2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yumurta yemeye çalışıyorum zorla süt çekirdekli üzüm badem ve soda şimdilik aldıklarım. Kilo almaya şimdiden başlamamak için dikkat etmeye çalışıyorum.Ama canım ne görse çekiyor.

canım bişey sorucam,soda yazmışsın ya içtiklerine,gebelikte bi zararı yok değil mi sodanın,diğer adıyla maden suyunun? ben zaten kola içmiyorum ama canım asitli bişey istediğinde soda içiyordum,hamile olduğumu öğrendiğimden beri de içmeye korkuyorum.

sodayı bana ısrarla önerdikleri için alıyorum canım

bende gazoz içiyorum zararı yoktur herhalde.kolada kafein var o yüzden zararlı.ayyy ben çarşmaba doktora gidicem yine aklıma geldi zaten hiç çıkmıyo ki...

of of perşembe de benim şu kalp atışını duyacağım derken ben kalpten gideceğim

Bende cumartedi gidecgm doktora oglum sayesinde aklima bile gelmiyor firsat kalmiyor

kızlaaaar aranızda hipotiroidi olup levotiron kullanan var mı? lutfen cevap verinnnn

Slm kızlar aranıza bende katıldım. Bende yarın doktora gidicem,hayırlısıyla kalp atışı ve bebeği görmemiştim 5 haftalıkken sadece keseyi görmüştük bana dua kızlar yarın çabuk gelsin geçsin artık::)

Merhaba,

2010 ekim annesiyim, 2013 ekim annesi olmak istiyorum. Rabbim nasip eder ve pozitif sonucu görürsem buralarda olurum inş. :) Duam sizinle, dualarınızı da bekliyorum kızlar...

bende ekim 2010 annesi olacaktim eger bebisimin kalbi durmasaydi
kismet
Rabbim hayirlisini versin
umarim herkese hayirli saglikli eli ayagi düzgün evlatlar nasip eder Mevlam Insaallah

Daha once de buralarda geziyordum hayal kırıklıkları yasayarak ayrıldım umarım bu ay olur diye yeniden geldim.
Sat 18 ocak homozigot mutant teshisi kondu suan coraspin kullaniyorum insallah ise yarar

ama benimki seninkinden küçük
aslında küçük yada büyüklüğü tam belli olmuyor döllenmeye bağlı geç döllenmiş olabiliyor.Bazı annelerin 6+0 da gözükürken bazılarının 7. veya 8. haftalara kadar uzaya biliyor.Oyüzden görme ihtimalin var. inşallah görürsün canım.

ama benim o gün 5+4 oluyo.aslında ben erken döllendiğini düşünüyorum.çünkü adetten önce öğrendim hamileliğimi.bi de ben 31 günde bir adet görüyorum.

Daha once de buralarda geziyordum hayal kırıklıkları yasayarak ayrıldım umarım bu ay olur diye yeniden geldim.
Sat 18 ocak homozigot mutant teshisi kondu suan coraspin kullaniyorum insallah ise yarar

hangi gen homozigot çıktı canım faktör 5 falan mı?

ama benim o gün 5+4 oluyo.aslında ben erken döllendiğini düşünüyorum.çünkü adetten önce öğrendim hamileliğimi.bi de ben 31 günde bir adet görüyorum.

eğer öyleyse bebeklerimiz büyüdüğü zaman ultrasyon görüntülerinde kendini belli eder kilosu falan. doktor söyler. eltim cumartesi doğum yapacak kısmetse 2 hafta önde ilerliyor bebişimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…