2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım sen kendinde bak aynada. Farkediliyo zaten. Ben bu gece ta midemde bile hissettim ama sabah bi baktım karnım acayip sarkık pijama bile durmuyo eski yerinde. top gibi olmuş altta..

kız o kasık agrısı bende çok oldu ama hep geçıyo sonra
evt cnm bi süre kıvrandırıp geçiyo :)

aynen kasılmalar sancı gurubuna girmiyor bana ebe demişti kasılmalarla sancı olması lazımmış belde ve ksıklarda

o kasılmaları ben salı gününden beri fazlasıyla çekiyorum cnm, şuan bile taş gibi oluyo karnım ve sık sık oluyo. düzenli değil sadece. doktorada bu yüzden gittim, düzenli sancı cıkmadı açıklık yok, doğum olacağı zaman bu kasılmalarla beraber ağrı hissedersin dedi. zaten öyle oldugunda düzenli geliyomus sanırım.

Her iste bir hayir vardir...bebeklerimiz ayni gunde dogacak insallah :) sag salim kucagimiza almak dilegiyle 9 ay boyunca icimuzde tuttugumuz, gozumuzden sakindigimiz miniklerimizi...
İnşallah yaa
Yarın bu saatlerde anneyiz İnşallah
Allah bizi de bebekleri de sağ salim kurtarsın

aynen kasılmalar sancı gurubuna girmiyor bana ebe demişti kasılmalarla sancı olması lazımmış belde ve ksıklarda

kız kasık agrım oluyoda arada ama anında gecıyo hele sırt agrım hıç yok olsa bıle yukardan belım agrıyo yanı kuyruk sokumumda tık yok anlamadım gıttı bız zuludan beter olcaz sanırımm

Kızlar ben kaçtım
sabah beri ev toplayıp süpürüyoruz kv ile. çamaşırlarımda asılmayı bekliyo. sonrada yemek faslı baslar. amannn canım bişey yapmak istemedikçe iş çıkıyo yaaa. Kendinize ve bebişlere iyi bakın, fırsat olursa girerim yine

ben çıkar kızlar çamaşrları asıp evi silip süpürüp gelirim yine doğursam ev kirli

evet beklıycemde eger allah korusun dr olumsuz konuşmazsa hemen yok gelmedı dıye bıçak altına yatmak ıstemıyorumm sanırım ıkımızde sunu sancı almak zorunda kalcaz
bence de suni sancı alıcaz gibi duruyor o kadar bekledik sezayen olmayalım

ben paranoyak oldum o yüzden anlamıyorum canım kendimi inceleye inceleye bir hal oldum

Bende şindi ev temizlemeye başlıycam annemle :))) kardeşimide şimdi yollafık bursaya bizde biraz iş yapcaz :) size bi slm veteyim dedim:

Selam herkese. Kasim topiginden geliyorum sizi merak ettin. Dogum hikayesi okumak istedm ama yakin sayfalarda pek goremedim. Sezeryan oluraa 30 ekimde olacak bebegim. Ben bir hemsire olarak tabiki normal dogum istiyorum ama cokta korkuyorum. Gecen sene dusuk nedeniyle kurtaj olmustum onun yaninda bunda korrkacak ne var diyorum kendime. Hayirlisi kendi kendime yazip cizip konusuyorum anlayacaginiz:))

Kızlar yaa sizinde kan şekeriniz düşüyomu. dünden beri dikkat ediyorum 3 4 saat arası aç kalırsam titremeye başlıyorum, bebiş kilo almaya başladığı aylarda da çabuk düşüyodu. şimdi yine o durum var. :26: işin kötüsü yemek yesemde yemesemde midem bulanıyoo
bugün kasıklarımdaki ağrı beni delirticek, bebekte hareket ettikçe alt tarafa batıyo iyice..
Allah'ım artık hayırlısıyla kurtarsın bizleri, sağlıcakla kavustursun insallah.. Gün geçtikçe zorlaşıyo herşey

Son düzenleme:

Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bizim ayın doğum hikayeleri ekim 2013 annelerinin doğum hikayeleri topiğinde yazıyor. Bu topicte doğum hikayesi yok malesef.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah sağlıcakla kavuştursun..

Amin insallah canim bi sekilde gelecek yavrularimiz ama iste beklemek insani yoruyo, artik gelsin istiyoruz hele bide bi cok arkadasimiz dogurmusken..
evet canım öyle malesef.. her dakika bi bekleyiş olunca insan ister istemez yoruluyo..

Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bizim ayın doğum hikayeleri ekim 2013 annelerinin doğum hikayeleri topiğinde yazıyor. Bu topicte doğum hikayesi yok malesef.

Merhaba, sizin de az kalmis, hayirlisi olsun insallah...sizin dogun hikayenizi de okuyabilmek dilegiyle, son gunlerin tadini cikarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…