2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Demet hanımda gerçekten iyi bir doktor. İbrahim bey den memnun olmasam kesinlikle ona giderdim. Hayırlısı olsun belki aynı zamanda yaparız doğumumuzu belli mi olur :)

belki de belli mi olur :)) hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş. :))

Günaydın güzel hamişler.Bat bugündü.Dün akşam test yaptım çizgi çıktı.Bu sabah test yaptım kanda b-hcg 18,78 çıktı.Doktorum henüz yeni oluştuğunu söledi.Haftaya tekrar test yaptırcam.Benim için dua edin.İnşallah sağlıklı bi şekilde büyür bebeğim.

Tahmin edebiliyorum durumunu. Her zaman izin almakta zor oluyor. Bende çalıştığım için biliyorum. Ama ne olursa olsun bebeklerimizin sağlığı herşeyden daha önce geliyor.
Karar senin canım. Nerede çalışıyorsun?

Geç döllenme olmuş sanırım senin. Dualarımız seninle hepimiz daha çok yeniyiz. Henüz hiçbirimiz kalp atışlarını duymadık bebeklerimizin.

canm ben ilçede oturuyorum tki var orda çalışıyorum..

tamam canım bi mesaj atayım o zaman ona.bende bugün yine kan verdim bakalım değerim kaç olmuş?yarında randevum var doktora gidicem.ama bugün sağlık ocağında kan verdiğim ebe 10 gün gecikmiş daha adetin kese gözükmez dedi moralimi bozdu.daha erken diyo.

canım günaydın ben seninle aynı tarihte gebe kaldığım için dr. bana ayın 9da gel dedi kalp atışını alırız dedi sende alabilirsin bu ayın 9 da bebişin kalp atışını

siz bebeğinizin kalp atşını duyucaksınız ayın dokuzunda.o zaman bende yarın duyabilirim inşallah.

Merhaba kızlar:)

İnatcikeci dün yazmıştım sana, ben gecen cuma gittim ve vajinal ultrasonla keseyi gördüm. Moralini bozma lütfen, karından ultrasonlar görülmez belki ama vajinal ultrasonla görülür. Pazarteside kalp sesi için gidicez:)

ben kan degerlerimi hiç takip etmedim

Hala emin olamadığın içinmi değerini merak ettiğin için mi verdin kanı? 5+1 de bnm kese gözüktü seninde gözükebilir. Herkese kulak asma sen yarını sabırla beklemeye devam et.

Bende haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum İNŞALLAH duyarım herbişeyini bebegimin
inş. canm

siz bebeğinizin kalp atşını duyucaksınız ayın dokuzunda.o zaman bende yarın duyabilirim inşallah.
valla canm ben ayn 13 ünde gidicem keseyi kesin görürüz dedi büyük ihtimalle boş gebelik değilse kalp atışıda duyulur dedi

canm bende hep vajinal usg oluyorum o yüzden haftaya bende görülür herhalde diye düşünüyorum çünkü o zaman 6 bitecek 7 den gün almış olacağım

günaydın bütün anne adaylarına tatilin son günleri.. uykunun keyfini çıkarmaya devam ediyorum sanırım herkes çookta uyanmış muhabbete başlamış bileee.. yeni anne adaylarımız hoşgeldiniz aramıza...

Gün bize çoktan aydı :) iş başı yaptık bile. Tatil mi bana ne kadar uzak bir kelime . deli gibi uykum geliyor ama uyuyamıyorum maalesef çünkü hep iş yerinde bastırıyo uyku

Hala emin olamadığın içinmi değerini merak ettiğin için mi verdin kanı? 5+1 de bnm kese gözüktü seninde gözükebilir. Herkese kulak asma sen yarını sabırla beklemeye devam et.

her ikiside canım.ve ilk kan vermişim gibi heyecanla sonucu bekliyorum.yerimde duramıyorum.

Gün bize çoktan aydı :) iş başı yaptık bile. Tatil mi bana ne kadar uzak bir kelime . deli gibi uykum geliyor ama uyuyamıyorum maalesef çünkü hep iş yerinde bastırıyo uyku

pazartesiden itibaren bende aynı konuma geçeceğim sanırım ama uyumu getirir mi benim minik öğrencilerim onu bilmiyorum:)

canım ben adet olmam gereken günden bir gün sonra gittim gördük keseyi. idrara sıkışık git büyük ihtimal görürsün.

34+2 de dogdu benımde kızım evet yenı nesıl cocukları
maşallah çok tatlı allahım hayırlı ömürler yaşatsın darısı bizlere:)
ınsallah canımm
MASALLAH ne kadar tatlı allah bagıslasın analı babalı buyutsun ınsallah
amın darısı basına canımm
Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun inşallah
amın canım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…