2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aa babalara müjde diye bi haber gördüm simdi.. yeni bi düzenlemeyle artık babalar 2 ay yarı zaman calışabileceklermis.. bebekleriyle daha cok zaman gecirmeleri icin böyle bi düzenleme getiriliyormus

Dun gece ruyamda gordum oglumu. Kucucuk pamuk gibi tatlis mi tatlis bir bebekti. Uyuyordu ben de hayranlikla onu izliyordum. Hayatimda hic hissetmedigim tarifsi bir duygu icindeydim. Ruyamda bile bu denli bir sevgi duyabiliyrsam gercekte hissedeceklerimi hayal bile edemiyorum.

Bugun yuruyuse ciktik esimle, vajinama cok baski yapti, cok sancidi. Hergun yurudugum yok bugun bitmek bilmedi... Omuriligimde de bir sizi oluyordu yururken ama suan dinleniyorum hicbisi kalmadi. Yarin doktor ne diyecek bakalim??

zulluucuum annelik nasıl gidiyor şekerim alıştın mı kızına
Annelik çok güzel tatlım
insan yavrusuna bakmaya doyamiyor
her sn kizima birşey olacak diye ödüm kopuyor
birbirimize alıştık bide geceleri uyusak ne güzel olur
ben hala normal doğum yapamadım diye uzuluyorum
o duyguyu tatmak isterdim..........
Gozunaydin tatlım benim kızda 16 sında sezaryenle
dünyaya geldi

gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin...

anamm gozunaydınnnn

oyyy çok güzel bi rüya yaa.. bende görmüştüm oğluşumu, sabah etkisinden kurtulamamıştım uyandığımda, sanki gerçek gibiydi.. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum kuzum.. Allah hepimizi sağlıcakla hayırlısıyla kavuştursun inşallah...

Bende doğum yaptığımı görmüştüm mormal doğum yapıyofum be ne kafar kolaymış diyodumrüyada kolay oluyo galiba doğum

Dur veda etme ya gece uzun

Aynen o kadar gercekti ki biran dogmus sandim.
Tatlide pek giremedim, gecmisten bihaberim suan doktorun ne diyor??
Ben yarin gidecegim. Bugun sikintim var, yururken cok canim yaniyor ve hareketleri de mahvediyor beni catlaklarim cok aciyor...

kızlar uzun zamandır gıremıyordum sanırım dogum yapmayan cok az kişi kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…