allah sizide bi avazda kurtarır inşallah bebeklerinizi kucagınıza aldıgınızda o duygu tarif edilmez ben ikinci kez aynı duyguyu yaşadım allah sizede yaşatsın melegim karşımda şimdi 10 gün önce yaşadıgım sıkıntıları unuttum bile sizde bu bekleyişinizi sıkıntılarınızı unutacaksınız emin olun
bizim ilk olunca birde nasıl olacak ne olacak gibi düşünceler de var o da bizi etkiliyor rabbim bekeleyen herkesi sağ salim kurtarsın inşallah
senin de bebeğini allah analı babalı büyütsün
amin canımmmm inşallah..allah sizide bi avazda kurtarır inşallah bebeklerinizi kucagınıza aldıgınızda o duygu tarif edilmez ben ikinci kez aynı duyguyu yaşadım allah sizede yaşatsın melegim karşımda şimdi 10 gün önce yaşadıgım sıkıntıları unuttum bile sizde bu bekleyişinizi sıkıntılarınızı unutacaksınız emin olun
nette bi yazı okumuştum, erkek beyni kadın beyninden pahalı diye övünen erkekler boşuna böbürlenmesinler. Erkek beyninin pahalı olması hiç kullanılmamış olmasından ibarettir diyeyaa bu erkekler ne enteresan yaratıklar beru gedizin programına bir adam çıkmış karısını dövmüş alkol almış kadın da sığınma evine yerleşmiş bıkmış tabi bu heriften şimdi de seviyorum diye zırlıyor be adam seviyodun niye dövüyon
sinirlerimi bozdu pis adam zaten bu tür programları hiiç sevmem sıkıntıdan evde ses olsun diye açtım moralimi bozdu en iyisi radyoyu açayım
benimkinin son günü beklediğinden de şüpheliyim benhaftaya pzts kendi doktor amcamızı bekliyoda olabiliriz. ya da zorla çıkartılmayı bekliyodur sıpa sendeki kazı çalışmaları bendede mevcut, içerde şantiye kurdular sanırım, işi gücü yolunda olunca çıkıpta napıcam diye düşünüyolardır. cuma günü acilde komple muayene ettiği için gidip gitmemekte kararsızdım ama şimdi bu akıntı ve ağrı olunca gitme fikri daha olumlu geldi. enfeksiyonsa fitil felan verir.
hahayamin canımmmm inşallah..
oyyy ne tatlıdır şimdi o cennet kokulu
nette bi yazı okumuştum, erkek beyni kadın beyninden pahalı diye övünen erkekler boşuna böbürlenmesinler. Erkek beyninin pahalı olması hiç kullanılmamış olmasından ibarettir diye
Kizlar ben burdan cikmiyorum diyebilirim. Fakat laptopum bozuldugu icin telden giriyorum.
Giris yapmak zor geliyor.okuyor cikiyorumesim de birak artik su teli elinden diyor surekli
Beklemedeyim ve kendimi dinlemede surekli.. benim de kasigimin tam ortasinda bi agri var ama siddetsiz normal bi agri.
Bir de buyuk tuvaletim varmis gibi hissediyorum. Surekli wc ye gidiyorum. Karnimda kasilmalarim oluyor ara sira.
Dun gece de belime ve karnima sancilar girip cikiyordu. Yarim saat surdu gecti. Devami gelmiyor.. Herkes ariyor soruyor mesajlar..
Bende hala tik yok.. Esim desen benden stresli.. gun icerisinde heyecanla ariyor ama bende bisey yok. Dr.umu da aramadim daha..
Prs gunune kadar tekrar kontrole gitmem lazm..
Yazyagmuru canim insaAllah dogum sancilaridir.. bele vuran agrilar yaklastiginin habercisi..
Ben birazdan gidiyorım kontole bakalım neler diycek gelince görüşürüz gideyimde süsleneyimnst gircem ama hiç sancım falanda yok bakalım bu sefer be çıkcak ben yok diyorum ya kesin çıkar:)))))gelince görüşürüzz
allah sizide bi avazda kurtarır inşallah bebeklerinizi kucagınıza aldıgınızda o duygu tarif edilmez ben ikinci kez aynı duyguyu yaşadım allah sizede yaşatsın melegim karşımda şimdi 10 gün önce yaşadıgım sıkıntıları unuttum bile sizde bu bekleyişinizi sıkıntılarınızı unutacaksınız emin olun
hahay
hadi hayırlısı senin kaç günün geçti
benim taa bebekliğimden beri enfeksiyon sorunum varmış kuzu ama hamileliğimi şükür rahat geçirdim. ama şu son 1 aydır bnmde habire tekrarlıyo bende sinir oluyorumgit git belki enfeksiyondur dediğin gibi bir ilaç filan veriri hoş ben kullanıyorum da yine de tekrarlıyor sinir oldum
aynene yaa içerde iyi bir saha kurdu bunlar işleri yolunda ondan çıkmıyor sanırım neyse bu kadar bekeldi perşembeyi beklesin bari doktorum o zaman göreve başlıyor
benim kasılmalar hiç geçmiyo canım ya 1 hafta oldu bugün ve halen devam ediyo. Bel ağrımda oluyodu ama bugünkü bi değişik oldu. sen büyük tuvaletin var gibi hissediyosan yine iyi ben günde 3 defa çıktığımı biliyorumKizlar ben burdan cikmiyorum diyebilirim. Fakat laptopum bozuldugu icin telden giriyorum.
Giris yapmak zor geliyor.okuyor cikiyorumesim de birak artik su teli elinden diyor surekli
Beklemedeyim ve kendimi dinlemede surekli.. benim de kasigimin tam ortasinda bi agri var ama siddetsiz normal bi agri.
Bir de buyuk tuvaletim varmis gibi hissediyorum. Surekli wc ye gidiyorum. Karnimda kasilmalarim oluyor ara sira.
Dun gece de belime ve karnima sancilar girip cikiyordu. Yarim saat surdu gecti. Devami gelmiyor.. Herkes ariyor soruyor mesajlar..
Bende hala tik yok.. Esim desen benden stresli.. gun icerisinde heyecanla ariyor ama bende bisey yok. Dr.umu da aramadim daha..
Prs gunune kadar tekrar kontrole gitmem lazm..
Yazyagmuru canim insaAllah dogum sancilaridir.. bele vuran agrilar yaklastiginin habercisi..
süslen bakalımBen birazdan gidiyorım kontole bakalım neler diycek gelince görüşürüz gideyimde süsleneyimnst gircem ama hiç sancım falanda yok bakalım bu sefer be çıkcak ben yok diyorum ya kesin çıkar:)))))gelince görüşürüzz
4 gunum gecti canim. Benim 17 senin 19 du. :)
Benim bebis ultrasona gore geriden geldiigi icin dr.um gununun gecebilecegini soyledi.
Son gunum cuma. Cumaya kadar b ekleyip tekrar doktora gidecegim. Ama doktorumla bi gorusmek istiyorum.
Biraz tedirginim. Suyundan korkuyorum..
senin de durumun benimki gibiymiş bana da öyle dedi doktorum ben de perşembeyi bekliyorum umarım sorun olmaz
benim taa bebekliğimden beri enfeksiyon sorunum varmış kuzu ama hamileliğimi şükür rahat geçirdim. ama şu son 1 aydır bnmde habire tekrarlıyo bende sinir oluyorumilaç kullanmak istemedikçe ya fitil ya toz veriyolar. hayırlısıyla doğumu da atlatsaydık..
bencede bari bu kadar bekledi az daha dursun bari içerde, el öpmek için çıkcak nasılsa
benim kasılmalar hiç geçmiyo canım ya 1 hafta oldu bugün ve halen devam ediyo. Bel ağrımda oluyodu ama bugünkü bi değişik oldu. sen büyük tuvaletin var gibi hissediyosan yine iyi ben günde 3 defa çıktığımı biliyorumbak şuan yazarken yine ağrı başladı azcık rahatlamıştım. karnım taş gibi oldu ve belimle karnım ağrıyo. Ama doğum sancısı olduğunu sanmıyorum, yine kandırıyo bu sıpa beni :95:
süslen bakalımhayırlısı olsun kuzum, güzel haberler bekliyoruz :)
Kızlar bende çıkıyorum, saçımı başımı toplayım duştan çıktığım gibi duruyo, kendi halinde kurusun diye ellememiştim. Sonrada çamaşırlarımı toplayıp yerleştiricem ve akşama yemek yapıcam. Bu hantallıkla ancak bitiririm zaten
InsaAllah bir sorun olmaz.
Bebegimde bir sorun yoktu. Son kontrolumde cati muayenesi oldum.
Bebek kanala inmis.normal dogum yapabilirsin dedi dr.um. suyu hareketleri iyiydi..
Ama simdi uzerinden baya zaman gecti. On gun kadar. Ben biraz stres oldum..
InsaAllah su onumuzdeki bi kac gunde sancilarimiz gelir.. gonlum her zaman normal dogumdan yana
Ama kendimi hic sartlamadim. Belli olmuyor. Hayirlisi ne ise o olsun.. saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim
Az agrili az sancili hayirli dogumlarimiz olsun insaAllah.. dua edelim..
bende en son geçen pazartesi gitmiştim hala kanala inmemiş hiç inecek gibi durmuyor dedi doktor ama yinede belli olmaz dedi ama ben anlıyorum hala aynı yerde sıpa indiği filan yok suyu da iyiydi o zaman umarım hala iyidir bende normal düşünüyorum beklemedeyim o yüzden ama ben çatı muaynesi olmadım ya müsait değilsem diye de düşünmeden edemiyorum yaaa
Senin stresin daha da coktur. Cati muayenesi olsaydin biraz daha rahatlamis olurdun. Belirsizlik dusundurtuyor insani.
Simdi sen hem dogumunu dusunuyorsun hem de cati muayenesi olmadigin icin durumunu merak ediyorsun..
InsaAllah hersey normaldir. Sikma canini.. Bebegin kanala inmesi ise anlik birsey.. belki de inmistir..
Az once anneme akintimin seklini soyedim. Yaklasiyor diyo ama bakalim..
Benim de akintim iki gundur degisti.. enfeksiyon kapmistim ben dr.um fitil vermisti. Daha sonra azaldi..
Simdiki akintim jel gibi iki gundur bu sekilde.. ama sancilarim cok duzensiz.. hayirlisi..