- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
canım sen kendinde bak aynada. Farkediliyo zaten. Ben bu gece ta midemde bile hissettim ama sabah bi baktım karnım acayip sarkıkdüzensiz kasılmalar dışında turp gibiyim millet gözüme bakıyor artık rahatsızlan sancılan diye ama tık yok
kızımın babasına göre bu çocuk bugün bilemedin yarın doğacak diyor karnım çok sarkmış güya ama o bana moral olsun diye diyor eminim çünkü bebeğimi hala aynı yerde hissediyorum
evt cnm bi süre kıvrandırıp geçiyo :)kız o kasık agrısı bende çok oldu ama hep geçıyo sonra
sancim aniden gitti simdi. Ayaga kalkarsam hissediyorum ama sabit oturdugumda yok... Gece kasilma ile birlikteydi, belim de acaip bir sanci vardi. Korkmadim desem yalan olur...
aynen cnm valla bende turp gıbıyım dun ne sancım nede başka bişey çıkmadı dr da gulumsedı bana durumumla ilgili daha gunumuz var demekkı hıç doğuracak gıbı gorunmuyom sadece kasılmalar arttı ee demek o da sancı grubuna gırmıyo yoksa dr soylerdı
o kasılmaları ben salı gününden beri fazlasıyla çekiyorum cnm, şuan bile taş gibi oluyo karnım ve sık sık oluyo. düzenli değil sadece. doktorada bu yüzden gittim, düzenli sancı cıkmadı açıklık yok, doğum olacağı zaman bu kasılmalarla beraber ağrı hissedersin dedi. zaten öyle oldugunda düzenli geliyomus sanırım.aynen cnm valla bende turp gıbıyım dun ne sancım nede başka bişey çıkmadı dr da gulumsedı bana durumumla ilgili daha gunumuz var demekkı hıç doğuracak gıbı gorunmuyom sadece kasılmalar arttı ee demek o da sancı grubuna gırmıyo yoksa dr soylerdı
İnşallah yaaHer iste bir hayir vardir...bebeklerimiz ayni gunde dogacak insallah :) sag salim kucagimiza almak dilegiyle 9 ay boyunca icimuzde tuttugumuz, gozumuzden sakindigimiz miniklerimizi...
aynen kasılmalar sancı gurubuna girmiyor bana ebe demişti kasılmalarla sancı olması lazımmış belde ve ksıklarda
bence de suni sancı alıcaz gibi duruyor o kadar bekledik sezayen olmayalımevet beklıycemde eger allah korusun dr olumsuz konuşmazsa hemen yok gelmedı dıye bıçak altına yatmak ıstemıyorumm sanırım ıkımızde sunu sancı almak zorunda kalcaz
canım sen kendinde bak aynada. Farkediliyo zaten. Ben bu gece ta midemde bile hissettim ama sabah bi baktım karnım acayip sarkıkpijama bile durmuyo eski yerinde. top gibi olmuş altta..
evt cnm bi süre kıvrandırıp geçiyo :)
İnşallah yaa
Yarın bu saatlerde anneyiz İnşallah
Allah bizi de bebekleri de sağ salim kurtarsın
Selam herkese. Kasim topiginden geliyorum sizi merak ettin. Dogum hikayesi okumak istedm ama yakin sayfalarda pek goremedim. Sezeryan oluraa 30 ekimde olacak bebegim. Ben bir hemsire olarak tabiki normal dogum istiyorum ama cokta korkuyorum. Gecen sene dusuk nedeniyle kurtaj olmustum onun yaninda bunda korrkacak ne var diyorum kendime. Hayirlisi kendi kendime yazip cizip konusuyorum anlayacaginiz:))
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah sağlıcakla kavuştursun..Selam herkese. Kasim topiginden geliyorum sizi merak ettin. Dogum hikayesi okumak istedm ama yakin sayfalarda pek goremedim. Sezeryan oluraa 30 ekimde olacak bebegim. Ben bir hemsire olarak tabiki normal dogum istiyorum ama cokta korkuyorum. Gecen sene dusuk nedeniyle kurtaj olmustum onun yaninda bunda korrkacak ne var diyorum kendime. Hayirlisi kendi kendime yazip cizip konusuyorum anlayacaginiz:))
Amin insallah canim bi sekilde gelecek yavrularimiz ama iste beklemek insani yoruyo, artik gelsin istiyoruz hele bide bi cok arkadasimiz dogurmusken..
evet canım öyle malesef.. her dakika bi bekleyiş olunca insan ister istemez yoruluyo..Amin insallah canim bi sekilde gelecek yavrularimiz ama iste beklemek insani yoruyo, artik gelsin istiyoruz hele bide bi cok arkadasimiz dogurmusken..
Cok tesekkur ederim canim benim...minik erkek geliyor insallah :)
Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bizim ayın doğum hikayeleri ekim 2013 annelerinin doğum hikayeleri topiğinde yazıyor. Bu topicte doğum hikayesi yok malesef.
Aman evde yalniz degilsindir insallah...kendini takip et sakin bir sekilde canim...
Oyy yerim o minik erkegi, bizimkide erkek teyzesi..