2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aç bırakma kendini acıkınca hemne ye birşeyler benim 2 haftadır çok iştahım var ve acıkınca başım dönüyor fena halde
bence de öyle söyle ben öyle diyorum kimse birşey diyemiyor o zaman
iştah benimde açık maşallah, hatta hiç kapanmıyo neredeyse
burda öyle söylememin tek zararı olur, o da sende günü dolmadan doğurdun derler. Millet o kadar cahil ki, seni anlayabilcek insan sayısı bi elin parmağını geçmez

aminnn canımmm..
kuzu ya suni sancı nasıl bişey çok mu şiddetli dedikleri gibi :26:

sağ salim kavuşmuşsun ya yavruna sende sağlıklısın önemli olan o bende ondan korkuyorum suni sancının başarısız olmasından

canım zaten öyle millete bakma sen erken olsa içerde tutamadınmı gününe kadar derler geç de olsa bir türlü doğuramadın derler sanki insanın elinde de

Ben bugün alıntı yapmayı beceremiycem galibabende temizlik yapıyorum bugün tabi yaptığıma temizlik denirse annem yapıyo ben arkadında dolaşıyorum:)))) bi yatıyorum bi kalkıyorum :))) benim iştahımda açıldı ve benimde acıkınca başım dönüyo ve yedikten sonra bi sürede devam ediyo galiba kanşeketi yerine oturdna kadar oluyo ( bide bugün acayip öidem bulanıyo ha çıkardım ha çıkarcak gibiyim tam boğazımda duruyo çok kötüyüm(((( ama sancım yok:))))))) yarında kontrol var bakalım son kontorülümüz:))

aminnn canımmm..
kuzu ya suni sancı nasıl bişey çok mu şiddetli dedikleri gibi :26:
Kızlarr ben de yarın doktorumu suni sancıya ikna etmek istiyorum,gerçi bu bnm kararım ama aksi veya beni korkutacak bişey söylerse diye endişe etmiyor değilim..Sezeryan çok kolay ama normal doğumu denemedim demeyeyim isyorum,yurtdışında heryerde ilk doğum da olsa bnm şartlarımdaki birine suni sancı çekinmeden veriliyor da bu özel hastanelerde neden hemen sezeryana başvuruluyor anlamıyorum:26:

kız bende geçen pazartesi kontrole gittiğimde öyle diyodum ama bu gidişle son değil belli hiç doğuracak gibi değilim

bence söyle canım sezaryen kolaylarına geliyor lilyped de tamamen suni sancıyla doğum yaptı günü geçince hatırlarsan sen de yapabilirsin bence
hm benim doktorum da önce suni sancı deniyor ki özel hastane orası da komşum da aynı doktorda kendi sancısı olmadan suni sancıyla doğurdu

birde benim eşim tutturmuş ben sezaryeni hiiç estetik bulmuyorum orası hep iz olacak o da bana itici geliyor diyor bende ya mecburen olursam dedim o zaman durum başka onu demem ama normali denemeden sezaryen olmanı istemiyorum diyor ee benimde aklıma takıldı şimdi ya mecburen de sezaryen olsam beğenmezse itici bulursa

hadi ben kaçtı eltimlere gidiyoruz bu gidişle ben gezmede doğururum haa hergün biryerlerdeyim bugünlerde hayırlısı bakalım

Ben sezeryani en başta ameliyat gibi görüyorum ki öyle zaten ve beni korkutuyor,sezeryan olursa mecburem belden iğne de olacak onu da istemiyorum ve karın kısmımız hep hassas olacak Doktorum suni sancıyı çekersin sonra sezeryan olursun diyor kestiriyor atıyor,ben en azından denemedim demem yarın kararlı gidicem en güzeli..

canım zaten öyle millete bakma sen erken olsa içerde tutamadınmı gününe kadar derler geç de olsa bir türlü doğuramadın derler sanki insanın elinde de
evet aynen öyle canım. bi de hep diyorum ya burası küçük yer cehalet diz boyu. insanlar uğraşılcak türden değil. sen birine iyi niyetinden selam verirsin o da suistimal etmek için ilk fırsatta senin adını kullanır. Allah hayırlısıyla kavustursunda insanların çeneleri de umrumda değil.
benimde oluyo baş dönmem hafiften. özellikle geceleri daha çok hissediyorum, sanırım akşam yemeğinden sonra yemek yemediğimden oluyo. yemek yesem bu kezde mideden hiç huzur bulamam. zaten yeterince sağa sola dönüyorum uyudum diyemiyorum bile.. Mide bulantısının derdi neyse bugün çok arttı benimde.. bakalım yarın doktorun ne dicek, inşallah güzel şeyler duyarsın canım..

Şansını dene bakalım canım. Eğer doktorun normal yanlısı bi insansa, senin alacağın suni sancının sana faydası olup olmayacağına göre değerlendirip sezeryana öyle karar verir. Ama normali destekleyen biri değilse sancın yok der alır sezeryanla. İnşallah gönlünden geçen hayırlısıyla olur canım..

o ne demek öyle ya, mecburen olsan da iz olcak sonuçta ve senin elinde olan bişey değil. gerçi şu da var, şimdiki sezeryan ameliyatlarında çok ufak bi kısım kesiliyo. 0 kadarını bile sen nasıl kabul edebiliyosan eşininde öyle katlanması gerek. 0 iz en mükemmel duygunun izi sonuçta.. :)

Merhaba kizlar, size veda edeyim dedim kisa bir sureligine; elbette "elveda" degil bu :) hakkinizi helal edin, cok seyi paylastik burada, her sey icin hepinize tesekkur ederim...
Yarin sabah cok erken sezaryene giriyorum, insallah iyi haberler verecegim sizlere...dogum hikayemi de kismetse yazarim en kisa zamanda...
Hepinizi ve bebislerinizi coook opuyorum, herkesin gonlunden gecirdigi sekilde ve zamanda dogum yapmasini tum kalbimle diliyorum. Umarim herkes sag salim sekilde bebeklerine kavusur...
Gorusmek uzere, kalin saglicakla guzel anne adaylari ve anneler...

Normali sonuna kadar destekliyor ama suniye karşı malesef..Bakalım yarın beni ne bekliyor..Allah doğum yapanlarımızın da bizim gibi bekleyenlerin de yar ve yardımcısı olsun inşallah..

Canım Allah yardımcın olsun, bir avazda sağ salim kurtarsın bebişine kavuştursun inşallah..
Doğumdan sonra ilk fırsatta güzel haberlerini bekliyoruz, inşallah herşey dilediğince gerçekleşir.
Sizde sağlıcakla kalın bebişinle, görüşmek üzere

Normali sonuna kadar destekliyor ama suniye karşı malesef..Bakalım yarın beni ne bekliyor..Allah doğum yapanlarımızın da bizim gibi bekleyenlerin de yar ve yardımcısı olsun inşallah..
Yav doktorlarda acayip he Kimisi sezeryan istesekte suninin etki etmesini bekler, kimiside suni istesekte vermez. Hayırlısı ne ise o olsun canım ya.. Şansını dene belki uygun bulur suni sancıyı..

Allah yardımcın olsun ssğsalım ıkınızde kurtulursunuz inş
Hayırlı haberlerını beklıyrum canım
Kız eşin senı motıve edıyo ne güzel işte

evimi temizleyip geldim bu arada 2 kişi aradı doğurmadın mı diye
3.yü yani annemi de ben arayayım dedim ne de olsa birazdan o da arar doğurmadınmı dye ben erken davranim dedim
sizde ne var ne yok

aynen benimde telefonum susmadı bugün herkes diyo bu hafta sonu dogurursun diye bekledik..
ama benim oglusumun gelmeye niyeti yok gibi.. canım seninde takvimin bitmis kac gün gecti?

canım ya sen simdi böle yazınca bi tuhaf oldum
insallah canım saga salim kurtulacaksın, bebisine kavusacaksın yarın.. icini ferah tut herseyin hayırlısı olsun inşallah.. dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…