2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
her ikiside canım.ve ilk kan vermişim gibi heyecanla sonucu bekliyorum.yerimde duramıyorum.

her anı başka güzel ya :). Benimde vajinadan ultrason ile baktı doktorum. Üstten henüz göremeyebilirim dedi. Ama sanırım her
doktorun bakışı farklı.

kızlar gecen sen ekım annesıydım.sanırım bu senede ekım annesı olucam persembe gunu test yapıcam ayyy ne komık oluyorr

ben dün doktora gittiğimde 5+1 di. sadece keseyi gördü. Pzartesi yani 6+1 de yeniden gittiğimde kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi doktorum. En geç 15 gün içinde kalp atışlarını duymalıyız dedi . Sizinde bilginiz olsun

anladım canım benim dr. gel dedi alırız dedi kalp atışını inşallah da alırız. Allah Hepimize hayırlı gebelik nasip etsin. :nazar:

Aramıza hoşgeldin:emir_bebek:

hoş bulduk hoş buldumm :)) sanırım siz de Bursalıymışsınız, ya ben karar veremedim, erkek doktor mu daha iyi kadın doktor mu, senin İbrahim Bey demişsin, erkek olduğu için garip geliyo mu, normal mi? Bir de ben daha hiç doktora gitmedim kızlar ya, 18 inde gitçem hem kese oluşmuş mu onu görürüz netlik kazanır dedik sadece idrar testi yaptık evde iki kez

Merhabalar kızlar;

Ya aranızda sigara içen varmı? Hamile oldugunuzu öğrendikten sonra ne yaptınız içmemek için? Ben içiyordum dün öğrendim hamile oldugumu hemen paketi attım ama açıkcası zorlanıyorum tüyoları olan varmı aranızda ?

Merhabalar kızlar;

Ya aranızda sigara içen varmı? Hamile oldugunuzu öğrendikten sonra ne yaptınız içmemek için? Ben içiyordum dün öğrendim hamile oldugumu hemen paketi attım ama açıkcası zorlanıyorum tüyoları olan varmı aranızda ?

ben de dün bıraktım kesin olarak ama akşam bi tane içtim, gece rüyamda bile fosur fosur içiyordum üstelik tiryaki falan değilimi( ya da ben öyle zannediyorum) tek özlediğim zaman yemeklerden sonra yaa :KK43:(

ben de dün bıraktım kesin olarak ama akşam bi tane içtim, gece rüyamda bile fosur fosur içiyordum üstelik tiryaki falan değilimi( ya da ben öyle zannediyorum) tek özlediğim zaman yemeklerden sonra yaa :KK43:(

Aynen öyle yemeklerden sonra melul melul bakıyorum eşimin gözünün içine :KK43: ama o kesin kararlı kendide içiyordu ama yanımda içmiyor dünden buyana daha çok zorlanmayayım diye pff yinede zor bir durum :S

canım ben adet olmam gereken günden bir gün sonra gittim gördük keseyi. idrara sıkışık git büyük ihtimal görürsün.

ben de hamileliğimi öğrenmeden öyleydim. su iyidir kan dolaşımını hızlandırır bebişin daha iyi beslenir senden aynen devam et :))

ben çok zorlanmıştım bırakana kadar ama dogumdan sonra hemen başladım dayanamdım

Aynen öyle yemeklerden sonra melul melul bakıyorum eşimin gözünün içine :KK43: ama o kesin kararlı kendide içiyordu ama yanımda içmiyor dünden buyana daha çok zorlanmayayım diye pff yinede zor bir durum :S

benimki içiyo yaaa :KK43: iş yerinde de içiyolar karşımda :KK43:( yazık banaaaa

X