kızlar merhaba ben aslında eylül topiğindeyim ama onlar biraz önden gidiyor ben geride kaldım benim sarkabilir zaten o yüzden buraya geldim
ben en son geçen perşembe gittim kesemizi gördük hayırlısıyla doktor 20 şubata gün verdi ama biraz ileri bir tarih gibi geliyor bana kalp atışları için bilemedim :18::18:
liste hazırlamışsınız ben kaçırdım oraları..
nurcan_odtu
sat 25 aralık 2012
doğum tarihi 02 ekim 2013
ilk bebeğim
düzcede yaşıyorumm..
canım benimkide 25 aralık benimki 1 ekim görünüyor bak şimdi acaba senin kimi benimkimi doğru
merhaba arakadaslar bende 3+3 de ögrendim hamile oldugumu adet tarihimden 2 gün önce bugun tam 4 haftalık ama henüz doktora gitmedim 31 ocakta hcg 88 02 subat 288 cıktı degerim ama içim rahat etmiyor cumartesi 4+5 de randevu aldım doktora gitmek için daha erken mi yoksa cumartesiden önce bi beta hcg de yaptıram mı diyorum
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım , bugün öğrendim hamile oldugumu ve 5 haftalık hamileyim yani Ekim annesi olucam Allah'ın izniyle.Allah herkesin gönlüne göre versin..
canım benimkide 25 aralık benimki 1 ekim görünüyor bak şimdi acaba senin kimi benimkimi doğru
Hoşbuldum arkadaşım çok teşekkür ederim. Amiin inşallah cümlemizin..
hayırlı olsun. esentepe hastanesinden İBRAHİM AVCI ya gidiyorum. tavsiye ederim.
tam olarak ne kadarlık hamilesin ? son sat tarihin ne dir?
canım listeyi en baş sayfaya koyamıyorum ki.bilmiyorum yani.bilen varsa söylesin yapalım.
sende benim gibi arada kalmışsın evet eylül ler biraz önde bencede 20 şubat çok geç 12-12 deseymiş özelse belki 10 günlük kontrol süresini geçirmek içindir ücret için yani
Ya bugün ilk öğrendiğimde okadar garip hissettim ki kendimi ilk çocuğum olacak inşallah öğrendiğim zaman oturup hüngür hüngür ağladım halada kendimi garip hissediyorum.Eşimle çok istiyorduk olduda çok şükür ne bileyim yinede acayipim sizlerdede öyle oldumu :))
Ne guzel her gecen gün 2013 Ekim anneleri olarak çoğalıyoruz:))yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Gercekten acayip bir his annelik,ozellll.Ben normalde cok duygusalimdir şimdi bir de hamileleik eklenince yani bilmiyorum daha şimdiden etkisi olur mü ama ciddi derecede herseye ağlayasım var.Sizde durum nasil?
ben de demet haytoğlundan randevu aldım teşekkür ederim tavsiyen için :))
Daha doğrusu 5. haftanın içerisindeymişim ama ultrasonda görünmesi için ayın 12'sinde gideceğim tekrardan.