- 28 Eylül 2011
- 1.355
- 5
- 40
ayyyy çok sevindim canım.bende çarşamba gidicem inşallah bende görebilirim.
merhabalar,
ben de kısmet olursa ekim annesi olucam Allah'ın izniyle :)
bursada kimler hangi doktora gidiyor yardımcı olabilir mi lütfeeennnn????????????
insan hep bi ilerisini merak ediyor, silik çizgi görüyorsun hemn doktora gidiyorsun, kan testinde çıkıyor, kese görünmüyo. sonra keseyi göreyim içim rahat edecek diyorsun, kese görünüyo, içi boş gibi..sonra onu görüyorsun kalp atışını duyayım diyorsun, 9 ay boyunca böyle gidecek heralde..ben de aynıyım, hepimiz öyleyiz:))))aslında akışına bıraksak daha rahat olacaz daa işte olmuyo::))))inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız hepimiz...
çok heyecanlıyım ya ilk bebeğim ve 1,5 sene uğraştan sonra oldu. İnşallah hayırlısı ile sağlıklı olarak alırız bebeklerimizi kucağımıza .
çarşamba günü gelmez şimdi sana
gelmiyo zaten sorma.bide naptım biliyo musun evde bir tane test kalmıştı demin onu yaptım kopkoyu 2 çizgi çıktı.
10 gün önce silik çıkmıştı bi daha da hiç yapmamıştımhevesimi aldım şimdi.
gelmiyo zaten sorma.bide naptım biliyo musun evde bir tane test kalmıştı demin onu yaptım kopkoyu 2 çizgi çıktı.
en güzelini yapmışsın :) için rahatlamıştır. ben idrar tahlilinden sonra emin olmak için bide kan tahlili yaptırdım sen iyi dayanmışsın
İsteyip isteyip 2.çizgiyi göremedikten sonra o çizgiyi kopkoyu görmek harikaaaaa
İnatcikeci verilen bilgiler sayfa aralarında kalıyor onu birinci sayfaya taşıman mümkün mü?cok sey mı istedim ?
ne dayanması kız
26 aralıkta test yaptım silik çıktı
27 aralık beklenen adet günümdü ama pazara denk geldi oturdum totomun üstüne
28 aralık koşa koşa kan vermeye gittim 174.0 çıktı
30 aralık tekrar kan verdim 444.4 çıktı
1 şubat tekrar kan verdim 1209.0 çıktı
şimdi yarın yine vercem 8000 küsürlerde bekliyorum bakalım.
çarşambada doktora gidicem zaten 12000 küsürlerde olur o gün de.
insan hep bi ilerisini merak ediyor, silik çizgi görüyorsun hemn doktora gidiyorsun, kan testinde çıkıyor, kese görünmüyo. sonra keseyi göreyim içim rahat edecek diyorsun, kese görünüyo, içi boş gibi..sonra onu görüyorsun kalp atışını duyayım diyorsun, 9 ay boyunca böyle gidecek heralde..ben de aynıyım, hepimiz öyleyiz:))))aslında akışına bıraksak daha rahat olacaz daa işte olmuyo::))))inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız hepimiz...
yok sen benide geçmişsinama insan dayanamıyor ya gerçekten bekliyorsun ve beklediğin gün geliyor. Ayrı bir heyecan. Şimdi bekle bakalım çarşambayı oyalayalım seni buralarda biraz :)
kan değerlerinize maşallah kızlargüzel güzel artsın inşallah.
ben hala test yaptırmadım. yarın da regl olmazsam testi yaptıracağım. umarım güzel sonuçlar gelir ve sizlerle paylaşırım.
ben kısa süreli bir gebelik yaşamıştım, sadece regl tarihim geçince 31.gün üzerine bhcg' ye baktırdım, 900 küsürdü. o sonucumu alıp dr' a gittim, başka hiç kan değerime baktırmadım, dr istemedi.
siz neden bu kadar sık baktırdınız arkadaşlar, dr mu istiyor?
merhaba arakadaslar bende 3+3 de ögrendim hamile oldugumu adet tarihimden 2 gün önce bugun tam 4 haftalık ama henüz doktora gitmedim 31 ocakta hcg 88 02 subat 288 cıktı degerim ama içim rahat etmiyor cumartesi 4+5 de randevu aldım doktora gitmek için daha erken mi yoksa cumartesiden önce bi beta hcg de yaptıram mı diyorum
canım sağlıklı bir gebelikde beta hcg hormonunun 2 günde bir 2 ye katlaması gerekiyor.ben ondan yaptırdım.
Anne Adı Yaş Şehir SAT Doğum Tarihi Kaçıncı Çocuk Cinsiyeti Bebeğin Adı tuana202 28.09.2013 karma_x 28.09.2013 ege6 01.10.2013 nurberra 27 İstanbul 26.12.2012 02.10.2013 2 red2000 26 29.12.2012 05.10.2013 inatcikeci 26 Yozgat 28.12.2012 05.10.2013 1 ceren - eren saoz 27 30.12.2012 06.10.2013 1 betyvilma 23 İstanbul 04.01.2013 11.10.2013 1 defne46 30 Ankara 04.01.2013 12.10.2013 1 defne - çınar