- 31 Aralık 2010
- 126
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende ekım 2012 annesıyım ama kızım erken davranıp eylulde dogdu bende nostaljı yapıyım dedım bır baktım masallah ogrenenler olmus ben 9 subat 2012 de ogrenmıstım cok heycanlıydı ama esıme soylemek ıcın yaptıgım onca plan bosa gıttı o heycanla actım telefonu solıyıverdım valla.sımdı kızım buyudu kocaman oldu..Eki Görüntüle 624456 bu resım 2 ay oncesıne aıt allah sızlerede o gulerı gormeyı asıp etsın ınsallah
canm aramızda 1 gün var bende 4+5 oldum:)günaydın kızlar
bügün tam 4+4 üz bebegimde 4 4lüktür inşallah
günler geçmek bilmiyooooo
ayrıca inatcıkeci listeyi öne alman için kazen le iletişeme gcmen lasım bence özelden mesaj at bence liste önce daha güzel durur hamişler belli olur
merhaba arkadaşlar, bende 4.5 yıldırı evladımız olması için tedavi oluyorum.tüp bebek yaptırdık ve eğer Rabbim nasip ederse sonucu pozitfi olursa ekim annesi olucam inşlhh.Aranızda sohpet etmek için sabırsızlanıyorum neolur dua edin benim için......
canm aramızda 1 gün var bende 4+5 oldum:)
haftaya çarşamba keseyi görcez belki kalp atışlarıda duyulabilirmiş inş. duyarız
ama benim o gün 5+4 oluyo.aslında ben erken döllendiğini düşünüyorum.çünkü adetten önce öğrendim hamileliğimi.bi de ben 31 günde bir adet görüyorum.
sanada günaydın canm inş. duyarız cok heyecanlanıyorumcanım günaydın ben seninle aynı tarihte gebe kaldığım için dr. bana ayın 9da gel dedi kalp atışını alırız dedi sende alabilirsin bu ayın 9 da bebişin kalp atışını
canm günaydın merhaba nasılsın...
bursalısın galiba dimi??
bende öyle canm bursalıyımm
hayırlı olsun babaişin inş. sağlıcakla alırsın kucağına
bende bebişin heyecanından duramıyorum canm bizde çok beklemesekte zorlu süreçler atlattık benm bebeğim tüp bebek ilk denememde tuttu..Günaydın canım Bursalıyım evet. Bebişin heyecanını yaşıyorum. Çok bekledik. Seninde bebeğin hayırlı olsun inşallah.
Doktorun var mı gitmiş olduğun.
bende bebişin heyecanından duramıyorum canm bizde çok beklemesekte zorlu süreçler atlattık benm bebeğim tüp bebek ilk denememde tuttu..
dr um murat erdemir canm tüp dr um o ama sgk anlaşması oladıgından daha sonra değiştircem dr umu sen kime gidiyosun tanıyacakmıyım acaba???
canm bizimde 1.5yılı geçti sayılır herseyin kendine göre bi zorlugu var evet sanki ibrahim beyi duymustum.. sezeryanları filan anadoluda yapıyomus galiba canm..Gözün aydın senin durumunu tahmin edebiliyorum. şuanki heyecanınıda . Ben 1,5 sene bekledim klomen kullandım olmadı. ikinci aşama aşılamaya geçecektik ki kendiliğinden oldu. Süperde oldu. esentepe hastanesinden İBRAHİM AVCI ya gidiyorum. çok memnunum tavsiye ederim. sgk anlaşması var. 21 tl muayene ücretleri tahlilleride uygun. Ama en önemlisi doktor çok pozitif. İnsana ayrı bir enerji veriyor.
canm bizimde 1.5yılı geçti sayılır herseyin kendine göre bi zorlugu var evet sanki ibrahim beyi duymustum.. sezeryanları filan anadoluda yapıyomus galiba canm..
teyzemn kızı anadoluda aml. hemşiresi oda önermişti ibrahim bey diye birini belkide o dr dur belki bende ona devam etcem ama işte tüp olunca her bi dr da kontrolü kabul edermi o var
hipotiroidi,tiroid bezlerinin az çalışması ya da çalışmaması sonucu ortaya çıkan bir durum.vücut bunu kendisi yapıyormuş,ilaç tedavisiinden başka da tedavisi yok,ayrıca bu ilacı ömür boyu kullanmak gerekiyor.eğer hipotiroidi varsa gebeliğe engel olabiliyormuş.ben de 3 aydan fazladır kullanıyorum gebeliği öğrenince doktora danışmam gerekiyor yarın gidicem endokrine,bu sürede kullanmalı mıyım kulanmamalı mıyım bilemedim. internetten baktıklarıma göre hiç ilacı kesen olmamış,inşallah bi zararı olmaz.
kızlaaaar aranızda hipotiroidi olup levotiron kullanan var mı? lutfen cevap verinnnn
şey ımm yani şey dicektim sanırım ben de Ekim anne adayıyım :))
evet canm bi gidip görüşsem ii olabilir aslında..Esentepe tıp merkezi olduğundan sezeryanı orada yapamıyordu. Şimdi hastane olduğundan dolayı sezeryanıda esentepede yapıyor.
Haklısın en azından bi şansını denersin . hayırlısı ile kalp atışlarını duyduktan sonra kendi doktorunun haricinde de gidip bi görüşebilirsin.