- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
merhaba kızlar bende ekım 2012 annesıyım ama kızım erken davranıp eylulde dogdu bende nostaljı yapıyım dedım bır baktım masallah ogrenenler olmus ben 9 subat 2012 de ogrenmıstım cok heycanlıydı ama esıme soylemek ıcın yaptıgım onca plan bosa gıttı o heycanla actım telefonu solıyıverdım valla.sımdı kızım buyudu kocaman oldu..Eki Görüntüle 624456 bu resım 2 ay oncesıne aıt allah sızlerede o gulerı gormeyı asıp etsın ınsallah
merhaba kızlar bende ekım 2012 annesıyım ama kızım erken davranıp eylulde dogdu bende nostaljı yapıyım dedım bır baktım masallah ogrenenler olmus ben 9 subat 2012 de ogrenmıstım cok heycanlıydı ama esıme soylemek ıcın yaptıgım onca plan bosa gıttı o heycanla actım telefonu solıyıverdım valla.sımdı kızım buyudu kocaman oldu..Eki Görüntüle 624456 bu resım 2 ay oncesıne aıt allah sızlerede o gulerı gormeyı asıp etsın ınsallah
nurcan slm cnm nasılsın
heralde bana seslendin:))))iyiyim valla bu gün kafamdaki soru işaretleri gitti, doktora gittik ve keseyi gördük, inşallah hep böyle sağlıklı gelişir bütün süreçler..sen nasılsın???
gözünüz aydın çok sevindim bende cuma görmüştüm keseyi Allah ahmdolsun ama bebek görünmemişti sende bebiş göründümü bide ne zman gel dedi tekrar
maaşaallah ne kadar güzelmiş kızınız, Allah bağışlasın..
cnm maaşallah güzel kızına amin bizde hayırlısyla o günelri görürüz inş bnm de bi oğlum var 2011 şubat:)doğumlu şimdi ikinci meleğime hamişim inş sağlıkla ilerler bende sanırım eylül sonuna doğru tahmini doğum çünkü sezeryan olucak nasip olursa ilk doğumdan dolayı sağlıkla büyüsünler hepsi
anladım cnm aynı durumdayız yani zaten aramızda bir gün var:)bebek görünmedi cnm, 2 hafta sonra tekrar gel dedi, o zaman hem görünür hem kalp atışları duyulur dedi, hem de bazı testler yapılacakmış, ne olduğunu bilmiyorum ama görecez bakalımm..
cnm belki geç döllenemdir ve daha çok yenidir hamileliğin içini ferah tut katlanarak artar inşselam arkadaşlar ...Betahcgm 79 çıkmış ...Satım 8 ocak ...Değer hkk. yorum yapabilecek olanınız var mı ...4 gün önce 28 idi...Sanki yavaş ilerlemiş gibi geldi bana ..
ınsallah canım.benı 18 ekımdı ama 8 eylulde dogdu acelecı kızım
5+5 haftalik hamileyim..dogum tarihim 2ekim.
yaw su yazilarinizin altina yazilan su kadar hamileyim bebegin özelliklerini gösteren yazilari nereden buluptA
yapiyorsunuz.daha yeniyimde bilmiyorum
5+5 haftalik hamileyim..dogum tarihim 2ekim.
yaw su yazilarinizin altina yazilan su kadar hamileyim bebegin özelliklerini gösteren yazilari nereden buluptA
yapiyorsunuz.daha yeniyimde bilmiyorum
hayrlı olsun canım ...Rabbim sizi korusun...Tebrik ederim...
offf göremedik kalp atışlarını yaa perşembe terkrar gideceğim bakalım ne olacak sabaha kadar uyuyamadım sitresten:18:...doktor ultrasyonla bakıyordu orda atış gibi birşey gördüm ... Bir baktım gene yavaş ya budamı gidecek şimdiiiii demişim doktoraHani derler ya bu damı gol değil derler ya işte öyle oldu ay bakamıyordum ultrasyona sonra doktorum bir saat bana onun bana doku olduğunu kalp atışı olmadığını anlattı...ondan sonra rahatlamışım bakalım perşembe nasıl gelecek:18:.Çok şükür annemler gelecek memleketten en azından vaktim geçer destek olurlar bana
amin canim insallah hakkimizda hep hayirlisi olsun.tesekkürler..profilimde kisisel bilgiler bulamadim yada ben beceriksizim:))