karından ultrasonlar görülmez belki ama vajinal ultrasonla görülür. Pazarteside kalp sesi için gidicez:)
ben kan degerlerimi hiç takip etmedim
günaydın bütün anne adaylarına tatilin son günleri.. uykunun keyfini çıkarmaya devam ediyorum sanırım herkes çookta uyanmış muhabbete başlamış bileee.. yeni anne adaylarımız hoşgeldiniz aramıza...
Hala emin olamadığın içinmi değerini merak ettiğin için mi verdin kanı? 5+1 de bnm kese gözüktü seninde gözükebilir. Herkese kulak asma sen yarını sabırla beklemeye devam et.
Gün bize çoktan aydı :) iş başı yaptık bile. Tatil mi bana ne kadar uzak bir kelime . deli gibi uykum geliyor ama uyuyamıyorum maalesef çünkü hep iş yerinde bastırıyo uyku
canım ben adet olmam gereken günden bir gün sonra gittim gördük keseyi. idrara sıkışık git büyük ihtimal görürsün.
34+2 de dogdu benımde kızım evet yenı nesıl cocuklarıanladım cnm aynı durumdayız yani zaten aramızda bir gün var:)
cnm belki geç döllenemdir ve daha çok yenidir hamileliğin içini ferah tut katlanarak artar inş
sorma cnm bnmde oğlum 7 mart görünüyodu 10 şubatta doğdu 37+3te yani erkenci şimdiki çocuklar:)
ınsallah canımmmaşallah çok tatlı allahım hayırlı ömürler yaşatsın darısı bizlere:)
amın darısı basına canımmMASALLAH ne kadar tatlıallah bagıslasın analı babalı buyutsun ınsallah
amın canım ınsallahAllah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun inşallah