2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar kalbimiz sizinle...her sey cok guzel olacak insallah, habersiz birakmayin...anne olmak cok guzelmis hepimize Allah tadini cikarmayi nasip etsin...

Kesinlikle cnm rabbim tum isteyen kardeslerime nasip etsinannelik mükemmel bisey yavrularimizada saglik versin mevlam

Yazyagmuru ve lina allah yardimciniz olsun bir nefeste kurtulun insallah dualarim sizlerle ve henuz dogum yapmamis arkadaslarla :KK66:

benim sancılarım buraya yazdıktan sonra geçmişti zaten nstde de çıkmadı sancı doktor cumartesi tekrar çağırdı malesef o günde olmazsa pazartesi yada salı doğumu başlatacakmış çok bunaldım çok sorandan edenden bıktım stres oldum bir tek ben kaldım bu arada burda doğuramayan:KK37:

benim sancılarım buraya yazdıktan sonra geçmişti zaten nstde de çıkmadı sancı doktor cumartesi tekrar çağırdı malesef o günde olmazsa pazartesi yada salı doğumu başlatacakmış çok bunaldım çok sorandan edenden bıktım stres oldum bir tek ben kaldım bu arada burda doğuramayan:KK37:

bende varım canım yalnız değilsin merak etme :)) ama 3 4 kişi kaldık sanırım..

Merhaba kizlar, cok sukur ben de ogluma kavustum pazartesi sabahi . Annelik ne guzel ne farkliymis...dogum hikayemi de yazacagim...hepinizi ve bebeklerinizi cok opuyoruz benim oglanla :)

Kızlar girenedim iki gündür :))) ancak girebildin sezeryan oldum suni sancı şstemedim çünkü bir santim açıklık vardı çok azdı epidural oldum sezeryan yani:))) iki gündür hadtanedeyi yarın çıkıyoruz bugünde odamız süslendi fotocu geldi yarında evimize inşşş:))) benim ilk gece çok ağrım oldu sürekli ağrı kesici yapıldı bugün gaz sancım vardı geceye doğru oda geçti tabi ağrım var yine ama ayağa kalkıyorum:))) sütüm bugün gelmeye başladı:))) kızımka birbirimize alışmaya çalışıyoruz:))))

Kizlar ben dogurdum... Cok kolay bir dogum oldu sukurler olsun..
Simdi bebisim yanimmda.. surekli uyuyo emziremiyorum. sadece bir kez emzirdim cuk cuk cekti.ama simdi olmuyo bir turlu..
Harika bir duyguuu.. darisi bebisini bekleyen tum annelere..

oh gözünüz aydın kurtuldun :) allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımız...

kızlar çok feci bi sancıyla uyandım, bi baktım karnımda taş gibi yerimden zor kalktım, tuvalete gittim hemen.. herhangi bişey yok... yalancı sancı galiba dedim ama odama tekrar döndüğümde o sancıyla beraber benden sıcak sıcak bişeylerin altığını farkettim. bi baktım sırılsıklam olmuş o bölge, üstüne bi de öyle bi akıntı gelmiş ki bembeyaz ve sümük gibi yine.. kv.me söyledim çamaşırım felanda ıslanmış, pedden bile geçmiş.. halen bişiler akıyo sanırım hastane yolları göründü bana.. Dualarınızı eksik etmeyin emi..

Nstdeyim suan ve sancilar siklasti.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, inşallah hamilelik çilen bitiyordur şu sıralar. bebişini kokluyorsundur...

Tek olur musun canım ben de varım :)

haydi doğumu bekleyenleri listeleyelim..

1-lina0156
2-tarife
3-gemifree

var mı artıran????

kızlar çok feci bi sancıyla uyandım, bi baktım karnımda taş gibi yerimden zor kalktım, tuvalete gittim hemen.. herhangi bişey yok... yalancı sancı galiba dedim ama odama tekrar döndüğümde o sancıyla beraber benden sıcak sıcak bişeylerin altığını farkettim. bi baktım sırılsıklam olmuş o bölge, üstüne bi de öyle bi akıntı gelmiş ki bembeyaz ve sümük gibi yine.. kv.me söyledim çamaşırım felanda ıslanmış, pedden bile geçmiş.. halen bişiler akıyo sanırım hastane yolları göründü bana.. Dualarınızı eksik etmeyin emi..

ayy cnm gozunaydın benı yalnız bırakıyorsunuz ya ben nıye dogmuyommm

Kizlar ben dogurdum... Cok kolay bir dogum oldu sukurler olsun..
Simdi bebisim yanimmda.. surekli uyuyo emziremiyorum. sadece bir kez emzirdim cuk cuk cekti.ama simdi olmuyo bir turlu..
Harika bir duyguuu.. darisi bebisini bekleyen tum annelere..

normal doğummu cnm

kızlar gece 3.30dan beri sancım var çok şiddetli bir sancıyla uyandım sonra aralıklarla kasılma ve adet sancıları gibi sancılarım devam ediyor 8de hastaneye gidicem belim çok ağrıyor bakalım hayırlısı inşallah yalancı değildir de doğururum

ayy benı tek bıraktınızz yaa

cnm benımde nst de cıkmadı bende sıkıldım bıktım doğuramamaktan yarında ben gıtcem ama ben sunı sancı almak ıstemıyorum bı dr arkadaş var onunla goruştum alma dedı

bende varım canım yalnız değilsin merak etme :)) ama 3 4 kişi kaldık sanırım..

oh gözünüz aydın kurtuldun :) allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımız...

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, inşallah hamilelik çilen bitiyordur şu sıralar. bebişini kokluyorsundur...

Tek olur musun canım ben de varım :)

haydi doğumu bekleyenleri listeleyelim..

1-lina0156
2-tarife
3-gemifree

var mı artıran????

cnm benımde nst de cıkmadı bende sıkıldım bıktım doğuramamaktan yarında ben gıtcem ama ben sunı sancı almak ıstemıyorum bı dr arkadaş var onunla goruştum alma dedı

hihi:KK1:
sizi bulduğuma sevindim bende siz de doğurmuşsunuzdur diye düşündüm yalnız değilmişim ama bu gidişle yalnız kalıcam:KK31:
sevgimm senin de günün yeni bitti doktorun bekleme kararı alabilir bebeğin suyu yeterliyse 10 gün bekleme süresi varmış canım daha sağlıklı oluyormuş öyle normal şartlarda beklemek ama umarım çok bekletmezler bu gidişle kasım annesi olucaz

hihi:KK1:
sizi bulduğuma sevindim bende siz de doğurmuşsunuzdur diye düşündüm yalnız değilmişim ama bu gidişle yalnız kalıcam:KK31:
sevgimm senin de günün yeni bitti doktorun bekleme kararı alabilir bebeğin suyu yeterliyse 10 gün bekleme süresi varmış canım daha sağlıklı oluyormuş öyle normal şartlarda beklemek ama umarım çok bekletmezler bu gidişle kasım annesi olucaz

evet cnm kasım annesı bende doğurmadım acılmam bıle yok sadece bacaklarımın arası benı delırttı ayrık ayrık yurumeye başladım tasla ezmış gıbıler cnm bende yarın dr la konuşcam sunı sancı ıstemıyorum beklıycem

cnm baksana yazyagmuruda aramızdan ayrıldı ve sona kalmak cok kotu bişey stress bende doğuramıycam kendı sancımı beklıycem eger olmazsa sezeryan olmak zorunda kalcam sunı sancı ıstemıyorum cnm

Slm kızlar çok aziniz kaldı dogurmayan ama
sikmayin canınızı bebek dogunca hamilelik
çok eskide kalmış gibi oluyor...allah hakkinizda
hayirlisini versin kızlar bizde bugün saglik ocağına
gittik topuk kanı için 2 günde minik kizim270 gram almış

Slm kızlar çok aziniz kaldı dogurmayan ama
sikmayin canınızı bebek dogunca hamilelik
çok eskide kalmış gibi oluyor...allah hakkinizda
hayirlisini versin kızlar bizde bugün saglik ocağına
gittik topuk kanı için 2 günde minik kizim270 gram almış

maaşallah cnm....

slm kızlar.bende 21.10.2013 9:55 te dünya tatlısı oğlumu epidural sez. ile kucağıma aldım.rabbim tüm bekleyenleri kavuştursun..

X